Nieuwe AH-commercial: Hamsteren in Haren


Re: Nieuwe AH-commercial: Hamsteren in Haren

hahahaha! kan iemand dat ding snel effe van youtube rippen, want dat is zo weg natuurlijk!

Re: Nieuwe AH-commercial: Hamsteren in Haren

Haha leuk, het glorificeren van doelloze rellen, waarbij een 84 jarige man gewond raakten omdat relschoppers z'n huis binnendringen en een tegel tegen z'n hoofd gooien. Ik snap echt totaal niet wat dit te maken heeft met de sociale bewegingen waar Indymedia onderdeel van is en uberhaupt waarom de rellen grappig zouden zijn. Andere misschien dan voor mensen die de tunnel visie hebben dat alles dat tegen de politie en het groot kapitaal (lees: Albert Heijn) gericht is, daarmee ook onze steunt behoort te krijgen. Het zou de links, sociaal, maatschappij-kritische beweging in Nederland sieren door afstand te doen van dit soort dom gebeuren.

Re: Nieuwe AH-commercial: Hamsteren in Haren

kan deze troep alstublieft weg? heeft totaal geen nieuwswaarde, niks met een beweging te maken, en steekt ons alleen maar meer in de rug.

Re: Nieuwe AH-commercial: Hamsteren in Haren

het is 'grappig' omdat mensen de relatie consument-product met het simpele intikken van een ruit (tijdelijk) ophieven, en omdat de politie s een keer klop kreeg - wat ze verdienen na al het politiegeweld van de afgelopen tijd.

Dat er idioten tussen liepen bij die rellen zal zeker, helemaal die klootzakken die dat opa'tje hebben gefockt, maar scheer ze ook niet allemaal over één kam. Er werd ook een bank bekogeld, om maar iets te noemen.

Re: Nieuwe AH-commercial: Hamsteren in Haren

dat is ook puur toeval dat er een bank werd bekogeld; er werden ook allemaal kleine ondernemers etc. getroffen, en huizen, etc. etc. Er zal misschien wel iemand bij hebben gezeten met idealen, maar dat rechtvaardigt in geen enkel opzicht wat daar is gebeurd; een oude man neerslaan, alles kort en klein slaan. Als we met zulke mentaliteit de Anarchie in gingen konden we het wel schudden... Zij zullen er echt niet bij na hebben gedacht dat het een actie tegen het consumerisme inhoud wat ze in de AH waren aan het doen, gewoon stoer, niet jatten voor eerste levensbehoefte, maar ''rellllluuuhhh huuuuuhjjjj'' bah! vreselijk..

Dat je een AH plundert, een

Dat je een AH plundert, een bank sloopt dat is allemaal prima. Dat je op mensen hun daken gaat staan dansen, willekeurige auto's gaat slopen. Een oude man verrot slaat en ambulance persoon bedreigd. Dan is er echt heel wat mis met je. Ik weet dat er intellectuele armoede in de Nederlandse scene is, maar dit goed keuren is nogal zielig. Voor de record: Elke gewonde agent is een winst en elke gemiste steen,bord en hekwerk is gemiste kans. De rellen zullen best een provocatie van de smeris zijn, zoals altijd.

Trouwens, maak je maar druk over het feit dat er bekende activisten op Facebook actief bezig zijn bij; https://www.facebook.com/pages/Suspect-X-Haren/530218310328028

Verders in deze intellectuele armoede, is er nog een pareltje van een artikel te vinden op: http://www.ravotr.nl/2012/09/24/nogmaals-de-slag-om-haren/

Re: Nieuwe AH-commercial: Hamsteren in Haren

O wee als mensen ooit ergens lol in hebben

Nee we moeten triest in de regen staan flyeren, stelletje http://nl.wikipedia.org/wiki/Flagellanten

volkswoede

Hahaha steeds moet ik weer lachen om elitaristische en sektaire aktivisten. Wat zich in Haren heeft afgespeeld Kan heel goed als klassenstrijd gezien worden. Working class jongeren die het rijke Haren komen slopen. Het kan gezien worden als een vorm van opstand en rebellie die enkelen hier enkel maar op papier blijken te steunen, totdat de handjes vuilgemaakt moeten worden blijkbaar.
Of zijn deze figuren een beetje jaloers omdat een paar dronken jongeren meer slagkracht blijken te hebben dan zij ooit vanuit hun pandje hebben kunnen genereren?
Natuurlijk zijn deze rellen een uiting van onvrede met het systeem, van haat tegen de politie, van verveling, van honderderden anderen benoem en onbenoembare dingen. Dit gebeurt niet zomaar hoor.
Of is iets enkel sociale strijd wanneer er iemand met oude kapotte kleren vooraan loopt met een spandoek?
Is dat hoe de revolutie er uit gaat zien?
De mensen die afgelopen vrijdag aan het rellen en plunderen zijn geslagen (en er mee weg zijn gekomen) weten nu dat het kan. Zij weten nu dat het mogelijk is om de me te bekogelen of een grote supermarkt binnen te breken en het eten te pakken waar het ligt. Wat is daar mis mee?
Spijtig genoeg voor de beroepsaktivisten maken zij niet de revolutie. De mensen maken revolutie.
Of zijn er hier echt mensen die denken dat er in de jaren 30 in Spanje enkel maar betweters met foldertjes betrokken waren? Dat Mahkno enkel maar infosessies organiseerde? Of dat de Zapatisten het land terugwonnen van de rijken zonder slag of stoot?
Elke opstand is van waarde.
Haren kan een begin zijn.

heel erg welkome benadering.

heel erg welkome benadering. maar working class? dat is wel heel erg geromantiseerd.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech