'Huichelende hetzepublicist' Droog startte petitie: NUL ondertekenaren

Hier kun je discussieren over 'Huichelende hetzepublicist' Droog startte petitie: NUL ondertekenaren.
Droog misbruikt ook Indymedia voor zijn hetze, waarin hij tegenstanders uitmaakt voor 'gek, gestoord en idioot'. Zij woedende stukken hitsen ook allerlei medestanders op tot gekanker op de site.

Maar een week geleden kwam al aan het licht dat Droog huichelde over de onacceptabele handel in nazi- en holocaustspullen, omdat hij die goedkeurt. In 2019 noemde Droog dit echter nog 'walgelijk, zwendel en oplichting'. https://indymedia.nl/node/51363

Deze handel op de nazibeurs in Houten werd na een uitzending van Kassa in augustus keihard veroordeeld door o.m. minister Grapperhaus en al eerder door de AFVN-BvA en hun woordvoerder, Arthur Graaff en Joodse organisaties. Droog beweerde recent dat hun aangiften tegen de beurs waren stilgelegd, maar directeur Ronny Naftaniël van het Centr. Joods Overleg ontkent dat uitdrukkelijk. Ook in recentere artikelen veroordelen de Volkskrant en het AD deze handel.

Droog kreeg ook twee keer officieel nul op het rekest bij zijn doorgeschoten acties tegen historicus Ad van Liempt. Wel had hij een punt met zijn kritiek op Van Liempts steun voor een verdraaiend boek van Isabel van Boetzelaer. Maar Droog bleef doorgaan ook nadat Van Liempt herhaaldelijk zijn excuses maakte.

Gerrit Komrij noemde hem eerder 'telraam Droog' die 'tot vervelens toe de oprichting van een niet-commerciële poëzieclub probeerde te saboteren' en verwees Emmen, waar Droog zg. 'stadsdichter'was, die hij een negorij noemde. https://nl.wikipedia.org/wiki/Bart_FM_Droog

Droog blijk zichzelf eerder verheven te hebben tot niet alleen hoofdredacteur maar zelfs directeur van een stichting Nederlandse poëzie-encyclopedie. Hij vermeldt daar ook een hele rij namen bij die dit initiatief zogenaamd steunen. Daarbij noemt hij ook Johan Remkes, met als functie 'commissaris van de koning in Noord-Holland'. Dat is hij echter al niet meer sinds 2018, vier jaar geleden.

In de recente hetze die Droog zonder aanleiding is gestart, beticht hij vooral Arthur Graaff van allerlei fouten. Graaff heeft samen met de AFVN-BvA na zeven jaar actie bereikt dat de vm. naziherdenking op nazibegraafplaats Ysselsteyn volledig is veranderd, met o.m. steun van o.m. opperrabbijn Jacobs, Hans Knoop, opperrabbijn Evers (Düsseldorf), nazi-jagers Beate en Serge Klarsfeld uit Parijs en het kamp/museum Dachau. Droog heeft deze mensen vanwege die steun beschreven als 'idioten'.

Ook heeft Graaff met de AFVN-BvA twee nazibeurzen laten sluiten, in Huizen NH en Duiven. Graaffs vader was een Februaristaker en verzetsman die drie jaar in nazi-gevangenschap zat. De Februaristakers werden collectief geëerd door de Israëlische staatsinstelling Yad Vashem, maar Droog ontkent al die zaken keihard. Daar haalt hij zelfs Graaffs broer en zus, opa en oma en zijn bij de geboorte gestorven babyzusje bij.

Graaff kreeg in augustus te maken met een bedreiger die gearresteerd en door de politierechter veroordeeld werd, maar zich beriep op belastende artikelen van Droog over Graaff. Hij heeft aangifte gedaan wegens online stalking, smaad en laster tegen Droog. https://www.indymedia.nl/node/51106


Helaas is gebleken dat het

Helaas is gebleken dat het eerder geplaatste informatie, geheel ontsproten is aan het dementerende brein van de heer Graaff.
Niet alleen is de inhoud niet correct, ook blijkt de Graaff consequent te vergeten om bij de artikelen die over hem zelf gaan,
te vermelden dat hij deze zelf in elkaar broddelt.

Ook het klagen over artikelen waarin hij zou worden uitgemaakt voor "gek, gestoord en idioot" en er daarna zelf naar verwijzen,
duiden op een diepliggend mentaal probleem. https://indymedia.nl/node/51363

Om het helemaal af te maken, om te verwijzen naar een wikipedia artikel over de heer Droog, die toevallig met vandaag is aangepast...........
Dat is duidelijk de werkwijze van Graaf, liegen en bedriegen en vervolgens een ander van deze praktijken beschuldigen.

Het zou bijna om te lachen zijn......

Ga toch weg

'' dementerende brein'' en' 'diepliggend mentaal probleem' 'zijn geen termen om op deze manier te gebruiken. Tyf op met je validisme

Het is geen validisme als

Het is geen validisme als iemand echt een mentaal probleem heeft. Lichamelijk gehandicapt is Graaff niet, een schroef los heeft hij wel, nou ja, meer eigenlijk de halve machine niet aanwezig.

ik wacht op de onthulling dat

ik wacht op de onthulling dat droog en graaf eigenlijk een en dezelfde persoon zijn, beter kan deze saga niet worden

<3

HAHAHAHA

Jezus christus!!!!! Graaff

Jezus christus!!!!! Graaff hoe diep kun je zinken? Alweer een topic? Je zit wel in het nauw nu iedereen weet wat je echt doet he? Dit gaat niet echt helpen en dat weet je zelf ook wel.

Enkele puntjes die mij als lezer van de idiote en ook hier op IM geplaatste artikelen opvallen:

- Was jij niet zogenaamd hoofdredacteur van een hele slechte politiek gekleurde website (wo2nieuws) waar je alleen links naar andere websites plaatste? En dan anderen die wel degelijk een stichting runnen en heuse encyclopedie runnen zwart proberen te maken?
- Heb jij niet verzonnen dat je zes niet bestaande boeken over WO2 hebt geschreven? Laat de boeken zien of zwijg. Zwijgen is toegeven dat je liegt dat je boeken schrijft.
- Heb jij niet verzonnen dat je een oorlogsblad van de BBC hebt uitgegeven? Er staat nergens in het colofon jouw naam en de echte uitgever weet van niks?
- Heb jij niet verzonnen dat je beurzen hebt laten sluiten? Die in Huizen kreeg nog een vergunning en vond nadat de gemeente excuses maakte in jouw leugens getrapt te zijn, weer plaats en heeft ook nu nog een vergunning. Volledig legaal.
- Heb jij niet verzonnen dat je vader de Yad Vashem onderscheiding kreeg? Yad Vashem weet van niks. Toon eens bewijs?
- Wat is dat geneuzel over een zogenaamd zusje? Dat post je de laatste dagen overal? Kun je linken waar Droog dat zegt? Anders is dit ook weer een verzinsel. Indymedia is hier wel klaar mee.
- Heb jij niet gelogen dat je een oom had die in Dachau is vermoord? Was het een broer van je moeder of vader? OF toch zoals Droog aantoonde iemand in de tiende graad of zo?
- Heb jij niet de toegang ontzegd gekregen vanwege je ruzie met de gemeente Ysselsteyn bij de recente toespraak van rabijn Jacobs?
- Heb jij niet in Ysselsteyn Jan en allemaal uitgemaakt voor holocaustontkenners? je weet drommels goed dat die mensen dat niet zijn.
- heb jij niet overal beweert dat Ysselsteyn de meeste verderfelijke holocaustontkennede plek was? En nu komt er een bordje en is het dat dan? Is dat actie voeren? Oh dus nu is het dat niet meer? Er komt een heel bezoekerscentrum dat jouw idiotie weerlegt.
- Heb jij niet de laatste tijd Indymedia half gekaapt voor je ronduit belachelijke posts? De meeste laf anoniem zoals ook hierboven weer en ongetwijfeld de komende dagen ook in de antwoorden hieronder?
- Ben jij niet degene die woordvoerder is van de AFVN? Een club waarvan inmiddels bekend is dat die antisemitisch was in het verleden? Hoe rijm je dat met holocaustontkenning? Hoe kun je voor die engnekken werken? Ben je het dan zelf niet ook?
- Ben jij niet degene die Molukkers generaliserend messentrekkers noemt? Als mijn familie je tegenkomt zouden we graag eens praten!
- Ben jij niet degene die Molukse veteranen oorlogsmisdadig3ers noemt? Idem, zie hierboven.
- Ben jij niet degene die voor een inval in de Oekraïne is met je pro-russische AFVN met oud Stalin vereerders? Dat is kolonisatie en imperialisme!!!
- Ben jij niet degene die zelf hier op Indymedia pas toegaf Kassa te hebben opgestookt om verzamelbeurzen te onderzoeken?
- Ben jij niet degene die Bussum Bridgehead met allerhande voorwendsels heeft verpest?
- Ben jij niet knettergek?

Op dit alles is maar een antwoord mogelijk:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/geestelijke-gezondheidszorg/vra...

Het is een aperte schande om Droog en diens onderzoek, waar geen speld tussen te krijgen is, zo in diskrediet te brengen en er hier zelfs een nieuw rabiaat haattopic aan te wijden.

Moderators. Dit is niet eens ruis, dit is een persoonlijke vete en moet verwijdert worden en Graaff een publicatieverbod opgelegd.

Adnan Sopacua

Mbt mijn vader en Yad

Mbt mijn vader en Yad Vashem: hier voor de zoveelste keer de bewijzen. eeven doorscrollen naar 'Amsterdam Dock Strikers'.
https://docplayer.nl/42772661-The-righteous-among-the-nations-department...

En nog deze op de site van Yad Vashem:
https://www.yadvashem.org/righteous/about-the-righteous/related-sites.html

Zie ook de aanvulling met afbeeldingen op de pag https://indymedia.nl/node/51381.

Dus neemt u dat even terug?

Op de rest ben ik de afgelopen maanden al ingegaan en het antwoord op alles is 'nee'. Eén en al verdraaiing en verzinsel. U onderzoekt niets. U wilt alleen maar beledigen en beschadigen en mij liefst çancellen'. Dat is fout.
Overigens een verbazend uitvoerige opsomming, u moet wel de inwonende en helderziende tweelingbroer of alter ego van Droog zijn...

M gr AG

Het lijkt me wel heel erg

Het lijkt me wel heel erg frustrerend voor Graaff dat Droog wél een wikipedia-artikel heeft, terwijl hijzelf al jarenlang probeert om zijn eigen zelfgeschreven wiki-artikel teruggeplaatst te krijgen. Overigens heeft Graaff zelfs wikipedia-medewerkers bedreigd met rechtszaken en dwangsommen nadat het artikel over hem verwijderd werd. Sindsdien staat hij op wikipedia bekend als grootschalig blok-ontduiker, dwz dat hij met grote regelmaat via verschillende ip-adressen loopt te rommelen in artikelen. Het is echt een heel erg triest figuur.

Issieweer

Ja hoor, daar is ie weer!

Arthur Graaff die onder pseudoniem nn een eigen haat aan mijnheer Droog artikel schrijft.

Dezelfde zinsbouw, echter zonder spelfouten dit keer.

Schaamteloze zelfpromotie over de ruggen van anderen. Het handelsmerk van Arthur Graaff.

Ik kan me nauwelijks

Ik kan me nauwelijks voorstellen dat Graaff ooit journalist is geweest, maar - om een groot geheim te onthullen - eens was hij als zodanig werkzaam. Mr enig opzienbarend stuk heeft hij nooit geschreven, althans: ik heb het niet kunnen ontdekken.

De "onthullingen" waarmee hij nu over mij op de proppen komt zijn lachwekkend. Ik heb ooit enkele petities opgestart (in de jaren 2004-2008), maar uitgerekend de petitie over het proefschrift van Ad van Liempt niét. Dat deed iemand anders, zogenaamd namens mij. Toen ik daarachter kwam heb ik direct contact opgenomen met Stichting Petities.nl, die vervolgens die petitie geblokkeerd hebben. Vandaar dat niemand die petitie, ook ik niret, ondertekend heeft. Iets wat Graaff had kunnen weten, als hij de moeite had genomen navraag te doen bij dgenoemde stichting.

Over zijn doodgeboren zusje en andere familieleden wiens privacy ik geschonden zou hebben: Graaff beweert al sinds 2014 van alles en nog wat over zijn familieleden - de echte zowel als de gefantaseerde. Om uit te vinden wat van al die beweringen klopte was het noodzakelijk ´s schepsels stamboom na te trekken. In een voetnoot van een voetnoot heb ik die stamboom gepubliceerd, en daarin staat inderdaad, op

https://www.droog-mag.nl/2020/ag/christiaan-graaff.html
Specifiek onder: https://www.droog-mag.nl/2020/ag/christiaan-graaff.html#no
en daar weer onder: https://www.droog-mag.nl/2020/ag/Kwartierstaat-van-Arthur-Graaff.pdf
En dan onder punt 3: verdere kinderen van de ouders van Tuurke, nr. IV: Graaff, levenloos geboren kind, geboren op 10-09-1950 in Hilversum
Dat het om een meisje gaat was me onbekend – daar komt Graaff nota bene zelf mee!

Bovendien worden overlijdensaktes van de burgerlijke stand na 50 jaar openbaar. Die van dit doodgeboren kindje werd in 2001 openbaar.
De namen van de oudere zus en jongere broer heeft Graaff in 2014 zelf openbaar gemaakt. In een overlijdensadvertentoe, die ik toon op: https://www.droog-mag.nl/2020/ag/arthur-graaff.html - waarbij iedereen kan zien dat ik de namen van iedereen buiten de vader, de zoon en Yad Vashem onleesbaar heb gemaakt.

Die Yad Vashem-vermelding is namelijk het bewijs dat zoon Arthur verantwoordelijk is geweest voor het opstellen van die overlijdensadvertentie: niemand anders zou het in zijn hoofd halen een verzonnen onderscheiding daarin op te voeren.

De verdere beschuldigingen zijn zo mogelijk nog idioter dan de hierboven behandelde. Een groot aantal wetenschappers heeft m´n bevindingen inzake het proefschrift van Van Liempt onderschreven. Iets wat Graaff kennelijk ontgaan is. Dus bij deze:

Hugo Röling, historicus (en Google maar wat hij zoal geschreven heeft) in 2019: https://www.droog-mag.nl/2019/vl/br/14-2-open-brief-hugo-roling.pdf
Ruud Abma, cultuurpsycholoog en wetenschapshistoricus: https://depublicatiefabriek.blogspot.com/2021/04/een-beetje-integer.html
Hugo Röling, afgelopen zaterdag in het NRC: https://www.nrc.nl/nieuws/2022/01/22/brieven-2212022-a4081341

Enz.

En wat Komrij betreft: de man kon het niet verdragen dat ik kritiek op hem had vanwege een hypercommercieel gedicht. Hij kwam vervolgens met kinderachtige, beledigend bedoelde uitspraken, die meer zeggen over hem dan over mij. Maar goed, als fluitketel Graaff dit als hét bewijs tegen mij wil inzetten, dan zij het zo.

te makkelijk...

Citaat:
Ik kan me nauwelijks voorstellen dat Graaff ooit journalist is geweest, maar - om een groot geheim te onthullen - eens was hij als zodanig werkzaam. Mr enig opzienbarend stuk heeft hij nooit geschreven, althans: ik heb het niet kunnen ontdekken. "

Zo heeft ieder zijn beperkingen... zelfs multitalent Droog! Jazeker!

Het wordt bijna te makkelijk... nou, nog even inkoppen dan maar.
Hier is een stuk waar ik zelf wel tevreden over was uit 2010 in HP/dT over de 'Indische Holocaust'.
https://www.hpdetijd.nl/2010-08-27/waarom-negeren-we-de-indische-holocau...

Voor de Fin Times schreef ik ook graag, onder mijn alter ego Arthur Egon Graff.
https://archive.org/stream/FinancialTimes1998UKEnglish/Mar%2006%201998%2...

Voor de Duitse uitgave Telepois van Heisse schreef ik ook wel eens.
https://www.heise.de/tp/features/Key-to-trouble-3427202.html (Engels)
https://www.heise.de/tp/features/Die-Problemtaste-3427259.html (Duits)

En ik was vier jaar Nederlands correspondent van 'The Warsaw Voice'. Weinig meer van terug te vinden. http://pbl.ibl.poznan.pl/dostep/index.php?s=d_biezacy&f=zapisy&p_autorid...

Voor het VNU-blad Computable heb ik ook nogal wat geschreven vooral over mijn reizen voor hen naar de VS en Japan.
https://www.computable.nl/auteur/graaff/2608950/artikelen.html

Ik schreef ongeveer 12 jaar voor het blad Incentive en ook voor Emerce.
https://www.emerce.nl/nieuws/ook-telegraaf-gaat-geld-vragen-voor-toegang...

Ik schreef ook nog voor de Britse site Content-wire.com.
https://www.southampton.ac.uk/~harnad/Hypermail/Amsci/1557.html

En nog eens 10 jaar voor 'De Journalist', vooral over auteursrecht. Ik krijg nog lol in dat terugzoeken...

O ja: ik gaf nog PR-les aan de Hogeschool Holland, op de Univ v Warschau en aan de Econ Hogeschool van Warschau ('Wisła Szkoła Handlowego') toen ik dir/grootaandeelhouder/hoofdred van onze kleine uitgeverij was, Trend Inter Media SpzOO. Een echte Poolse BV! Erg leuk.

Tsja, ik kan er ook niets aan doen. Ben misschien nog wat vergeten... O ja: reportage uit Oeganda voor One World.

AG

Dus je bent 73 en in pakweg

Dus je bent 73 en in pakweg 50 jaar is dit slechts alles wat je hebt bereikt? Valt toch wat tegen…

Je zou er bijna een heldhaftig oorlogsverleden als verzetsman bij verzinnen….

Graaff: "Een stuk waar ik

Graaff: "Een stuk waar ik zelf wel tevreden over was uit 2010 in HP/dT over de 'Indische Holocaust'."

In dat stuk had Graaff inderdaad een punt, met de vaststelling dat het lot van de autochtone Indonesische bevolking gedurende de Japanse bezetting onderbelicht is in de Nederlandse geschiedschrijving. Maar is het een opzienbarend stuk? Nauwelijks. Het bestaat hoofdzakelijk uit geherkauw van de gegevens op deze, in of kort na 2004 gemaakte NIOD-pagina: https://www.niod.nl/nl/veelgestelde-vragen/japanse-bezetting-en-pacific-... . De datering is gebaseerd op deze zinsnede in dat NIOD-stuk: "Historicus Hans Meijer heeft zeer recent het aantal ‘buitenkampers’ op circa 125.000 geraamd (In Indië geworteld, Amsterdam 2004, pag. 226)."

Graaff schreef over die pagina in HP/De Tijd, dus ruim vijf jaar later: "Het NIOD van David Barnouw biedt gek genoeg wél een zeer compleet overzicht van de Japanse bezetting, inclusief de hongersnood. Alleen is deze pagina zelfs via hun eigen zoekmachine op hun site niet te vinden."

In 2010 was die pagina, net als anno nu, prima te vinden via Google. Wat Graaff dus in dat artikel suggereerde, dat de informatie weggestopt zou zijn, klopt dus aantoonbaar niet. Ook dit is raar: "Het NIOD van David Barnouw". Alsof Barnouw directeur van het NIOD is geweest. Was ie niet.

Het eind van Graaffs stuk is ook interessant, omdat het aangeeft hoe hij toen al vastgeroest zat in het goed-fout denken, waarbij er geen ruimte is voor nuanceringen, en hij steeds vanuit het nu wil oordelen over hoe mensen ruim zeventig jaar geleden dachten en deden. En hij doet dat dan ook nog op een manier die alle logica te boven gaat:

"(...) de meeste Indische Nederlanders nooit hebben geweten op welke schaal de Japanners hongersnood hadden veroorzaakt en hoeveel levens dat heeft gekost. Aldus hebben zij het Indonesische oorlogsleed kunnen monopoliseren. Uit onwetendheid enerzijds en vanuit het koloniale superioriteitsgevoel dat toen vanzelf sprak, maar ons nu als pijnlijk en verkeerd toeschijnt, anderzijds."

Als je iets niet weet, hoe kan je dat dan, vanuit welk gevoel dan ook, monopoliseren?

Los daarvan: de slotzin van Graaffs stuk luidt: "Het is nog niet te laat om deze omissie in de herdenkingen van de oorlog in Nederlands-Indië recht te zetten." Klinkt logisch, maar...

Veel Indonesiërs zien het Nederlandse bewind (1821-1942) als een bezetting. Daarop volgde de Japanse bezetting (1942-1945), de Britse bezetting (1945-1946) en de onafhankelijkheidsoorlog (1946-1949). Ergo: laat het herdenken van de in WO2 (en ook de tijdens de onafhankelijkheidsoorlog) omgekomen Indonesiërs vooral over aan Indonesië en Indonesiërs.

In Nederland zelfs zijn er al duizenden oorlogsslachtoffers die men bij herdenkingen "vergeet", en waarvan kinderen nog steeds in leven zijn. Maar over die doden en hun nabestaanden heb ik Graaff nog nooit gehoord.

Anyhow, zoals iemand anders al opmerkte: als het hierboven door Graaff genoemde lijstje publicaties alles is (en hé, nu niets meer over zijn vermeende WO2-boeken) wat hij in 50 jaar heeft geschreven, dan is het niet echt iets om mee te pronken. Maar goed, als Graaff dat toch wil doen en hij daar een stijve van krijgt, dan misgun ik hem dat natuurlijk niet.

't is nie goei of 't deug

't is nie goei of 't deug niet...
Het moet toch wel een diepgestoord iemand zijn geweest, die dertig-veertig jaar lang in zowel Nederland, Engeland, Duitsland als Polen zijn stukken kwijt kon... en dan ook nog op toernee ging naar de VS, Japan en Oeganda... vluchtgedrag waarschijnlijk. Nee duidelijk gek, idioot, diep, heel diep gestoord.

Hahaha vluchtgedrag weet ik

Hahaha vluchtgedrag weet ik niet daar kom je zelf mee maar reageren onder zoveel aliassen en met zoveel verborgen agenda's zou het wel een en ander verklaren.

Maar even serieus: zeg eens hoe is het nu om voor een AFVN met antisemitische wortels te werken en zelf betrapt te zijn op het doen van discriminerende uitspraken?

Dat zijn jouw woorden, "nn"

Dat zijn jouw woorden, "nn" alias Arthur Graaff. Of je in vroeger dagen al leed aan de gekte waarmee je je de afgelopen acht jaar manifesteert weet ik niet & interesseert me niet: ik bericht over wat je momenteel uithaalt. Zoals:

* Het woordvoerder zijn van de AFVN, een club die zich onterecht voordoet als spreekbuis van het oud-verzet. Een club die opgericht is door notoire antisemieten en die nog recentelijk een antisemitisch complotdenker als voorzitter had. Een club die momenteel propageert dat Rusland "gedwongen" zou zijn tot mobilisatie.

* Het verstoren van dodenherdenkingen.

* Het beweren dat je boeken hebt geschreven die niet blijken te bestaan.

* Het liegen over het hebben van een oom die in Dachau gestorven zou zijn.

* Het liegen over een Yad Vashem-onderscheiding die je vader gekregen zou hebben.

* Het misleidende informatie verspreiden over oorlogsbegraafplaatsen en militariabeurzen.

* Het vandaliseren van Wikipediapagina´s

* Racistische insinuaties verspreiden over Molukkers

* Het journalisten het werk onmogelijk willen maken.

* Het doen van tenminste één valse en tientallen onzinnige aangiftes.

* Gemeentebesturen bestoken met dreigementen.

* Grafschennis plegen. Op camera vastgelegd, door de publieke omroep uitgezonden.

* Bij André van Duin thuis aanbellen om je politieke dwaalleer te verkondigen. Dat fotograferen, en een foto ervan op internet publiceren, waardoor zijn adres makkelijk te traceren is. Oftewel: een vorm van doxing.

* Idem dito inzake een beursorganisator: het doxen van diens woonadres, plus een complete rtraat ophitsen tegen deze organisator middels huis-aan-huis verspreide folders - ´s zondagsavonds laat. Tsss!

* Je minderjarige zoon inzetten bij de André van Duin-actie.

* Het schofferen van Nederlandse veteranen, van Indonesiëgangers tot aan hen die in Srebrenica waren. Ruim vijfentwintig jaar na dato stellen dat ze zich hadden moeten doodvechten (lekker dapper, om dat te roepen vanachter je rollator).

Et cetera et cetera.

Ik vrees dat je binnenkort met wel weer nieuwe idiote acties zal komen - dat valt helaas niet te voorkomen. Maar ik spreek hierbij wel de hoop uit de Indymedialezers zullen inzien dat alles wat je uitroept niet per sé op waarheid berust. En dat bona fide activisten zich twee keer achter de oren krabben voor ze met jou of de AFVN in zee gaan.

[dit staat niet voor niks in

[dit staat niet voor niks in de ruis. Discussie gesloten.]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech