Anarchistisch blok op het Woonverzet Den haag 14-11!

Nieuws, gepost door: nn op 10/11/2021 11:11:56

Wanneer: 10/11/2021 - 11:33

Naar aanleiding van de aankondiging van de woonverzet organisatie om, in plaats van een manifestatie op het malieveld, een demonstratie te lopen roepen wij ieder geaffilieerd met anarchisme op om hun aanwezigheid te laten blijken!


Talloze mensen, waaronder veel anarchisten, die kiezen om niet mee te werken aan de onderdrukking van onze medemens en het ruïneren van de planeet word door de samenleving weggezet als tuig.

Dit “tuig” is het slachtoffer van het huidige woonbeleid van de staat. Die zo gevormd is om alleen de mensen, die zich doelsbewust verrijken met het kapitalisme, aan een huis te voorzien. Zelfs dan faalt het beleid er te vaak in om diegene aan een huis te voorzien. Ook zien wij dat we niet kunnen vertrouwen op de praktijken van “linkse” politiek. Die zullen altijd compromis en gematigdheid prediken, maar zijn uiteindelijk het huidige woonbeleid aan het beschermen.

Wij roepen op voor directe actie, zelforganisatie en een gemeenschappelijke tactiek voor autonomie en zelfbestuur, tegen diegene die onderdrukken. Woningen en ruimtes in ons eigen beheer, om zelf in te richten hoe we willen en gebruiken voor onze wensen en noodzaken. Dergelijke ruimtes kunnen alleen bestaan in zelfbestuur. De staat zal ons niks geven, dat hebben hun matrakken en lange latten op de vele demonstraties al duidelijk gemaakt.

Gezien het politieoptreden bij de vorige demonstraties in Amsterdam en Rotterdam, de beperkingen en huisbezoeken in Tilburg en de geweldadige reputatie van de Haagse politie is het aanneembaar dat de politie repressief zal optreden. Bij vorige demonstraties zijn mensen preventief gefouilleerd en geïdentificeerd voor hun aankomst op het verzamelpunt. Voorkomen kan door niet op te vallen met een "casual" kledingstijl of in grote groepen samen aan te komen.

Zorg ervoor dat je veilig aan kan komen en weer kan vertrekken, samen staan we sterk!Wie: 
nn

Locatie en tijd:

Koekamp
14 uur.

zie: http://woonverzet.nl/


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech