Occupy Frankfurt ontruimd

Hier kun je discussieren over Occupy Frankfurt ontruimd.
De Duitse politie heeft vanmiddag het Occupy-kamp in Frankfurt ontruimd.
Tien maanden lang hebben activisten bij het gebouw van de Europese Centrale Bank geprotesteerd tegen de wantoestanden in de financiële wereld.
Het stadsbestuur in Frankfurt wilde het rommelige kamp weg hebben. Volgens de gemeente was het steeds meer een verzamelplaats geworden van daklozen, drugsverslaafden en Roma-families, en had het kamp geen politieke betekenis meer.

De activisten hadden nog geprobeerd om de ontruiming via de rechter te voorkomen, maar die oordeelde dat kamperen in stadsparken tegen de regels is.
Op het moment van de ontruiming waren er nog zo'n veertig mensen in het kamp.
De Occupy'ers vinden dat het stadsbestuur zich niet aan zijn woord houdt. Burgemeester Feldmann had vorige week gezegd dat hij met ontruimen zou wachten tot alle gerechtelijke procedures doorlopen zouden zijn.
Volgens de activisten is er nu een half uur na de uitspraak al ingegrepen, terwijl er nog beroep tegen het vonnis mogelijk is.


Daklozen en andere

Daklozen en andere gemarginaliseeden zijn veel te " onzichtbaar " deels door hun eigen toe doen.
Een dakloze wil niet als zodanig herkenbaar zijn beschaafd gekleed gewassen. Daar voor alle begrip van mij. Ook alle begrip dat een dakloze het erg druk heeft met het realiseren daar van en andere noodzakelijkheden als voeding. Wie zijn er dan wel zichtbaar ? Dat zijn de mensen die aan de absolute onderkant zitten dus ook nog eens aan de onderkant van de daklozen groep. Zichtbaar met name in dei Occupy kampen die zo blijkt mij uit verslagjes over van uit inmiddels verdwenen Occupy kampen o.a. in NL ook daar werden uitgesloten met name door hun voor de activisten onbegrijpelijke gedrag. Wat naiv om daar van te voren niet bij stil te staan voor zo'n kamp te starten in een grote stad. Wanner komt er nou eindelijk eens een actie kamp om de verschrikkingen van het leven aan de onderkant aan de orde te stellen voor en door de mensen die dat het meest aan gaat namelijk de al eerder genoemde
groep die ook door andere daklozen wordt geminacht die ganz unten zijn ? Dat kamp zie ik niet snel komen in de stad.

Niet alleen dat, ze

Niet alleen dat, ze distantieerde zichzelf met activisten en krakers en dan gek vinden dat ze afgebrand worden. Plus de stront die gefaald is op te ruimen, zoals het Shell gebouw. Daarboven op onderhandelde occupy met de politie en liet mensen arresteren.

[spam deleted]

[spam deleted]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech