Oekrainse NAZIS op de DAM, waarom doet niemand wat?

Hier kun je discussieren over Oekrainse NAZIS op de DAM, waarom doet niemand wat?.
Dat betekent dat deze neonazistische fascistische groep Nederland mocht binnenkomen, wat natuurlijk haaks staat op het propagandabeleid van de Nederlandse overheid en de gemeente Amsterdam, die hoog vanaf de toren schreeuwen over hoe erg antisemitisme wel niet is. Ik heb zelf de misdaden van deze brigade en de rest van het Azov-bataljon gezien in Marioepol in mei 2022 na de bevrijding van de staalfabriek van Azov. Maar ik heb ze eerder gezien in Odessa in 2016 en 2017, waar ze op het Maidan (plein) van Odessa stonden en de toegang weigerden tot de moeders van de slachtoffers van de aanval op het vakbondshuis (mei 2014). Het waren nazi’s, ze brachten de Hitlergroet en hun symbolen waren duidelijk!

Hieronder een verslag van de Anti-Fascistische Vereniging Nederland (AFVN), dat door Nederland is geblokkeerd onder de nieuwe wet op nepnieuws en propaganda (EU), de zogenaamde EU Digital Services Act (DSA).

Zondag 28 juli vond de maandelijkse demonstratie plaats van Platform voor Vrede en Solidariteit in Amsterdam. Wat er op die dag gebeurde dat kunnen we wel duiden als een dieptepunt, er was ”plotseling” een demonstratie op de Dam van het AZOV bataljon.

* AZOV is een fascistische organisatie in Oekraïne en verantwoordelijk voor veel dood en verderf. Tijdens WO2 hebben ze vele misdaden begaan tegen andersdenkenden, tegen mensen met een andere achtergrond op basis van kleur. De Oekraïense fascisten stonden openlijk op de Dam met vlaggen van AZOV en scandeerden openlijk leuzen voor de vrijlating van AZOV, voor steun aan deze fascisten. Met regelrechte leugens waarin Rusland als de agressor werd benoemd, dat Rusland een terroristische staat zou zijn en haat tegen Russen. Dat terwijl de agressie vanuit de VS/Oekraïne komt met vele bombardementen op burgerslachtoffers. Het is niet voor niets dat de meeste vluchtelingen zich in Rusland bevinden.Rusland greep militair in na vele pogingen om te onderhandelen en vredesakkoorden te sluiten. Dat kwam dus niet uit de lucht vallen en de actie van Rusland was absoluut niet ongeprovoceerd, integendeel.

Het is een schande dat het zover is gekomen, dat fascisten openlijk kunnen demonstreren tegenover het Nationaal Monument dat symbool staat voor de slachtoffers in de strijd tegen fascisme 1940- 1945.

Wij als AFVN hebben dat al lang niet meer meegemaakt dat fascisten ongestraft hun ideologie openlijk op de openbare weg mogen uitdragen. Het is zeker te wijten aan de westerse media waarin het fascisme in Oekraïne systematisch wordt gebagatelliseerd en ontkend. Zij zijn dus zeker mede verantwoordelijk voor de legitimiteit van fascisme.
Waarom greep de politie niet in? Hoe heeft dit zover kunnen komen? We mogen dit niet ongestraft laten en willen iedereen die tegen fascisme is oproepen om in actie te komen. We willen iedereen die dit bericht leest oproepen het zoveel mogelijk te verspreiden, mensen moeten het weten. We moeten de politiek en besturen oproepen om afstand te nemen van Oekraïens fascisme in Nederland, de wet verbiedt openlijk fascisme en tekens.
We roepen alle Tweede Kamerleden op om hier Kamervragen over te laten stellen. En we moeten de gemeenteraad het vuur aan de schenen leggen, met de vraag of fascisme getolereerd wordt in de stad van de Februaristaking. In het wapen van de gemeente Amsterdam staat heldhaftig, vastberaden en barmhartig geschreven als hulde aan de Februaristaking 1941″.

Hoe de Nederlandse en westerse pers het ook proberen te verbloemen, het zijn gewoon nazi’s. Het Westen, de media en de regeringen zeiden dit tot 2019 ook (alles na te lezen op het internet), maar na de Speciale Militaire Operatie werd dat netjes terzijde geschoven en waren ze geen nazi’s meer, maar gewoon soldaten en beschermd door de NATO.

Weer een schande voor Nederland en nu ook voor Amsterdam, dat in de volksmond de “Joodse stad” wordt genoemd. De burgemeesters zijn altijd van Joodse afkomst en nu laten ze nazi’s demonstreren in hun stad en zelfs bij het monument op de Dam. Een regelrechte belediging, zou je denken, voor de nabestaanden en slachtoffers van de Holocaust. Maar de Joodse burgemeester Femke Halsema denkt daar anders over. Het probleem in Nederland en het Westen is dat ze zo geïndoctrineerd zijn en goed en kwaad niet meer kunnen onderscheiden, dit begon in 2011 tijdens de oorlog (en daarvoor Irak, Afghanistan etc.) tegen Syrië, waar de Witte Helmen (gelieerd aan al-Qaeda) mochten demonstreren, en Mark Rutte op de foto ging met een ISIS-terrorist genaamd Shabir (Burhani) al-Afghani (later vermoord in Irak) mijn mening is dat het Westen totaal gehersenspoeld is en hun eigen geschiedenis zo heeft verdraaid dat ze niet meer weten wie de ‘bad guys’ zijn! Deze ‘valse’ politiek heeft Europa met haar domme beleid om de VS te steunen in oorlogen naar de afgrond gebracht.


*

Putin pijpers fuck off!

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech