Een referendum de meerderheid en Anarchisme.

Hier kun je discussieren over Een referendum de meerderheid en Anarchisme..
Anarchisten waren altijd onderwerp voor politie diensten. Al in 1862 . https://nl.wikipedia.org/wiki/Eerste_Internationale Roel van Duijn ook in zijn wat meer Anarchistische verleden.
https://www.ravage-webzine.nl/2015/01/15/ex-provo-roel-van-duijn-verbolg...
Mogelijk hebben de initiatiefnemers van het referendum over meer bevoegdheden voor politiediensten ook al een dossier bij een of meer geheime diensten. Het moet helemaal niet gaan over nog meer spioneren het gaat over het doel van die politiediensten in Nederland en die conservatieve "meerderheid ". Daar moet het meer over gaan. De mainstream media hebben veel aandacht eenzijdige aandacht besteed aan het referendum. Voor zo ver ik weet zijn Anarchisten als onderwerp voor politie in dat verband niet genoemd. Het ging met name over " terrorisme " van uit Islamitische Staat en soortgelijk . Of hints dat dat de reden is ivm. recent " terrorisme ". Ik vraag me af als Anarchisten zouden zijn genoemd als reden voor de " nieuwe " wet of er anders zou zijn gestemd door " de meerderheid " .
Moet je als Anarchist nu nog meer gaan oppassen met zo 'n meerderheid die zich bekent als voorstander voor meer controle door politie diensten ? Dat je niet zo zeer moet oppassen voor politiediensten maar voor die " meerderheid " ? Ik vind de uitslag van het referendum voor al een bekennen van de voorstemmers als anti revolutionair als conservatief en tegen radicale verandering gericht. Niks nieuws zeg je mogelijk. Moet je je als Anarchist nu ( verder ) terugtrekken in sub cultuur en politiek ghetto of niet ? Ik vind dat Anarchisme uit het isolement moet zich niet verder in een isolement moet laten dringen.


Aanvulling ik heb niet

Aanvulling ik heb niet gestemd. Ik geef geen mandaat aan niemand zeker niet aan mensen groepen partijen die de atoonbommen op basis Volkel negeren . Als ik zou stemmen dan zouden ze dat negeren uit mijn naam. Nog een voorbeeld :
Feest van de democratie laat me niet lachen hoe er met Bijstanders word omgegaan door de gevestigde orde.
Geen toegang tot subsidies van uit gemeente en van uit fondsen omdat niet de kennis en contacten.
Welgesteld Rechts schakelt een project manager en bedrijfseconoom in om subsidies binnen te halen .
Er is altijd wel een in het old boys old girls network. Bovendien ambtenaren geven alleen " ongevaarlijke " mainstream "initiatieven geld in kader subsidies.
Nooit antwoord krijgen op email nooit antwoord krijgen zelfs geen afwijzing door de gevestigde orde jaar na jaar tientallen jaren. of dat nou die " sociale verhuurder " is de gemeente noem ze allemaal maar op.
Hoe vaak stoot een ezel zich aan de zelfde steen.

Je zegt wat zeik je NN nou

Je zegt wat zeik je NN nou helemaal er is immers een meerderheid tegen of bijna meerderheid. Dan nog stel ik je rekend je zelf rijk. Het verschil is te klein tussen voor en tegen en nb. het is slehts adviserend.
Je rekend je zelf ook rijk omdat zo als ik eerder aanvoerde het niet over een referendum moet gaan maar over de legitimiteit van de gevestigde orde. Dat op zich is al aanleiding is mijn inschatting voor politiediensten om me te gaan volgen. Met of zonder nieuwe wet. LEVE HET ANARCHISME de emancipatie beweging voor en door de armen en verdrukten. Ja Marcel jij pakt me mijn laatste strohalm niet af.

alles goed verder?

Waar gaat dit in hemelsnaam over?

Een referendum is per definitie geen "mandaat geven". Referenda zijn er om mandaat in te perken.

Er zijn partijen die van de kernbommen af willen, maar dat is een landelijk thema dat buiten de meeste gemeenten valt.

En ja, het zou mooi zijn als anarchisten uit het isolement zouden komen, maar daarvoor heb je organisatie nodig... een vereniging, of zelfs een "partij" waar je op kunt stemmen...
Zulke partijen hebben bestaan, en meer recentelijk had je in Frankrijk de "parti blanc" en de "nouveau parti anticapitaliste"

Ik geef geen mandaat geen

Ik geef geen mandaat geen bevoegdheden nog duidelijker ik moet direct mee beslissen en niet alleen per referendum maar constant door directe democratie. MOET want het gaat om mijn leven overleven mijn welzijn ons welzijn ons overleven. Het gaat om de werkelijke macht waar die ligt. Dat een referendum in theorie een mandaat inperkt dat zal wel. Wat ik tegen heb op " deftige " lucht fietserij dus waar ik zelf ook een soort poging toe deed theoretiseren door mensen zo als ik en als vrijwel de totale MEERDERHEID in NL en elders die in feite totaal onmondig is is dat het daar door een trieste vertoning is. Daar bij het beeld van iemand die niet het vocabulaire heeft uiting te geven aan zijn of haar totale wanhoop woede en verdriet over de onderdrukking de vernedering de uitbuiting een leven lang als een klein kind moeten toekijken hoe anderen ons leven kapot maken. We weten heel goed hoe de zaken er voor staan desnoods instinctief . Zo 'n goedgebekte politicus zo 'n oplichter verrader en parasiet. Weg met het hele zooitje. Weg met die " jongelui " de aanstichters van dat referendum ik wantrouw ze.
Elkaar de loef afsteken met woordspelletjes en slimmigheidjes niet voor mij. Nog even opgezocht een A bom in Volkel is vier keer zo sterk als de bom op Hiroshima en dat maal twintig. Landelijke themas plaatselijke themas ****** er is maar een thema***** en dat begrijp je niet ( meer ) waar bij je ook nog twijfelt blijkbaar aan mijn geestelijke gezondheid door het neerbuigende beledigende " alles goed verder " . Je bent een burocraat en een mogelijke buro moordenaar zonder gevoel voor al die mensen die aan de kant staan zo als jij zelf hoogst waarschijnlijk aan de kant staat verrader Geen Stijl Trol die je bent.

"bewust niet-stemmen"

Dus je wilt meer directe democratie, maar zonder er iets voor te doen? Je denkt dat niet-stemmen het je zal bezorgen? Ik hoor die geluiden al mijn hele leven maar ik snap het nog steeds niet. ik zie dat niet-stemmen wordt opgevat als "het interesseert de mensen niet" of "die mensen hebben het te goed".

Helemaal bij een referendum wordt een lage opkomst door onze volksmenners opgevat als "de meerderheid wilt helemaal geen referenda (laat staan directe democratie)".

Zelfs als je de kandidaten geen van alle vertrouwt, kun je op zijn minst blanco stemmen. Ik hoor dat een paar procent dat bij het referendum gedaan heeft.

Als een half miljoen mensen niet stemt, gebeurt er niks
Als een half miljoen linkse mensen niet stemt, krijg je waarschijnlijk een rechtse regering
Als een half miljoen mensen blanco stemt....zou er in theorie iemand wakker kunnen worden
Als een half miljoen mensen zich organiseert...kan er van alles

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech