Pinksterlanddagen 2024

Hier kun je discussieren over Pinksterlanddagen 2024.
Het is een festival wat dit jaar haar honderdste editie zal vieren en al die jaren is De Pinksterlanddagen door anarchisten georganiseerd en is dan ook voor veel anarchisten een plek om samen te komen, te leren en nieuwe informatie te vergaren.
Uiteraard staat de bijeenkomst geheel in het thema van het 100 jarig bestaan.

Daarom zal het thema dit jaar zijn, “past, present & future”. Wat hebben we bereikt? hoe organiseren we ons in een wereld die bol staat van conflicten en polarisatie? En wat is onze rol als anarchisten en activisten?
Dit jaar hopen we groots uit te kunnen pakken op de Anarchistische camping in Appelscha op 17, 18 & 19 mei!
100 jaar lang strijden, organiseren en samen ontspannen op de anarchistische camping! Zien we jullie daar?

Het is een festival wat dit jaar haar honderdste editie zal vieren en al die jaren is De Pinksterlanddagen door anarchisten georganiseerd. Het is dan ook voor veel anarchisten een plek om samen te komen, te leren en nieuwe informatie te vergaren.
Uiteraard staat de bijeenkomst geheel in het thema van het 100 jarig bestaan.

Daarom zal het thema dit jaar zijn, “past, present & future”. Wat hebben we bereikt? hoe organiseren we ons in een wereld die bol staat van conflicten en polarisatie? En wat is onze rol als anarchisten en activisten? Dit jaar hopen we groots uit te kunnen pakken op de Anarchistische camping in Appelscha op 17, 18 & 19 mei! 100 jaar lang strijden, organiseren en samen ontspannen op de anarchistische camping! Zien we jullie daar?

In de tussentijd kun je ook terecht op de camping, zo kun je er kamperen, of de logeercaravan of het huisje boeken via de website: https://www.anarchistischecamping.nl/


Zien we jullie daar?

Dat is inderdaad de vraag. Is de cancel-lijst al af, en zijn de 'jij mag niet komen' mails al verzonden?

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. usual troll.

100 jaar PL is echt een

100 jaar PL is echt een mijlpaal !Ik hoop dat de organisatie
er een mooie jubileum happening van maakt.
Ik heb 17 , 18 en 19 Mei genoteerd in mijn agenda !

Ben erg benieuwd naar het

Ben erg benieuwd naar het jubileum programma van dit jaar.
Hoop wel dat het programma tijdig bekend word gemaakt , want vorig
jaar was dat op het laatste moment pas !

Een artikel uit... 2021,

Een artikel uit... 2021, lieverd.

Sure

Errr, ja op de infectieradar

Errr, ja op de infectieradar van de overheid kan je inderdaad zien dat het ontzettend meevalt met de infectiegraad op moment. Wat probeer je eigenlijk te zeggen met die link? Wil je uberhaupt iets zeggen? Dan zeg dat gewoon, want een commengt die enkel uit een link bestaat is niet serieus te nemen.

Behalve de meeste activisten

Behalve de meeste activisten vinden ook in 2019 blijven hangen covid-ontkenners, anti-vaxxers, de overheid en mensen die uit gemak de officiële richtlijnen en de reguliere berichtgeving volgen dat het ontzettend meevalt met de infectiegraad. Veel plezier in de status quo.

Wie ondervinden dat het niet ontzettend meevalt met de infectiegraad zijn de 100 duizenden mensen met long covid, mensen met een verzwakte afweer (kom je wel achter na een besmetting), wetenschappers die niet aan de leiband lopen van de politiek en een ieder met enig kritisch verstand. Aan welke kant sta je??

Lees anders eens een onderzoek. Een paar zoektermtips: bloedvaten hersenen covid19

De

De Wereldgezondheidsorganisatie erkent na 4 jaar dat covid zich door de lucht verspreidt.
Eet smakelijk https://m.youtube.com/watch?v=3PK_bvuFkLM&feature=youtu.be

Save earth????Don't give birth!

Het zou goed zijn als er een stuk minder mensen op de aarde rond zouden lopen.

Vroeger voor de

Vroeger voor de arbeidersklasse. Nu voor verveelde kids uit Wassenaar, het Gooi en Amsterdam Oud-Zuid.

Indymedia, vroeger voor

Indymedia, vroeger voor anarchisten en activisten, nu digitale poepdoos voor kneuzen als jou! en nu opzouten jankerd

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. usual zieliege jankerd.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. minkukel.

"Voor aanvullingen op een

"Voor aanvullingen op een artikel, die geen directe nieuwswaarde bevatten of niet voldoen aan de criteria, is er een discussie sectie. Deze wordt in principe zo min mogelijk gemodereerd, maar gezond verstand, respect voor elkaar en het niet gebruiken van scheldwoorden zijn voorwaarden om een volwassen discussie te kunnen voeren. Als je denkt hier niet aan te kunnen voldoen, of gewoon zin hebt om te reaguren, dan wordt vriendelijk verzocht hier geen gebruik van te maken. "

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech