Bedreiger van Bussumse antifascist veroordeeld

Hier kun je discussieren over Bedreiger van Bussumse antifascist veroordeeld.
De bedreiger verwees eerder naar allerlei persartikelen over Graaff. Vooral naar de persoonlijk gerichte 'haat- en lastercampagne' van de fanatieke Groninger publicist Bart Droog op o.m. de website Reportersonline, waarin deze Graaff maandenlang uitmaakte voor 'gek' en 'gestoord'. Tegen deze 'stalker' heeft Graaff op 11 november bij de poliitie een aanklacht ingediend wegens o.m. opruiing, belaging, smaad en laster. Volgens Graaff is de maat nu vol.

Al eerder startte de politie een onderzoek naar bedreigingen tegen de actievoerder op GeenStijl. Graaff, woordvoerder van de oud-verzetsstrijders van de AFVN.nl, stelt regelmatig allerlei 'vervelende en bedreigende' reacties te krijgen. Zoals toen hij vorige maand bereikte dat de Duitse ambassadeur geen kransen meer legt op de nazibegraafplaats Ysselsteyn (Venray), de grootste SS-begraafplaats van Europa waar ook de deporteur van Anne Frank ligt. In 2018 bedreigde de Molukse veteraan Reawaruw hem met de dood bij een veteranenherdenking..

Op 28 augustus wijdde het tv-programma Kassa op voorstel van Graaff aandacht aan de grote nazibeurs in Houten, waar duizenden nazi- en holocaustspullen zoals Jodensterren vrijelijk worden verkocht. Het Centraal Joods Overleg en het CIDI deden vervolgens aangifte van aanzetten tot discriminatie en antisemitisme. Deze lopen nog. Ook dit leverde Graaff weer allerlei verwensingen op.

_____


Vooropgesteld...

... dat het bedreigen van mensen verwerpelijk is. En het is goed om te lezen dat het OM, na tientallen idiote aangiftes door Graaff niet in behandeling te hebben genomen (zie: https://www.droog-mag.nl/2020/ag/aangifte.html ), wel werk heeft gemaakt van dit nare incident.

Graaff vertelt alleen niet:

* dat hij zelf regelmatig mensen en organisaties met dreigementen om de oren slaat.
* dat hij in dit persbericht zich (wederom) aan laster te buiten gaat, tegen zowel de Molukse veteranenvoorvechter Leo Reawaruw als mij.
Reawaruw bedreigde Graaff niet met de dood: hij waarschuwde hem een dodenherdenking niet te verstoren(en gezien Graffs idiote optreden aldaar bleef Reawaruw prijzenswaardig kalm) : www.facebook.com/100003020987806/videos/1706298279480855/
* hij successen claimt die niet zijn werk zijn: de veranderingen (bij de herdenkingen) op Ysselsteyn zijn het gevolg van gesprekken tussen Joodse organisaties, de oorlogsgravenstichting en vertegenwoordigers van de Bondsrepubliek Duitsland. Graaff is hier - met reden - totaal buiten gehouden.

Grappig is dat hij nu toegeeft dat hij de Kassa-redactie voorloog over de verkoop van verboden voorwerpen op de Militariabeurs Houten. Het is heel simpel: de handelswaar op die beurs is volstrekt legaal.

Terug naar de zaak zelf. Volgens de rechtbank Midden-Nederland Nederland is de verdachte een 60-jarige vrouw uit Bussum, die op 2 augustus 2021 iemands (dat zal Graaff geweest zijn) voicemail insprak met de woorden: "Morgen ga ik je ramen ingooien en dan ga ik je kantoor in brand steken en dan ga ik je vermoorden."

Let op die datum: 2 augustus 2021.

Vijf maanden daarvoor had ik bericht over het hoger beroep inzake Graaffs huisvredebreuk. Een maand eerder noemde ik Graaff zijdelings noemde in een artikel over de Militariabeurs Houten. En bijna een maand na die datum schreef ik over de omstreden Kassa-uitzending over de Militariabeurs Houten, en nog later schreef ik over Graaffs stalking-actie in Tilburg.

https://reportersonline.nl/om-moet-onderzoek-naar-arthur-graaff-heropenen/ (13 maart 2021)
https://reportersonline.nl/militariebeurs-houten-2021-een-impressie/ (2 juli 2021)
https://reportersonline.nl/militariabeurs-houten-veroordeelt-verkoop-hol... (31 augustus 2021)
https://reportersonline.nl/de-radicalisering-van-arthur-graaff-weer-aang... (8 september 2021)

Het is idioot om de bedreigingen aan zijn adres (hoe verwerpelijk die ook zijn) te koppelen aan deze artikelen.

Intussen beweert voor hij voor de tweede maal aangifte tegen mij gedaan te hebben. De eerste keer was in augustus 2021. Toch gek dat Justitie mij daarover nog steeds niet heeft ingelicht.

Nieuwe leugens van Droog ontzenuwd

Jammer dat Droog zich laat leiden door zijn fanatieke fixatie op een persoon (mij) en er kennelijk niemand in zijn omgeving is die zijn haatcampagne kan inperken tegen de zelfbedachte 'misstand' en wandadiger (ik) en zijn zelfverzonnen rol als openbaar aanklager - wat hij natuurlijk niet is en nooit zal worden. Maar vanwaar die agressie, zo vraag ik u, mijnheer Sonneberg...

Bij alles wat mij betreft is Droog als een hongerige hyena uit op achtervolgen, beschadigen, verwonden, en uiteindelijk hoe dan ook neerhalen en vernietigen. Haat lijkt mij helaas de motor - dat blijft natuurlijk vreemd tegenover iemand die jou nooit heeft ontmoet en je nooit kwaad heeft gedaan. Alles mag en alles kan dan opeens: liegen en bedriegen, totale eenzijdigheid en het wegwuiven van fairness en waarheidsvinding (Droog is volgens de NVJ lid van de NVJ, hun regels eisen fairness etc), laat staan hoor- en wederhoor, plus halve waarheden, hele leugens, stoken en konkelen, overdrijven of negeren en verdraaien tot er bloed uit komt. En vooral nooit ongelijk bekennen! Sorry dat ik niet zo gauw bloed...

Ook de onbegrijpelijke publicatie van der namen van mijn broer, zus - en zelfs dode zusje - en grootvaders en -moeders is uiterst bizar, en natuurlijk een schending van hun recht op privacy... Ik klaag overigens niet - ik zie het en denk er het mijne van. Voornamelijk: zielig. En ook: die Droog is jaloers... want we lijken wel wat op elkaar qua neiging tot kritiek op rechts, maar ik heb meer gepubliceerd en jarenlang bij echte kranten en zelfs het NOS Journaal gewerkt ipv van de treurige site TPO, en was vier jaar als uitgever in Warschau.... Gelukkig kost het me geen moeite me niet tot Droogs niveau van gescheld ('idioot', 'gek', 'gestoord') af te dalen. Op zich wel weer mooi van me!

En ik heb groot vertrouwen in de afloop. Baudet moet zijn tweets verwijderen, mijn Bussumse bedreiger is veroordeeld.... de aangifte tegen Droog zit in de molen en Droog voegt er nog wat vers materiaal aan toe. 'Hij kon het happen niet laten, hij hapte in iedere moot...' (met dank aan Wim Sonneveld). Het voelt toch een beetje aan als snoep van een kind stelen - in dit geval snoepverslaafd... Niettemin: Dank! Dank!

Verder enkele formele rechtzettingen:

"tientallen idiote aangiftes door Graaff "
>>AG: geen bewijs, ongefundeerd en opzettelijke beledigend
---

"Graaff vertelt alleen niet: dat hij zelf regelmatig mensen en organisaties met dreigementen om de oren slaat"
>>AG: welke dan? Geen enkel bewijs;
Ik ben nooit aangeklaagd noch veroordeeld voor bedreiging en/of belaging; daardoor is dit dus lasterlijk; Droog is echter wél verdachte van belaging na mijn aangifte van 11 nov 2021. Het aankondigen van aangifte is overigens geen bedreiging. Dat is het simpelweg weergeven van een feit.
---

"(...) dat hij in dit persbericht zich (wederom) aan laster te buiten gaat, tegen zowel de Molukse veteranenvoorvechter Leo Reawaruw als mij"
>>AG: geen enkel bewijs voor, ik ben daar niet voor aangeklaagd noch voor veroordeeld. Droog was er niet bij in Roermond, de AFVN-BvA met 2 mensen wel en de politie. Ik zou zeggen: doe aangifte! Verder is Reawaruw gelinkt aan de PVV en voorstander van kransen leggen bij dode nazibeulen op nazibegraafplaats Ysselsteyn (daar verscheen hij - op video -samen met drugshandelaar en Peter-R-de-Vries-belager Steve Brown).
----

"Reawaruw bedreigde Graaff niet met de dood"
>>AG: gelogen.
Droog was er niet bij. Reawaruw zei letterlijk: '(...) gaat je kop eraf' - zie video hieronder.
-- --

"hij (AG: Reawaruw) waarschuwde hem een dodenherdenking niet te verstoren"
>>AG: gelogen.
Het gesprek met R vond plaats ná die herdenking - die was dus toen al lang voorbij - zie video hieronder.
---

"(en gezien Graffs (AG: spelfout van Droog) idiote optreden aldaar bleef Reawaruw prijzenswaardig kalm)" www.facebook.com/100003020987806/videos/1706298279480855/'
>>AG: gelogen, verdraaiend; opzettelijk beledigend
Ik voer rustig een gesprek, dus wat daar 'idioot' en moet zijn.... Reawaruw zegt opgewonden in deze video tegen mij, na afloop van de herdenking (citaat): 'Als een van jullie mijn vader oorlogsmisdadiger noemt waar ik bij ben, gaat je kop eraf' (...) 'Je bent een sensatiekicker man. Je lult.' (...) 'Je bent hier alles aan het verpesten voor iedereen' (...) 'Je praat poep man.'
---

"hij (AG: Graaff) successen claimt die niet zijn werk zijn: de veranderingen (bij de herdenkingen) op Ysselsteyn zijn het gevolg van gesprekken tussen Joodse organisaties, de oorlogsgravenstichting en vertegenwoordigers van de Bondsrepubliek Duitsland. Graaff is hier - met reden - totaal buiten gehouden."
>>AG: ongefundeerd en onbewezen, geen bewijzen, verdraaiing, gelogen.
Droog spreekt van 'hij' en 'zijn' maar ook dat is fout: dat moet zijn 'zij' en 'hun' , nl. de AFVN-BvA. De AFVN-BvA is in al 2013 met acties tegen de herdenkingen op Ysselsteyn begonnen en we hebben de plek ongeveer 10 keer bezocht (voor het laatst in sept 2021); er zijn door ons toedoen 2 documentaires (VPRO en NPO/L1) over gemaakt, we hebben enkele malen bij gemeenten ingesproken, enkele malen gedemonstreerd (Ysselsteyn en Nijmegen) duizenden artikelen in media in Israël, Duitsland, Nederland https://www.google.com/search?q=nazibegraafplaats&newwindow=1&filter=0&b...
... en dat is NIET ons werk... nee, NATÚÚÚÚRLIJK niet... we hebben ook geheel geen contacten met 'Joodse organsiaties' of de ambassade, of de opperrabbijn. Nóóóóit van gehoord...
O ja: het lukte ons met steun van de gemeente Huizen NH, dus burgemeester Hertog en de gehele raad, om de nazibeurs tegenover het gemeentehuis weg te krijgen. Journalist Wilmer Heck schreef erover in de NRC met als kop: Als je me fotografeert, krijg je een klap voor je bek...'. En zijn fotograaf David van Dam werd meteen bedreigd op de beurs, zodat hij daar geen foto's dorst te maken.
https://www.nrc.nl/nieuws/2015/06/01/als-je-me-fotografeert-krijg-je-een...

---

"Grappig is dat hij (AG: Graaff) nu toegeeft dat hij hij (AG: Graaff) de Kassa-redactie voorloog over de verkoop van verboden voorwerpen op de Militariabeurs Houten. "
>>AG: laster, geen bewijs. Waar 'geef ik toe' dat ik 'voorloog'?
Totale onzin. En wie stelt dat ik loog? Alleen Droog, die nu aan de haak zit en spartelt (ook leuk om te zien... spartelend boontje...). Dus Kassa is niet in staat - na ongeveer 10 telefoongesprekken - waarheid en leugen te onderscheiden en het CJO en CIDI zijn evenmin in staat zelf een ordeel te vormen...
---

"(...) en nog later schreef ik over Graaffs stalking-actie in Tilburg. "
>>AG: laster, leugen, onbewezen.
Ik ben noch aangeklaagd, verhoord noch veroordeeld voor 'stalking in Tilburg'. Ik heb nooit gestalkt in Tilburg (en ben er evenmin ooit in bosjes gedoken of gevlucht, en evenmin door de politie aangesproken). Integendeel: de gemeente Tilburg is een onderzoek gestart naar de nazi(web)shop van dwaalgeest en nazihandelaar Vrolings daar, Europalaan 20 (dat is zijn bedrijfsadres, komt allen!) en de nog veel grotere naziwebshop van FJM44.com, met de eigenaar Frederik Suijkerbuijk een kilometertje bij hem vandaan.

Suggestie aan Droog (PAS OP! NIET, herhaal NIET opvolgen):
jonge belagende en bloedbeluste heer, ga hier svp weer 'slachtoffer' spelen en opnieuw zeuren dat tegen zoveel 'leugens' geen droog kruid gewassen is... Wmb graag! En geef me aub nog wat verse verdraaide en gelogen 'argumenten' voor de komende strafzaak... Waarvoor vast veel dank!
O ja: en gun me IN GEEN GEVAL! het laatste woord...
O ja 2: en doe vooral GEEN aangifte tegen mij wegens laster of grafschennis... Dank. AG

PS: voor wie twijfelt of ik dit wel zelf geschreven kan hebben: bel me gerust op 06 2704 7728. (ik neem overigens alleen op als ik een nummer zie en praat alleen als iemand zijn/haar naam netjes noemt. Verder iedereen welkom, behalve natuurlijk Droog en zijn misleide, agressieve vrienden van de treurige rechtse propagandasite The Post Online).

Graaff begint op Rutte te

Graaff begint op Rutte te lijken - kennelijk heeft hij ook last van een zelfoplossend geheugen. Het stalken in Tilburg is op camera vastgelegd:
https://reportersonline.nl/de-radicalisering-van-arthur-graaff-weer-aang...

Ook veel andere idiote acties van Graaff zijn de afgelopen jaren gefilmd en beschreven. Van het eerste begin, in 2013, toen hij rondbazuinde dat Duitse neo-nazi's een bomslag wilden plegen in het Achterhoekse Vorden - https://www.droog-mag.nl/2020/ag/hoe-het-begon.html - tot zijn recente strapatsen: https://reportersonline.nl/protesteren-tegen-duitse-oorlogsdoden-andre-v... - waarbij hij o.a. uitriep dat rechts-extremistische groeperingen "zijn" demonstratie zouden verstoren op een moment dat nog niemand ooit van dat demo-plan gehoord had.

Hoe noem je zo iemand? Knettergek, inderdaad.

Lesje in stalking...

Dank voor advies van Droog:
u hebt helemaal gelijk: ik zat duidelijk achter Vrolings aan.

Dus let goed op: altijd bij stalking ACHTER iemand blijven....
Vroling sdeed het hier alleen maar even VOOR. Hij bleef zelf een tijdje achter me met zijn auto...
Toen begreep ik het pas hoe het moest!
Ik zal het de volgenbde keer hgelemaal goed doen!

Hartelijk dank voor dit keiharde bewijs!

Sorry - moet nu echt even weg...

De methode Graaff: als de

De methode Graaff: als de bewijslast overduidelijk is ga je roepen wat anderen over jou roepen: laster, onwaarheden, ontkenningen, suggesties over een laatste woord...

Ik heb net de links hier bekeken en heb een totale gek gezien die aan grafroof doet en mensen thuis stalkt. Hoe kan je dat nog ontkennen? Je staat zelf op beeld Graaff? Ik zie verder van Arthur de Graaff een zelfde retoriek als Goebbels ook gebruikte, ook al is de bewijslast overduidelijk: toch gewoon ontkennen je moreel superieur opstellen en hopen dat de domme meute er wel in trapt. Dit is echt exact wat de nazi's ook deden. Soms slaan mensen door in hun eigen kronkeldenken en verliezen mensen de realiteit uit het oog en verworden dan tot waar ze eigenlijk tegen strijden. Just sayin

O ja: het lukte ons met steun

O ja: het lukte ons met steun van de gemeente Huizen NH, dus burgemeester Hertog en de gehele raad, om de nazibeurs tegenover het gemeentehuis weg te krijgen. Journalist Wilmer Heck schreef erover in de NRC met als kop: Als je me fotografeert, krijg je een klap voor je bek...'. En zijn fotograaf David van Dam werd meteen bedreigd op de beurs, zodat hij daar geen foto's dorst te maken.
https://www.nrc.nl/nieuws/2015/06/01/als-je-me-fotografeert-krijg-je-een...

HAHAHAHAHAHAHA Graaf jonguh je liegt weer dat je groen. ziet kwas zelf op die beurs en er zijn meer AFA leden die. verzamelen de burgemeester is na eerst met jouw leugens te zijn meegegaan later door het stof gegaan heeft excuses moeten maken aan raad en mensen die de beurs in Huizen organiseerden dat ze in jouw leugens geloofden en niet navreeg. deden daarna is er nieuwe vergunning afgegeven die ook nu nog geldig is hebk gehoord

er heeft er ook nog een nieuwe reuni beurs plaatsgevonden in Huizen, lang na jouw luegens aan burgemeester we zijn echter verhuist nar Houten en dat is mooier en groter en beter dus niet meer dat kleine zaaltje in. huizen

liegebeest arthur de graaff https://nl.wikipedia.org/wiki/Het_Liegebeest

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Nieuwe leugens van Droog ontzenuwd

Jammer dat Droog zich laat leiden door zijn fanatieke fixatie op een persoon (mij) en er kennelijk niemand in zijn omgeving is die zijn haatcampagne kan inperken tegen de zelfbedachte 'misstand' en wandadiger (ik) en zijn zelfverzonnen rol als openbaar aanklager - wat hij natuurlijk niet is en nooit zal worden. Maar vanwaar die agressie, zo vraag ik u, mijnheer Sonneberg...

Bij alles wat mij betreft is Droog als een hongerige hyena uit op achtervolgen, beschadigen, verwonden, en uiteindelijk hoe dan ook neerhalen en vernietigen. Haat lijkt mij helaas de motor - dat blijft natuurlijk vreemd tegenover iemand die jou nooit heeft ontmoet en je nooit kwaad heeft gedaan. Alles mag en alles kan dan opeens: liegen en bedriegen, totale eenzijdigheid en het wegwuiven van fairness en waarheidsvinding (Droog is volgens de NVJ lid van de NVJ, hun regels eisen fairness etc), laat staan hoor- en wederhoor, plus halve waarheden, hele leugens, stoken en konkelen, overdrijven of negeren en verdraaien tot er bloed uit komt. En vooral nooit ongelijk bekennen! Sorry dat ik niet zo gauw bloed...

Ook de onbegrijpelijke publicatie van der namen van mijn broer, zus - en zelfs dode zusje - en grootvaders en -moeders is uiterst bizar, en natuurlijk een schending van hun recht op privacy... Ik klaag overigens niet - ik zie het en denk er het mijne van. Voornamelijk: zielig. En ook: die Droog is jaloers... want we lijken wel wat op elkaar qua neiging tot kritiek op rechts, maar ik heb meer gepubliceerd en jarenlang bij echte kranten en zelfs het NOS Journaal gewerkt ipv van de treurige site TPO, en was vier jaar als uitgever in Warschau.... Gelukkig kost het me geen moeite me niet tot Droogs niveau van gescheld ('idioot', 'gek', 'gestoord') af te dalen. Op zich wel weer mooi van me!

En ik heb groot vertrouwen in de afloop. Baudet moet zijn tweets verwijderen, mijn Bussumse bedreiger is veroordeeld.... de aangifte tegen Droog zit in de molen en Droog voegt er nog wat vers materiaal aan toe. 'Hij kon het happen niet laten, hij hapte in iedere moot...' (met dank aan Wim Sonneveld). Het voelt toch een beetje aan als snoep van een kind stelen - in dit geval snoepverslaafd... Niettemin: Dank! Dank!

Verder enkele formele rechtzettingen:

"tientallen idiote aangiftes door Graaff "
>>AG: geen bewijs, ongefundeerd en opzettelijke beledigend
---

"Graaff vertelt alleen niet: dat hij zelf regelmatig mensen en organisaties met dreigementen om de oren slaat"
>>AG: welke dan? Geen enkel bewijs;
Ik ben nooit aangeklaagd noch veroordeeld voor bedreiging en/of belaging; daardoor is dit dus lasterlijk; Droog is echter wél verdachte van belaging na mijn aangifte van 11 nov 2021. Het aankondigen van aangifte is overigens geen bedreiging. Dat is het simpelweg weergeven van een feit.
---

"(...) dat hij in dit persbericht zich (wederom) aan laster te buiten gaat, tegen zowel de Molukse veteranenvoorvechter Leo Reawaruw als mij"
>>AG: geen enkel bewijs voor, ik ben daar niet voor aangeklaagd noch voor veroordeeld. Droog was er niet bij in Roermond, de AFVN-BvA met 2 mensen wel en de politie. Ik zou zeggen: doe aangifte! Verder is Reawaruw gelinkt aan de PVV en voorstander van kransen leggen bij dode nazibeulen op nazibegraafplaats Ysselsteyn (daar verscheen hij - op video -samen met drugshandelaar en Peter-R-de-Vries-belager Steve Brown).
----

"Reawaruw bedreigde Graaff niet met de dood"
>>AG: gelogen.
Droog was er niet bij. Reawaruw zei letterlijk: '(...) gaat je kop eraf' - zie video hieronder.
-- --

"hij (AG: Reawaruw) waarschuwde hem een dodenherdenking niet te verstoren"
V >>AG: gelogen.
Het gesprek met R vond plaats ná die herdenking - die was dus toen al lang voorbij - zie video hieronder.
---

"(en gezien Graffs (AG: spelfout van Droog) idiote optreden aldaar bleef Reawaruw prijzenswaardig kalm)" www.facebook.com/100003020987806/videos/1706298279480855/'
>>AG: gelogen, verdraaiend; opzettelijk beledigend
Ik voer rustig een gesprek, dus wat daar 'idioot' en moet zijn.... Reawaruw zegt opgewonden in deze video tegen mij, na afloop van de herdenking (citaat): 'Als een van jullie mijn vader oorlogsmisdadiger noemt waar ik bij ben, gaat je kop eraf' (...) 'Je bent een sensatiekicker man. Je lult.' (...) 'Je bent hier alles aan het verpesten voor iedereen' (...) 'Je praat poep man.'
---

"hij (AG: Graaff) successen claimt die niet zijn werk zijn: de veranderingen (bij de herdenkingen) op Ysselsteyn zijn het gevolg van gesprekken tussen Joodse organisaties, de oorlogsgravenstichting en vertegenwoordigers van de Bondsrepubliek Duitsland. Graaff is hier - met reden - totaal buiten gehouden."
>>AG: ongefundeerd en onbewezen, geen bewijzen, verdraaiing, gelogen.
Droog spreekt van 'hij' en 'zijn' maar ook dat is fout: dat moet zijn 'zij' en 'hun' , nl. de AFVN-BvA. De AFVN-BvA is in al 2013 met acties tegen de herdenkingen op Ysselsteyn begonnen en we hebben de plek ongeveer 10 keer bezocht (voor het laatst in sept 2021); er zijn door ons toedoen 2 documentaires (VPRO en NPO/L1) over gemaakt, we hebben enkele malen bij gemeenten ingesproken, enkele malen gedemonstreerd (Ysselsteyn en Nijmegen) duizenden artikelen in media in Israël, Duitsland, Nederland https://www.google.com/search?q=nazibegraafplaats&newwindow=1&filter=0&b...
... en dat is NIET ons werk... nee, NATÚÚÚÚRLIJK niet... we hebben ook geheel geen contacten met 'Joodse organsiaties' of de ambassade, of de opperrabbijn. Nóóóóit van gehoord...
O ja: het lukte ons met steun van de gemeente Huizen NH, dus burgemeester Hertog en de gehele raad, om de nazibeurs tegenover het gemeentehuis weg te krijgen. Journalist Wilmer Heck schreef erover in de NRC met als kop: Als je me fotografeert, krijg je een klap voor je bek...'. En zijn fotograaf David van Dam werd meteen bedreigd op de beurs, zodat hij daar geen foto's dorst te maken.
https://www.nrc.nl/nieuws/2015/06/01/als-je-me-fotografeert-krijg-je-een...

---

"Grappig is dat hij (AG: Graaff) nu toegeeft dat hij hij (AG: Graaff) de Kassa-redactie voorloog over de verkoop van verboden voorwerpen op de Militariabeurs Houten. "
>>AG: laster, geen bewijs. Waar 'geef ik toe' dat ik 'voorloog'?
Totale onzin. En wie stelt dat ik loog? Alleen Droog, die nu aan de haak zit en spartelt (ook leuk om te zien... spartelend boontje...). Dus Kassa is niet in staat - na ongeveer 10 telefoongesprekken - waarheid en leugen te onderscheiden en het CJO en CIDI zijn evenmin in staat zelf een ordeel te vormen...
---

"(...) en nog later schreef ik over Graaffs stalking-actie in Tilburg. "
>>AG: laster, leugen, onbewezen.
Ik ben noch aangeklaagd, verhoord noch veroordeeld voor 'stalking in Tilburg'. Ik heb nooit gestalkt in Tilburg (en ben er evenmin ooit in bosjes gedoken of gevlucht, en evenmin door de politie aangesproken). Integendeel: de gemeente Tilburg is een onderzoek gestart naar de nazi(web)shop van dwaalgeest en nazihandelaar Vrolings daar, Europalaan 20 (dat is zijn bedrijfsadres, komt allen!) en de nog veel grotere naziwebshop van FJM44.com, met de eigenaar Frederik Suijkerbuijk een kilometertje bij hem vandaan.

>>AG: suggestie aan Droog:
jonge belagende en bloedbeluste heer, ga hier svp weer 'slachtoffer' spelen en opnieuw zeuren dat tegen zoveel 'leugens' geen droog kruid gewassen is... Wmb graag! En geef me aub nog wat verse verdraaide en gelogen 'argumenten' voor de komende strafzaak... Waarvoor vast veel dank!
O ja: en gun me IN GEEN GEVAL! het laatste woord...
O ja 2: en doe vooral GEEN aangifte tegen mij wegens laster of grafschennis... Dank. AG

PS: voor wie twijfelt of ik dit wel zelf geschreven kan hebben: bel me gerust op 06 2704 7728. (ik neem overigens alleen op als ik een nummer zie en praat alleen als iemand zijn/haar naam netjes noemt. Verder iedereen welkom, behalve natuurlijk Droog en zijn misleide, agressieve vrienden van de treurige rechtse propagandasite The Post Online).

Dit is de mop van de eeuw :D

Dit is de mop van de eeuw :D

Dus als ik het goed lees is Arthur Graaff nu zogenaamd op zijn teentjes getrapt omdat iemand zijn voicemail inspreekt? Grutjes-nog-aan-toe. Oei. Welk kantoor trouwens? Hetzelfde kantoor als waar zijn geheime verzonnen zes publicaties liggen? Of dat waar de tientallen door hem verzonnen actie-en werkgroepen zetelen?

Even voor de nieuwe antifascistische en anarchistische lezers hier, laat je niet beetnemen door Arthur Graaffs verzinsels, de man is in de eerste plaats zelf een veroordeelde DADER, want: dit is de man die iedereen die het niet met zijn doorgedraaide verzinsels eens is uitmaakt voor holocaustonkenners, Indië veteranen (indertijd ook dienstplichtigen) uitmaakt voor de meest verschrikkelijke dingen, verzamelbeurzen gelijkstelt aan nazis, bij de herdenking van de Februaristaking zelf nazi-ordediensten instelde om de media te weren, op de dam bij dodenherdenking een lawaaiprotest wilde houden, een militariahandelaar bij zijn huis stalkte, Andere van Duijn thuis ging stalken om te vragen of die vaker holocaust wilde roepen, met een opgespeldde Jodenster bij een museum in den Bosch ging rondlopen (sick fuck!), meerdere gemeenten voorloog en liegt met zijn hersenspinsels, door de AFVN voor gek werd verklaard en eruit werd gegooid (zie: https://www.gooieneemlander.nl/cnt/dmf20180926_80004893?utm_source=googl...), zichzelf voordoet als oud verzetstrijder, telkenmale de goede eer van een onschuldig door de nazi vermoord slachtoffer van de holocaust keihard aanrand en voor Graaff's eigen zieke eer claimt dat het ONTERECHT een oom van hem zou zijn, Arthuur Graaff is de man die er een hobby van heeft gemaakt en erop geilt om op Wikipedia zo vaak mogelijk het woord nazi te typen, Arthur Graaff is de man die "voor joden verboden bordjes" ging plakken op een winkel die hem niet beviel, Arthur Graaff is de man die zelf Mein kampf publiceerde, de man die gewapend met mein kampf trots op Bevrijdingsdag met Mark Rutte op de achtergrond ging poseren, de eerste man sinds de nazis voor 1945 die publiekelijk boekverbrandingen hield en OP BEVRIJDINGSDAG mein kampf ging verbranden (sick!), dit is de man die grenslandburgemeesters uitmaakte voor nazis vanwege gemeentelijke betrekkingen met buurgemeenten, dit is de man die continu de Yad Vashem en andere joodse onderscheidingen in diskrediet brengt met leugens over verzonnen verleningen aan meerdere al dan niet bestaande familieleden, dit is de man die zelf verzonnen heeft voor de Verenigde Naties te werken (de VN weet bij navraag van niks), dit is de man die zelf voor het minste of geringste aangiftes doet maar zelf veel ergere dingen andere mensen aandoet, dit is de man die ... ach weet je, dit is gewoon zielig. De man verdient psychische hulp. Het is een gotspe dat deze man voor iets als een ingesproken voicemail nu weer in de slachtofferrol kruipt en dit uitbuit en uit zelfbevlekking overal gaat posten. Bedreiging en inbreuk op iemands persoonlijke vrijheid is totaal verwerpelijk, maar als er in Nederland EEN PERSOON is die daar zelf meer dan schuldig aan is, dan is het Arthur Graaff wel, Het bovenstaande is slechte een hele kleine opsomming en de lijst is nog veel en veel langer. En dan het gore lef hebben een journalist die alleen maar 's mans eigen acties benoemt uit te maken voor stalker, het is de omgekeerde wereld. De lezer van Graaffs eerste post hierboven of hetgeen in dit bericht staat is welkom zelf even te googlen of dit alles klopt. Dat Arthur Graaff knettergek is, is evident.

Kan deze man eindelijk van indymedia af worden gegooid? Dit heeft niets met anarchisme te maken. Ruis maar weer?

De "antifascist" met Jodenster

Neeee? Is dit echt? Wat een

Neeee? Is dit echt? Wat een walgelijke man.

Nog iets: burgemeester Broertjes van Hilversum over Graaff

Graaff, in 2018: "Broertjes maakt me ook voor gek en krankzinnig uit" In Villamedia, 1 maart 2018.
https://www.villamedia.nl/artikel/voorzitter-herdenking-februaristaking-...

Korte reactie:

Ja erg hè? Waar graaff komt

Ja erg hè? Waar graaff komt is er stront aan de knikker. De man is een belediging voor alle antifascisten.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Smsjes? De bedreiger verwees

Smsjes? De bedreiger verwees eerder naar allerlei persartikelen over Graaff?

Wat is er hier precies aan de hand? De data hierboven in ogenschouw nemende lijkt het niets met Droog van doen te hebben en is dit iets dat al langer speelt? Met zoveel commotie hebben de lezer hier wel recht om te weten waar dit bericht over gaat, nu is het behoorlijk onduidelijk. Gezien de originele schrijver journalist is kan die dit vast even helder voor de lezers uiteenzetten?

Anarchist, dat is niet in een

Anarchist, dat is niet in een heel klein stukje tekst te bevatten.
Graaff heeft trollen tot een hogere kunst verheven. Onder andere door nep persberichten aan de halve wereld te versturen.
Tot hij, naar onder andere de heer Droog een persbericht stuurde dat hij benoemd was tot speciaal rapporteur van de VN met de kop:
"BUSSUM, 23 maart 2020 – De antifascist en auteur Arthur Graaff (71) is per 1 april 2020 benoemd tot rapporteur (neo)nazisme, fascisme en racisme voor de VN. Deze functie is voor Nederland een primeur."
En de heer Droog, enthousiast geworden, eens rond ging bellen wat hier allemaal van klopte. En het gewoon weer omgedraaid nepnieuws bleek: de VN wist helemaal van niets en Graaff kwam ineens met nuances.
De VN wist inderdaad van niets, maar 6 linkse organisaties hadden Graff (spelfout van de auteur) benoemd tot onbezoldigd secretaresse met de 'opdracht' af en toe een mailtje met misstanden naar de algemene mailbox van de VN te sturen. En als bewijs kwam hij aandrahen met automatic replies uit de mailbox van de VN.
Die 6 linkse organisaties vielen allemaal onder het driemansschap AFVN of het bleken organisaties die reeds enige tijd de samenwerking met Graaff/AFVN opgezegd hadden, omdat ze genoeg hadden van alle gevallen van name dropping te pas en vaker te onpas.
Ook al omdat Graaff zich telkenmale in het openbaar voorstaat de Communistische oud-verzetstrijders te vertegenwoordigen. Wat op een hele nare manier pijnlijk is voor nabestaanden, de hele oude bezetting van de oud-verzetslieden van het AFVN is reeds lang geleden overleden of heeft zich in diep verdriet afgewend van deze vereniging.
Maar de naam maakt indruk en daarom blijft Graaf manmoedig doorroeien op het zinkende schip zonder kapitein.
Het is eigenlijk niet mogelijk om het verhaal in een notendop samen te vatten.
Dit zijn de heer Droog zijn bevindingen: https://www.droog-mag.nl/2020/ag/index.html
En wat Graaff er ook tegenin brengt: hij raakt dieper en dieper in zijn eigen verwarde realiteit verstrikt. En straks gaat giertank weer open onder elk punt van kritiek: Leugens, laster, geen bewijs voor! Ik ben toch zeker nooit veroordeeld? U ontkent de holocaust! En binnen de kortste keren staat hij met een uitgeknipte jodenster op zijn borst te demonstreren.
Het gevolg is dat het inderdaad een soap aan het worden is terwijl het eigenlijk te triest voor woorden is.
Het is ook een veelpleger voor wat betreft valse aangiften: de heer Droog heeft er 33 geteld. Reken eens uit wat dat gekost heeft aan manuren en geld. Maar zoals Graaff stelt: aangiften doen het goed in de media!
Oh, laat ik het nuanceren, misschien zijn de aangiftes niet allemaal vals, maar op zijn minst onzinnig tot zwakzinnig.
Ik geef alvast zelf commentaar, dan hoeft Graaff het niet te doen: Laster, leugens, geen bewijs van, kan ik uw naam aan mijn advocaat doorgeven? Ik zie u in de rechtzaal!

[spam deleted]

[spam deleted]

Kleine rectificatie

Ik schreef: "Intussen beweert voor hij voor de tweede maal aangifte tegen mij gedaan te hebben. De eerste keer was in augustus 2021."

Dat klopt niet. De eerste keer dat Graaff publiekelijk verkondigde aangifte tegen mij gedaan te hebben was in dit rare stukje:
-------------------------------------------
di, 13/10/2020 - 09:26 — A Graaff
Laffe lasteraar
ga je geiten checken of is dat teveel moeite... Je durft je naam ook niet te vermelden, laffe lasteraar. Ik heb aangifte tegen Drog gedaan.
https://www.indymedia.nl/node/48465
--------------------------------------------
13 oktober 2020, waarbij hij waarschijnlijk op dit eerdere bericht doelde, van 4 augustus 2020 ( https://www.indymedia.nl/node/48256 ), waarin hij beweerde aangifte tegen TPO gedaan te hebben en ook sprak van "een juridisch vervolg dat Graaff richting TPO en auteurs ingesteld heeft."

Aangezien ik (co-)auteur van de bewuste TPO-artikelen ben ( https://tpo.nl/2020/04/21/antifacist-arthur-graaff-benoemt-zichzelf-tot-... en https://tpo.nl/2020/04/21/arthur-graaff-antifascist-fantast-en-grafschen... ), neem ik aan dat hij het destijds ook over mij had. Maar of die zogenaamde aangifte of "juridisch vervolg" nu uit augustus of oktober 200 stamt maakt in wezen niet uit: feit is dat zowel de TPO-hoofdredacteuren als ik tot op de dag van vandaag (8 januari 2022) nog steeds niet door het Openbaar Ministerie, advocaten of deurwaarders benaderd zijn inzake juridische klaagzangen van A. Graaff alias Arthur Geef alias Tilburg Nazivrij alias nn alias antifascist alias Eddy Kokelenberg alias Comité 21 Maart alias Comité Vorden Fout?.

Je weet toch dat Graaff zijn

Je weet toch dat Graaff zijn aangiftes niet meer worden
behandelt .Hij staat te boek als traumatisch slachtoffer.
Einde verhaal.

Dubbele omzin: Arthur Graaff

Dubbele omzin: Arthur Graaff is geen traumatisch slachtoffer - hij is een herhaaldelijk veroordeeld dader, die de afgelopen negen jaar tal van misleidende persberichten verspreid heeft - en er is niets dat erop wijst dat hij daarmee zal stoppen.

Als hij echt slachtoffer zou zijn, dan had hij al jaren geleden hulp kunnen zoeken en vinden. Quod non.

Ook is bovenstaande bericht / de reacties erop niet het "einde verhaal" (was het maar zo). Het hoger beroep inzake Graaffs veroordeling wegens huisvredebreuk in 2020 moet nog dienen en tien-tegen-een gaat Graaff op zowel Indymedia als elders weer meer idiotieën verspreiden.

‘Dubbele omzin: Arthur Graaff

‘Dubbele omzin: Arthur Graaff is geen traumatisch slachtoffer - hij is een herhaaldelijk veroordeeld dader, die de afgelopen negen jaar tal van misleidende persberichten verspreid heeft - en er is niets dat erop wijst dat hij daarmee zal stoppen.Als hij echt slachtoffer zou zijn, dan had hij al jaren geleden hulp kunnen zoeken en vinden. Quod non. Ook is bovenstaande bericht / de reacties erop niet het "einde verhaal" (was het maar zo). Het hoger beroep inzake Graaffs veroordeling wegens huisvredebreuk in 2020 moet nog dienen en tien-tegen-een gaat Graaff op zowel Indymedia als elders weer meer idiotieën verspreiden.’

Vooralsnog ben ik erg benieuwd wat de ware reden was waarom hij bedreigd werd. Ik voel aan mijn water dat het iets in de relationele sfeer was. Dames van 60 bedreigen geen antifascisten. Ja, wijlen Weduwe Rost van Tonningen misschien?

En de hoger beroepzaak gaat weer fantastisch uitgemeten worden. Ik kan me een eerdere veroordeling nog goed herinneren: Antifascist VRIJGESPROKEN van 500 euro boete!
Dank je de koekoek, hij kreeg er 250 aan zijn broek… Maar in Graaff’s beleving was hij vrijgesproken.

Ik vraag me af of Graff (spelfout van de auteur) beseft dat wanneer hij zijn gebrekkig schrijfsel herschrijft voor wat betreft de namen, het wel HEEL erg autobiografisch overkomt:
‘Jammer dat Graaff zich laat leiden door zijn fanatieke fixatie op personen en er kennelijk niemand in zijn omgeving is die zijn haatcampagne kan inperken tegen de zelfbedachte 'misstanden' en wandaden en zijn zelfverzonnen rol als openbaar aanklager - wat hij natuurlijk niet is en nooit zal worden. Maar vanwaar die agressie, zo vraag ik u, mijnheer SonneVELD...
Bij alles wat hen (Droog en genoemde beursorganisator) betreft is Graaff als een hongerige hyena uit op achtervolgen, beschadigen, verwonden, en uiteindelijk hoe dan ook neerhalen en vernietigen. Haat lijkt mij helaas de motor - dat blijft natuurlijk vreemd tegenover mensen die jou nooit hebben ontmoet (tenzij in de rechtszaal) en je nooit kwaad hebben gedaan. Alles mag en alles kan dan opeens: liegen en bedriegen, totale eenzijdigheid en het wegwuiven van fairness en waarheidsvinding (Graaff is volgens eigen zeggen lid van de NVJ, hun regels eisen fairness etc), laat staan hoor- en wederhoor, plus halve waarheden, hele leugens, stoken en konkelen, overdrijven of negeren en verdraaien tot er bloed uit komt. En vooral nooit ongelijk bekennen!’
‘O ja: en gun me IN GEEN GEVAL! het laatste woord...’
En gelukkig ook nog: ‘En ook: die Droog is jaloers... want we lijken wel wat op elkaar qua neiging tot kritiek op rechts, maar ik heb meer gepubliceerd en jarenlang bij echte kranten en zelfs het NOS Journaal gewerkt ipv van de treurige site TPO, en was vier jaar als uitgever in Warschau....’

Dat is echt het niveau van Graaff zoals we ondertussen gewend zijn van hem: een oud-Hollands lagere schoolplein geval van piemeltje meten. Jaren lang bij echte kranten gewerkt! 2 maanden diepgaand onderzoek verricht! Door ZES organisaties benoemd! Jouw publicaties zijn treurig! De Opperrabbijn heeft me gebeld! Nog wat naampjes uitdelen aan mensen en hoera, nog even privégegevens van mensen doxxen.
Het niveau van VoL Graaff. Foldertjes in de bus doen of verwerpelijke stickers op mensen hun voordeur plakken, ik zie geen verschil. Maar ik ben oprecht blij dat jouw strapatsen geobserveerd worden, zodat de instanties en personen die jij zand in de ogen probeert te strooien van de juiste informatie voorzien kunnen worden en dat je het laatste woord niet gegund wordt. We weten allemaal wat er van kan komen als er geen tegengas gegeven wordt wanneer de waarheid verkracht wordt door mensen die niet oprecht zijn. Want je bent niet oprecht, je bent uit op de eeuwige roem en een straatnaambordje. Door overal je naam te proclameren, al je nepnieuws berichten in derde persoon, je hemelse modder Wiki pagina’s en je opsommingen van vermeend behaalde successen die helemaal niet op jouw conto staan. Geschiedvervalsing in je eigen microkosmos.
Maar je kunt actiepunt straatnaambordje al lang uit Dossier Geniale Graaff Successen wegstrepen, je hebt al heel lang je eigen straatnaambordjes in diverse gemeenten. In de bomenbuurten: Treurwilg. In de bloemenbuurten: Narcis(t). Met in kleine lettertjes er onder ‘Berucht stemmingmaker en populist’.

TAGS: geen bewijs, ongefundeerd en onbewezen, opzettelijke beledigend, gelogen, verdraaiend, geen bewijzen, verdraaiing, gelogen, rectificatie, schadevergoeding, opruimplicht, uiterst verdraaiend en kwaadaardig, karaktermoord, kwetsend voor mijn zoon, Bezorgde Burger, orpoep, geitencheck, geschiedvervalsing, moderator grijp in!

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech