Boerenmiljonairs en 400-pk-egoïsten van de FDF gaan weer ons leven verstoren

Hier kun je discussieren over Boerenmiljonairs en 400-pk-egoïsten van de FDF gaan weer ons leven verstoren.
Arthur Graaff, antifascist27 juni 2022

De ‘Farmer’s Defence Force’ is een club boerenmiljonairs. Hun bedrijven zijn gemiddeld € 3 tot € 5 miljoen waard. Ze worden voor een deel uitgekocht, hun bedrijven deels verkleind.

Ze zijn de grootste CO2-producenten van ons land. Ze willen niet kleiner – alleen hebben zij zelf de afgelopen decennia wel duizenden andere boeren uitgekocht, maar daar hebben we ’t even niet over. En zíj al helemaal niet…

Ze hebben miljoenen tonnen kunstmest uitgestrooid. Ze hebben weilanden omgevormd tot insecten- en vogelkerkhoven – halfdood grasfalt. Zij hebben miljoenen tonnen veevoer uit de VS en het Amazonegebied ingevoerd – gemiddeld zet een koe 10 kg voer om in één 1 kg vlees.
Maar wij mensen kunnen net zo goed mais en soja eten – dáár hebben we echt geen koeien voor nodig. O ja: voor ik ’t vergeet: de boeren krijgen veel steun van…

- de vleesbedrijven,
- voederfabrieken en -handelaren,
- melkcoöperaties,
- trekkerhandelaren, en van de
- melkmachinebouwers
- het CDA en miljoenensubsidies van de EU

Waarvoor veel dank!

Nu gaan de egotrekkers met hun 400 pk’s weer de snelwegen blokkeren. Wat ze daarmee mensen aandoen? Het interesseert de egomiljonairs geen koeievla, geen varkensstront, geen kippeschijt. Auto’s op weg naar het werk – of autobussen, met verpleegsters, doktoren, mantelzorgers. Of mensen op weg naar een vader of moeder, die op sterven ligt of begraven wordt. De egomiljonairs gaan voor, zoals altijd…

Boerenmiljonairs met hun 400-pk krokodillentranen… ik wist niet dat ze behalve 1,5 miljoen koeien, 1 miljoen varkens, nertsen en eenden en 16 miljoen kippen ook nog krokodillen fokten….


Dan die anarchisten die

Dan die anarchisten die automaten van Thalys in de fik steken uit protest. Die interesseert het ook niet dat er mensen onderweg zijn.

Is er veel verschil tussen

Is er veel verschil tussen die protest boeren en de ACAB schreeuwers?

Die Graaf kan ook geen enkel

Die Graaf kan ook geen enkel feit correct vermelden. De landbouw is niet de grootste producent van CO2 in Nederland.
Dit is de juiste volgorde:
1 Industrie
2 Elektriciteitsproductie
3 Mobiliteit
4 Landbouw
5 bebouwde omgeving

Hierbij dient dan ook nog te worden opgemerkt dat een derde van de CO2 uitstoot van de landbouw wordt veroorzaakt door het gebruik van aardgas in kassen. Dit is nu juist de sector die in de huidige plannen niet wordt getroffen.

Ook zijn sommige boeren misschien op papier 3 tot 5 miljoen waard, alleen staan hier zulke hoge hypotheken en leningen tegenover dat hier netto weinig van over is gebleven. Ook het opkopen van boeren door andere boeren is jarenlang gestimuleerd en bijna verplicht gesteld door de overheid. Schaal vergroting was hierbij het toverwoord vanuit de regering.
Als je dus boeren kunt benoemen als grootgeld bezitters, dan zijn de krakers die een heel duur pand in Amsterdam kraken dat natuurlijk ook :)

En dan gaat die Graaf ook nog aan het einde van zijn verhaaltje net doen alsof hij ook maar enig gevoel voor de medemens heeft. Al jarenlang kan hij alleen maar onzin verkondigen over vermeende "nazis" die hij overal ziet opduiken. Nu iedereen wel duidelijk is dat hij een grote fantast is op dat gebied, gaat hij opeens allerlei andere groepen mensen lastig vallen.

Die boeren moeten natuurlijk

Die boeren moeten natuurlijk geen 100 oude knotwilgen aan gort zagen of koeien meenemen. Dan jagen ze iedereen tegen zich in het harnas. Over de methoden die ze gebruiken valt best wat te zeggen. Maar hieronder staat wel een goed stuk dat mij persoonlijk aan het denken zet. De anarchisten die steeds maar weer eenzijdig voor vluchtelingen en het klimaat de straat op gaan, hadden ook eens voor de boeren op de bres kunnen springen vanwege die wurg hypotheken. Ik noem ook de Participatiewet en het Toeslagendrama. We leven in een neoliberale hel. De duivel heet VVD, gesteund door meelopers zoals de ChristenUnie en D66.

https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/het-is-begrijpelijk-dat-de-boeren-...

Hier staat ook wel een goede

Hier staat ook wel een goede analyse, de essentie is dat de boeren wild om zich heen slaan, stoort me dat dit van een ACAB schreeuwer komt. Niettemin staan er wel zinnige dingen in, https://peterstormt.nl/2022/06/29/reactionair-agrarisch-protest-ongeloof...

Wacht even? Is dit dezelfde

Wacht even? Is dit dezelfde communistenknuffelaar die Jan en alleman jarenlang voor zogenaamde nazis uitmaakt?

Deze communist gaat nu mensen ipv voor nazi, uitmaken voor miljonair? En gaat dan vanuit zijn communistische waandenkbeelden nu de boeren verketteren? De BOEREN? Boeren en arbeiders zijn zo ongeveer de enige achterban die communisten hebben. Mensen die zich aan alle kanten 80 uur per week in de schulden werken? En onze saloncommunist en woordvoerder van de AFVN die al jarenlang het antisemitisme van de AFVN ontkent en de facto dus ook aan holocaustontkenning doet gaat die boeren nu verketteren? Die Arthur Graaff? Die het gore lef heeft zich ANTI-fascist te durven noemen? De slachtoffers van de nazi's draaien zich om in hun graf.

Goh...

Nu we het er toch over hebben: is dit dezelfde Arthur Graaff die een deftig herenhuis heeft in Bussum in het bekakte Gooi? In een sjieke wijk met veel groen en elitaire mensen? Die kapitalistische Arthur Graaff? Een onroerend goed grootbezitter nota bene WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Eerst roep je op tot

Eerst roep je op tot zelfmoord, maak je onschuldigen uit voor nazi, ga je mensen die zich al decennia geleden bewezen hebben in de krakerswereld hier op de site de schuld geven van jouw gekte, en nu ga je weer mensen uitmaken voor miljonairs? Ga eens echt actie voeren op Stormfront of zo, of tegen deze rechtse regering waar ook de hardwerkende boeren het slachtoffer van zijn. Gefeliciteerd, je bent zojuist nog dieper gezonken. Velen hadden niet gedacht dat dit nog kon.

De zoveelste oproep: kan deze man geen permanente ban krijgen van deze site en Krapuul? Dit is nog erger dan neonazi's met hun vulgaire idiotie.

dit is van een trol, toch?

die cijfers over de veestapel zijn veel te laag. Volgens het CBS https://opendata.cbs.nl/#/CBS/nl/dataset/84952NED/table hebben we ongeveer 3,7 miljoen runderen, 11 miljoen varkens en 89 miljoen kippen

Dood aan de koelakken

Vermoordt ze allemaal!

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech