Antifascist Arthur Graaff naar front vertrokken

Hier kun je discussieren over Antifascist Arthur Graaff naar front vertrokken.
BUSSUM – De bekendste antifascist van Nederland, Arthur Graaff is naar de Oekraïne vertrokken om te protesteren tegen de nazi-methoden van het Russische leger. “Als Mark Rutte geen tanks wil sturen, dan ga ik zelf wel”, waren de afscheidswoorden die de heroïke ex-woordvoerder van de oud-verzetsstrijders van het AFVN sprak tot de menigte die hem op NS-station Naarden-Bussum uitzwaaiden.

Graaff verwees hiermee naar zijn sprakmakelende column op Krapuul.nl, https://krapuul.nl/rutte-vraag-zelensky-wil-je-onze-tanks-en-f35s-lenen/ , waarin hij onze minster-prezident opriep om tanks, vliegtuigen, onderzeeërs, fregatten, luchtafweer en 10.000 soldaten naar de Oekraïne te sturen.

De onvervaarde strijder tegen rasicme en vervuilde 4 Mei-herdenkingen voorspelde vlak voor zijn afscheid dat Poetin ons land later vandaag, maandag, 7 maart 2022, om 12 uur zal aanvallen. Dan zet de overheid namelijk 1 minuut en 26 seconden lang de 4.287 sirenes van ons luchtalarm toch al aan. Waardoor niemand in de gaten heeft dat wij gebombirdeerd worden.

Als Poetin dat vandaag niet doet, vanwege bevolking boven Polen en Duitsland, zal hij zonder twijfel op de eerstvolgende eerste maandag van de maand toeslaan. En als dan niet, een maand latter.


Cursus Niederlants zou niet

Cursus Niederlants zou niet verkleerd zijn.

Graag Ruis !!!

Graag Ruis !!!

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. Zei je 'volk'? Een begrip om kotsmisselijk van te worden.

Onbelangrijk

Ik vind die gestoorde Russische agenten van RR met hun zinloze valse vlag operaties
belangrijker om aan te pakken op het moment dan Herr Graaff.

En zo begint het altijd. Als

En zo begint het altijd. Als we andere zaken belangrijker gaan vinden dan zien we niet het gevaar dat er onder de oppervlakte verder sluimert en groeit. Dat Graaffs acties niks met antifascisme van doen hebben, maar juist het tegenovergestelde pogen te bereiken hebben we keer op keer gezien. De man is ondanks zijn breed uitgemeten breuk met de AFVN nog gewoon lid van die club. Ze zouden Stalin het liefst opgraven en weer op de troon zetten. Onderdrukking van de Oekraïne past helemaal in hun idealistische plaatje. Binnenkort ook weer samen in Ysselstein met AFVN’s Peter van Griensven, kunnen ze weer samen grafkransen stelen en elkaar zelfbevlekkend geil filmen.

Als je solidair wilt zijn met de Oekraïne dan is het nú tijd om te zorgen dat de AFVN en Graaff geen Russische propaganda meer kunnen verspreiden.

Smerige, ongedocumenteerde en valse beschuldigingen

Smerige, ongedocumenteerde en valse beschuldigingen... geef dan bewijs, laffe anoniem... en zet je naam erbij, dan klagen we je meteen even aan voor laster...
Strijden doe je met open vizier en niet door laffe anonieme en onbewezen berichten. Bewijs? 'Gewoon nog lid van de club'. Hoepel toch op, lafbek!

Je maakt hier niemand zomaar voor fascist uit... allemaal aangehaald door lastercampagne van bewezen plagiator en stalker Bart Droog. Zie 'De louche praktijken van Bart Droog en de NPE'
https://www.tzum.info/2013/06/nieuws-de-louche-praktijen-van-bart-fm-dro...
Droog verloor ook zijn zaken tegen Ad van Liempt, zowel de eerste als zijn beroep.

HahahahahahahahahahahHha

HahahahahahahahahahahHha Arthur de Graaff verwijt de hele wereld weer dingen waar hij zelf het ergste in is. De leugenaar betrapt, voor de zoveelste keer. Hahaha lafbekkerij van een lafbek, leugens van een leugenaar en fascisme van een zogenaamde antifascist. Nazi-Duitsland, de Russische geweldsplegers, het begint altijd met structureel liegen en anderen uitmaken voor lafbekken. Anderen uitmaken voor die dingen die de daders zelf doen. Oh Tuur, wat moet jij een miserabel leven hebben. Kijk eens in de spiegel naar wat je geworden bent. Is niet fraai he?

Hier een leuk verhaaltje voor het slapen gaan straks, lees het aandachtig.

De pseudoniemen van Arthur Graaff

Inleiding

De zelfverklaarde "antifascist" Arthur Graaff publiceert zijn persberichten soms onder zijn eigen naam, soms anoniem, soms met louter zijn initialen. Hij noemt zich geregeld coördinator van dit of dat - wat veelal eenpersoonsorganisaties blijken te zijn, bestaande uit Arthur, Graaff en de spatie ertussen.

Ook hebben we berichten voorbij zien komen waarin hij zich "woordvoerder van" noemt, of waarin hij beweert "namens" deze of gene te spreken. Soms klopt het, maar soms klopt het ook niet.

En zelfs als het wel klopt, is het zeer de vraag of de vermelde per-sonen of organisaties niet eerst door Graaff misleid zijn, alvorens ze hun fiat geven. Graaff gebruikt hierbij een bekende truc: hij stelt dat er ergens iets gruwelijks gaande is, vraagt dan: "Daar bent u toch ook op tegen?" En natuurlijk is vrijwel iedereen tegen de vermeende gruwelijkheid en voila: Graaff kan terecht claimen dat hij namens die of die actie voert tegen de denkbeeldige ellende.

Graaff noemt zich ook auteur van tal van boeken, waarvan enkele over de Tweede Wereldoorlog - nader onderzoek naar die uitlatingen resulteerde in de onthutsende conclusie dat hij hooguit co-auteur is van wat niemendalletjes en nooit enig boek over de Tweede Wereldoorlog gepubliceerd heeft.

Graaffs pseudoniemen

Pseudoniemen, initialen en namen van "organisaties" die Arthur Graaff gebruikt om zijn publicaties te ondertekenen.

Aart
Aart Geef
AG
antifascist
Art
Arthur Egon Graff
Comité Vorden Fout?
Coörd. Herdenk nazis niet / coördinator NLnazivrij.tk
coördinator van de protestactie
Eddy Kokelenberg
nn
VN rapporteur nazisme
Werkgroep 'Herdenk nazi's niet
Werkgroep Tilburg nazivrij!

Naamsvarianten (door Arthur Graaff zelf gebruikt)

agraaff
A. Graaff
@Arthur_Graaff (Twitter)

Naamsvarianten (door derden gebruikt)

Arthur Graaf
Arthur Graff
Arthur de Graaf
Arthur de Graaff
grafhorzel

Arthur Graaff over gebruik pseudoniemen

"Ik zie hier heel wat agressieve reacties. Jammer en kinderlijk. Bovendien gebruikt hier vrijwel iedereen een pseudoniem en dat werkt agressie en belediging in de hand. Eerder zag ik iemand die mij een 'idioot' noemde - laat hij of zij even zijn ware naam melden... als hij of zij durft... ik hoef me dat niet aan te trekken, want een idioot ben ik niet, maar ik ga er eigenlijk van uit de een moderator zulke dingen verwijdert. Hallo, Moderator...?”

Arthur Graaff, reactie op onder pseudoniem geplaatste commentaren.
Agraaff, WO2forum.nl, 30-05-2014.
https://wo2forum.nl/viewtopic.php?p=475922#p475922

“Dit is pure laster, volkomen gelogen - als je je naam even opgeeft, lafbek, ga ik meteen aangifte doen.”

“hou je vuile laster voor je - lekkere anonime lafbekkerij”

Wie is hier nou de lafbek? De leugenaar? De fascist? Whahahahahahahahaha

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech