Burgerlijk en gehoorzaam.

Hier kun je discussieren over Burgerlijk en gehoorzaam..
https://nos.nl/artikel/2250469-tilburgse-slachtoffers-chroom-6-eisen-sch...
Zo gaat dat in Nederland er is weer een schandaal en er word vervolgens geld uitgedeeld en de rust is er weer.
Dat is toch echt burgerlijk en gehoorzaam van die slachtoffers. 8000 Euro dat word geeist zie Link. Ik kan dat niet volgen. Gezondheid is niet in geld uit te drukken vind ik. Mijn idee is om de DWANGARBEID die inmiddels is verankerd in de Participatie wet aan te pakken. Immers de chroom6 slachtoffers werden gedwongen hun gezondheid op te offeren en voor wat ? Zo dat ze nog wat langer in de te lage uitkering kunnen. Niet alleen maar aan je zelf denken burgerlijke slachtoffers van de chroom6 vuiligheid. Stop de dwangarbeid dat moet de belangrijkste eis zijn. Bijstanders mensen met Bijstand zijn veel te bang om in opstand te komen dat blijkt maar weer uit het chroom6 schandaal en not bene uit de schadevergoeding eis. Ik zie het al helemaal voor me hoe de advocaatjes van die chroom6 slachtoffers er keer op keer achter gesloten deur op hameren tegen de slachtoffers om voor al niet het onderste uit de kan te eisen maar voor al wat " haalbaar " is volgens de advocaatjes. Jurisprudentie en zo je weet wel. Kanker advocaatjes maar ja zonder is nog erger.
Wij de Bijstanders worden vergeten om het voorzichtig te stellen en ja Piet is ook de jongste niet meer en wie luistert er nog naar Piet van der Lende van de Bijstandsbond ? Piet heeft volgens mij uitgebreid aandacht besteed aan dat Tilburgse schandaal met chroom6 al laaaannng geleden maar word hij nu in de media genoemd en zn werk . Nee dus. Piet met zijn geautomatiseerde Twiter account :
https://twitter.com/pvdlende Nog niks over Tilburg op datum 31 01 2019. Neem ik hem niet kwalijk. De man kan nauwelijks nog lopen " op leeftijd " . maar een heleboel anderen neem ik hun totale afwezigheid in het schandaal dat dwangarbeid is wel kwalijk. " Vooral de voor wat hoort wat schoften " krijgen jullie fijn zelf de kanker schrijf ik dan.


Ik was wat snel met posten.

Ik was wat snel met posten. Voor de mensen die het mainstream niet volgen de onderzoekscie geeft vandaag chroom6 ( ex ) Bijstanders en eisers gelijk. Zie https://www.npostart.nl/nos-journaal/31-01-2019/POW_04058951
https://nos.nl/artikel/2269896-commissie-gemeente-tilburg-nedtrain-aansp...

-

Met je laatste zin ben ik het helemaal eens.
Deze mensen krijgen inderdaad maar een fooitje terwijl er met hun leven gespeeld is. Gisteren op de radio klonken de geïnterviewden helemaal niet zo tevreden. Asbest schijnt ook een rol te spelen maar hoe dat zit is nog niet eens helemaal duidelijk. En iemand zei sluit de verantwoordelijken op. Wel zo logisch!
Piet van der Lende is inderdaad een topvent.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech