Plaats een aanvulling

Het Nederlandse immigratiesysteem heeft haar vermoord. (in solidariteit met transgender immigrant "Xingshun Zhou")

Nieuws, gepost door: Abtin Parsa op 26/02/2021 02:11:52

Wanneer: 26/02/2021 - 23:23

Het Nederlandse immigratiesysteem heeft haar vermoord. (in solidariteit met transgender immigrant "Xingshun Zhou")



Vandaag, 26 februari 2021, heeft mijn queer immigranten vriendin (Xingshun Zhou, geboren in 10/2/1997, in de stad Guandong, China) een einde aan haar leven gemaakt door zichzelf voor een trein te gooien in het dorp echt ( Dit is de informatie die ik tot nu toe heb, dus deze informatie kan veranderen). Het is mijn plicht om te zeggen dat zij gedwongen was om van China naar Nederland te verhuizen, vanwege de systematische homofobe en seksistische onderdrukking van de LGBTQIA+ gemeenschap, om tenminste een leven zonder een dergelijke systematische onderdrukking te ervaren. Ook moet worden verduidelijkt dat zij een meisje was (hoewel zij in het lichaam van een zogenaamde jongen was geboren), dus iedereen die iets over haar wil schrijven zou haar indentiteit moeten respecteren. Zij is niet het enige slachtoffer van het Nederlandse immigratiesysteem, maar ik als non-binair en lid van de LGBTQIA+ gemeenschap, begrijp dat naast de onderdrukking van het Nederlandse immigratiesysteem tegen immigranten, het seksisme in de samenleving deel uitmaakte van de ellende die zij in haar leven heeft moeten doorstaan.

De zeer slechte staat van de vluchtelingenkampen in Nederland, die praktisch moderne gevangenissen zijn, samen met de zeer lange asielprocedure voor asielzoekers in Nederland, heeft de meeste immigranten met ernstige psychische aandoeningen achtergelaten. Dit is de tweede zelfmoordpoging in Kamp Echt in de afgelopen weken. Natuurlijk is het aantal zelfmoorden in Nederland veel hoger, maar het regime verhindert de verspreiding van nieuws hierover.

In het geval van Xingshun Zhou heb ik twee verantwoordelijkheden, een daarvan heeft te maken met mijn persoonlijke relatie met haar als vriendin, en mijn tweede taak, die ik belangrijker vind en als prioriteit beschouw, is het feit dat we beiden deel uitmaken van de LGBTQIA+ gemeenschap:
Ik roep de LGBTQ+ gemeenschap en de verzetsbeweging in Nederland op om solidariteitsacties te voeren tegen het Nederlandse immigratiesysteem.
2- Alle immigranten moeten visum krijgen.
3- Alle vluchtelingenkampen moeten sluiten, immigranten moeten een dak boven hun hoofd krijgen.

Morgen 27 februari 2021, om 14.00 uur, demonstratie voor het AZC(vluchtelingenkamp) van echt, tegen het asielsysteem van het Nederlandse regime. Adres: Pepinusbrug 2, Echt.

Solidariteit is ons wapen.
De enige terroristen zijn de staat en het kapitalisme.
Het Nederlandse immigratiesysteem heeft haar vermoord.
Breng je woede mee voor morgen.

Abtin Parsa
26 februari 2021, in AZC echt.

Dutch translation by comrades.


Lees voor het invullen de spelregels. Aanvullingen zijn alleen bedoeld voor het geven van bijkomende informatie bij het artikel waaronder ze gepost worden en uitdrukkelijk niet voor persoonlijke commentaren, bedenkingen of aanzetten tot discussie.

Klik hier voor meer uitleg over de mogelijke HTML-tags en formattering.

Voeg mediabestanden toe:

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech