Zo makkelijk is censuur dus! Juridische achtergrond take-down jokekaviaar.nl

Hier kun je discussieren over Zo makkelijk is censuur dus! Juridische achtergrond take-down jokekaviaar.nl.
Het heeft tot nu, vier weken later, geduurd voor we wisten op grond van welke wetsartikelen de take- down heeft plaatsgevonden. Het OM heeft namelijk op geen enkele manier hierover iets bekend gemaakt. Aanvankelijk dacht de advocaat van Joke, Willem Jebbink, dat als grondslag hiervoor artikel 125o van het wetboek van strafvordering was gebruikt. Hiertegen bestaat de mogelijkheid van een bezwaarschrift, zoals bij inbeslagname.

Artikel 125o, lid 1, wetboek van strafvordering:
Indien bij een doorzoeking in een geautomatiseerd werk gegevens worden aangetroffen met betrekking tot welke of met behulp waarvan het strafbare feit is gepleegd, kan de officier van justitie dan wel, tijdens het gerechtelijk vooronderzoek, de rechter-commissaris bepalen dat die gegevens ontoegankelijk worden gemaakt voor zover dit noodzakelijk is ter beëindiging van het strafbare feit of ter voorkoming van nieuwe strafbare feiten.

Tegelijk met het bezwaarschrift vroeg Jebbink om opheldering. Vandaag blijkt dat de censuur van justitie op een ander artikel is gebaseerd, namelijk artikel 54a van het wetboek van strafrecht. Hiertegen is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Art. 54a, wetboek van strafrecht:
Een tussenpersoon die een telecommunicatiedienst verleent bestaande in de doorgifte of opslag van gegevens die van een ander afkomstig zijn, wordt als zodanig niet vervolgd indien hij voldoet aan een bevel van de officier van justitie, na schriftelijke machtiging op vordering van de officier van justitie te verlenen door de rechter-commissaris, om alle maatregelen te nemen die redelijkerwijs van hem kunnen worden gevergd om de gegevens ontoegankelijk te maken.

De provider heeft dus een bevel gehad, en hieraan voldaan. Zo makkelijk is censuur dus.
Het gebruik van dit artikel past binnen de gedragscode notice-and-take-down (NTD) voor providers.

Zie: http://www.iusmentis.com/aansprakelijkheid/providers-strafrecht/

Juridisch is er niets te doen aan deze censuur. Het onderzoek in de opruiingszaak tegen Joke Kaviaar loopt kennelijk nog altijd, er worden nog steeds een computer en vier USB sticks in beslag genomen gehouden, en een dagvaarding is nog niet in zicht.

De publiciteit die het OM zocht voor de arrestatie van Joke Kaviaar op 13 september, en daarna voor de take-down van de website op 7 december, heeft vooral geleid tot meer mirrors, vele tekstovernames, en pieken in bezoekersaantallen. Het OM wil het verzet tegen het migratiebeleid van uitbuiting, vervolging, mensenjacht, opsluiting en deportaties de kop indrukken maar bereikt juist dat meer mensen erover lezen en in actie komen. De vraag is nu: zal het OM, nu censuur heeft gefaald doordat de website terug online is gezet, op de ingeslagen weg doorgaan en daadwerkelijk Joke opnieuw arresteren, hetgeen waarmee van begin af aan is gedreigd omdat de teksten nog (nu: opnieuw) op haar website staan? Daarmee kan het OM één persoon uit ons midden nemen, wier stem daardoor alleen maar luider zal klinken. Zal het OM opnieuw de site 'ontoegankelijk' willen maken, in de wetenschap dat het juist verdere verspreiding in de hand werkt? Niets is ondenkbaar uit de koker van het landelijk parket, dat graag proefballonnetjes oplaat.

Steungroep 13 september houdt je op de hoogte van dit alles, maar ook van initiatieven die sterker zijn dan repressie! Om te beginnen:

Op vrijdag 20 januari is er vanaf 18 uur de manifestatie BEAT THE BORDERS in Overtoom 301 te Amsterdam. Zet het vast in je agenda! Met grenzenloos eten, optredens en performances van dichters, schrijvers, kunstenaars, musici, en rappers. Ook komen aanvoerders van de twee kampeeracties van Somalische dakloze vluchtelingen naar de manifestatie. M2M Radio verzorgt een live ronde tafel gesprek, een openbare samenzwering over de vraag hoe we de akties van de geklinkerde medemensen kunnen helpen, uitbreiden en versterken.
De manifestatie wordt dé ontmoetingsplaats waar je migranten, activisten en meer geïnteresseerden kunt treffen om het jaar 2012 goed te beginnen met elkaar te inspireren, motiveren en te mobiliseren.

Voor vrijheid van beweging! Tegen de kapitalistische uitbuiting! BEAT THE BORDERS!


Website

Website van de steungroep: http://www.13-september.nl

Waarom bekruipt mij toch meer

Waarom bekruipt mij toch meer en meer het gevoel dat dit allemaal maar linkbuilding is voor de SEO?

Er staat inhoudelijk niets nieuws in dat niet al eerder was gepost.

Joke Kaviaar is bezig een 'cult of personality' op te bouwen en dat vind ik zeer beangstigend.

Hou toch op, zodra jij je

Hou toch op, zodra jij je zoveel inzet als JK heb je geen recht van spreken.
Tot die tijd blijf je een faalhaas die niets beters te melden heeft dan bagger van de zijlijn.

Jawohl! Er wordt geen kritiek

Jawohl! Er wordt geen kritiek geduld!

Waar waren jullie toen

Waar waren jullie toen Gregorius Nekschot van zijn bed werd gelicht? Jullie zijn alleen tegen censuur als het in jullie straatje past.

Zeg nn, lekker bleren he?

Zeg nn, lekker bleren he? Maar toen is er hier ook over geschreven. Eerst even controleren voor je roept!

artikel:
Politieke hypocrisie rond arrestatie Nekschot
Astrid Essed - 24.05.2008 14:52

Ik zou graag eens wat meer

Ik zou graag eens wat meer over de ideen lezen, die aan de basis liggen van het gedachtengoed van mensen zoals Joke kaviaar. Wat me een beetje irriteert aan mevrouw Kaviaar is de toon waarmee de aandacht gevraagd wordt en het gebrek aan uitleg over wat er zou moeten gebeuren in europa, afrika en de rest van de wereld. Het is altijd zo negatief, ik wil graag horen wat juliie wel willen ipv wat jullie niet willen.

Natuurlijk, als je zo'n Mauro op tv voorbij ziet komen of een paar verkleumde vriendelijk ogende somalische asielzoekers dan voel je sympathie voor die mensen. Maar moet dan iedereen die het maar wilt daadwerkelijk hierheen kunnen komen? Slogans als "geen mens is illegaal" roepen bij mij het
beeld op dat men vind dat ieder mens buiten europa vrij zou moeten zijn om hierheen te komen. Misschien zie ik wat over het hoofd maar in europa zijn we al met ruim 700 miljoen mensen. In afrika wonen ruim 900 miljoen mensen en in azie wonen zo'n 4 miljard mensen. Waar zouden we die ooit kwijt moeten? zelfs al zetten we de hele EU vol met flats dan lukt het nog niet. En waar moeten al die mensen werken en leven? En als het al zou lukken dan staan er over 20 jaar in afrika en azie weer vele miljoenen nieuwe toekomstige landgenoten klaar, moeten we dan nog maar hogere flats gaan bouwen?

Daarnaast lijkt het me ook niet eerlijk tegenover de mensen die niet weg willen of kunnen. De mensen die vertrekken beschikken ook over bepaalde kwaliteiten en een behoorlijke dosis lef. De meesten zijn fysiek gezonde en relatief jonge mensen, die bij ons vaak als goedkope arbeidskrachten aan het werk kunnen. Voor de landen waar ze vandaan komen is het ook een soort van roof van menselijk potentieel dus.

Zelf kan ik de constante groei van het aantal mensen niet waarderen. Bij welke stad zie je tegenwoordig nieuwbouw wijken als paddestoelen uit de grond schieten, boerderijen verdwijnen en nieuwe industrieterreinen verschijnen overal. Ik gun iedereen heus een leuk leven en een fijn huis maar hoeveel mensen moeten we nou echt kunnen huisvesten? Moet er niet iets van een balans met de natuur zijn? En moet er niet gewoon ook wat ruimte zijn om uit te waaien? Zouden we niet zelf in staat moeten zijn om ons eigen voedsel te verbouwen?

Joke heeft in de jaren

Joke heeft in de jaren tachtig de kraakbeweging helpen afbreken met haar vriendjes van de stalinistische PVK. Onbetrouwbaar figuur.

eindelijk eens iemand die

eindelijk eens iemand die zegt waar het bij Joke PVK om gaat! als ik hier op indymedia.nl op haar reageer wordt ik weg gejorist! maar ik weet nog heel goed waar Joke voor stond en wacht nog steeds op een stellingname van haar over 1986-1987. Okeghem forever!

Persoonlijk doe ik er ook

Persoonlijk doe ik er ook alles voor doen om bepaalde ongewenste elementen (zoals de punk/chrust) cultuur uit de kraakbeweging de flikkeren. Ik kan dat heel goed begrijpen. Joke, mijn ondersteuning en solidariteit heb je!

Helemaal mee eens.

Zulke anti sociale elementen verdienen om met een nekschot afgemaakt te worden.

kaviaar=pvk=rara

Het radikaal maar niet onderbouwde geschreeuw van kaviaar begint me echt de keel uit te hangen.
Iedereen mag maar binnenkomen van mevrouw kaviaar. Kijk eens wat voor een problemen we hebben met totaal getraumatiseerde vluchtelingen uit oorlogsgebieden, totaal verknipt...En dan nog de vluchtelingen die misdadige opvattingen hebben over homo s en vrouwen door hun religie. Of zei die zelf oorlogsmisdaden hebben gepleegd. Hebben we t al niet moeilijk genoeg met een grote groep politieke vluchtelingen. Over de arbeidsmigranten maar niet te spreken. Dat was ook niet echt een succes he.
Nee Kaviaar vind alles fascistisch met haar enge RARA-praatjes.

haal niet alles door elkaar

de tekst waar deze 'discussie' op volgt gaat er in eerste instantie over hoe makkelijk de overheid of justitie een website van het net kunnen halen en dat daar geen beroep tegen mogelijk is.
Een evaluatie van Joke Kaviaar haar acties en gedrag is iets heel anders en hoort hier dus eigenlijk ook niet thuis.
Wat Joke vroeger allemaal uitgespookt heeft is weer een heel ander verhaal. Schrijf daar ergens anders maar wat over en onderbouw dan je beweringen.
En de PVK en Rara leken toch echt heel andere bewegingen/groepen te zijn, maar ook daar gaat het bovenstaande artikel in zijn geheel niet over. Als dit je allemaal nog zo hoog schrijft er dan maar een leuk opiniestuk over, maar vervuil deze discussie er niet mee.

Wat een vuil spuiterij

Wat een vuil spuiterij allemaal tegen Joke. Joke is een dichter en dissident. Ze is nu boegbeeld aan het worden dat zoekt ze volgens mij helemaal niet. Tegen wil en dank dus. Dat ze de vinger op de zere plek legt wil nog niet zeggen dat ze dan ook alle problemen van de wereld moet kunnen oplossen. Ze steld een diagnose als het ware. Maar is de " ziekte " wel zo makkelijk op te lossen vraag ik me af ?
Het is heel dapper van haar dat ze door gaat met zich uitspreken ondanks haar eerdere verschrikkelijke ervaringen in de gevangenis waar ze opgesloten was vanwege haar idealisme en terechte kritiek . Was het maar waar dat ze een pop ster status had. Helaas is dat niet zo en wordt er volgens mij geprobeerd haar in het geniep mond dood te maken. Ook door reaguurders op deze site. Bijv. dat ze in helemaal alleen de kraak beweging " om zeep " heeft geholpen. Te dol voor woorden dat laatste.

Ze stelt misschien wel een

Ze stelt misschien wel een diagnose maar daar verteld ze dan bijster weinig over. Want verder dan "geen mens is illegaal" gaat haar uitleg niet.

Wel heel hard roepen dat het huidige beleid onrecht is, maar niets over welk beleid we dan zou moeten uitvoeren. Geen uitleg over hoe alle mensen die het willen hier dan ook zouden kunnen leven, wat me getalsmatig toch een uitdaging lijkt. En nog minder over de oorzaken die er toe leiden dat die mensen überhaupt deze kant op willen komen en hoe we kunnen zorgen dat ze het daar zo goed krijgen dat ze niet meer weg willen.

Volgens mij vervuild ze op deze manier de discussie alleen maar en vestigt ze de aandacht op zichzelf. Alsof het zo bijzonder is om in een nederlandse gevangenis te zitten, probeer Egytpe of Syrië eens en begin er dan nog een keer over. Misschien ben ik wel bevooroordeeld maar als je de aandacht niet op jezelf wilt richten, noem je je website niet naar je naam lijkt me.

Ik neem aan dat mevrouw Kaviaar niet de enige is in deze hoek. Ik zou graag weten hoe de mensen die wel serieus met deze problematiek bezig zijn over de achterliggende oorzaken en mogelijke oplossingen denken.

Wat een stelletje zielenpoten

Wat een stelletje zielenpoten hier die Joke afkraken op haar verleden als PVK'ster. Veel van jullie zaten nog waarschijnlijk in vaders puddingsbuks toen zij al op de barricades stond. En als het soort zielenpoten als jullie de scene zijn uitgeknikkerd en/of uit hun pandje eigenhandig waren ontruimd. Dan had de PVK volledig gelijk. Jullie soort is het laagste op aarde, daar waar alles tegen geoorloofd is.

helemaal mee eens.!

helemaal mee eens.!

Trollen (zucht)...

Die discussie functie bij Indy 2.0 is wellicht een aanwinst, maar in dit geval zie je dat de discussie helaas wordt gedomineerd door trollen. Deze discuzeurders reageren off-topic (OP gaat over repressie, webite-takedown, en de juridische achtergrond, nav het voorbeeld van de takedown van Jk.nl, en dus niet over JK zelf), ze spelen bewust in op de persoon, en laten bljken volstrekt geen kaas te hebben gegeten van de huidige discussie rond migratie-issues. Wel provoceren ze volop en vragen actief om antwoorden: het effect is voor de troll altijd winst, want als men de tijd en moeite neemt om een behapbare antwoord te formuleren op domme vragen als "maar we kunnen toch niet alle ellende van de wereld opvangen?", dan hebben ze je mooi een paar uur van je tijd gekost, terwijl ze het antwoord niet eens gaan lezen, en als niemand antwoord geeft (wat de meest voor de hand liggende reactie is aangezien het ervan af druipt dat de vraagsteller m/v niet op een serieus anwoord wacht), dan kunnen die trollen lekker weer roepen dat 'links geen antwoord heeft' of dat ze op Indymedia genegeerd worden. Daarom stel ik voor om de trollen datgene te geven wat ze willen (ik ben immer vrijgevig ingesteld): censureer ze! Weg ermee! Hup naar /dev/null/ met die onzin! Kunnen ze lekker op GS gaan klagen over links-fascisme en meer van dit soort wazige begrippen, lekker toch?

Stel je niet aan, je lijkt

Stel je niet aan, je lijkt wel een klein kind.

Als ik je niet naar je mond praat ben ik blijkbaar meteen een troll. Nou jammer voor je dan. Mijn vragen zijn gewoon reeele vragen die anderen neem ik aan ook hebben. Komt bij dat dit op de discussie pagina staat.

Het is iig duidelijk waar jij staat want als je een vraag niet begrijpt is het blijkbaar meteen een aanval en kom je niet verder dan censureren en weg ermee. Misschien ben je toch meer op je plek in Noord Korea.

Voor mensen die niet meteen in een spasme schieten, vertel eens wat meer. Ik ben oprecht geinteresseerd in de materie en zou er graag er over lezen.

Bovenstaande negatieveling hoeft niet te reageren. Zonde van je energie.

Of het zonde is van mij

Of het zonde is van mij energie of niet bepaal ik zelf, schat.

Genante vraagstelling over migratie ("Moet er niet iets van een balans met de natuur zijn?" in posting "Ik zou graag eens wat meer") slaan de plank mis als ze gepost worden bij een artikel over repressie. Het OM past waanzinnige methodes toe om een website te sluiten, en dat is toevallig de website van Joke Kaviaar, die bekend is om haar 'radikale' standpunten over migratie. Wil je de wat radikalere deel van de vrijheidslievende beweging (hen die ook vrijheid van beweging onvoorwaardelijk bepleiten) aanspreken, en dicht je daarin Joke Kaviaar een leidende rol in, zoals het OM doet, schrijf daar maar eens een aaardige email vol met naieve vragen over. Ik denk dat je ook nog een serieuze antwoord ga krijgen ook.
Nu wordt alleen een artikel over de uitwassen van het huidige regeringsbeleid vervuild met een non-discussie, waar allerlei gefrustreerde losers ook nog hun jarentachtig-frust over Joke Kaviaar gaan uitkramen. Dàt is pas zonde van de energie. Mine, yours, and everyone else's.

Als ik dit zo lees en ik

Als ik dit zo lees en ik bekijk dat plaatje dat erbij geplaatst is, dan moet ik concluderen dat de boodschap dus vanuit Joke en haar Internetse 'knokploegen' komt en niet van een vermeende regering.

Hoe bizar dat er alleen tegengeluid 'geduld' wordt als dat door de 'kammer' is goedgekeurd: alleen als je zus, zulks en zo hebt gedaan, kent, weet of zegt, dan is het geen Trol.

Ga toch weg met je 'jaren tachtig frust'... dit is een 2k10+ frust over een spammer en haar volgelingen die er methoden en manieren van uiten op na houden die nog geen regering, incluis deze bruine, in Nederland ooit heeft durven voeren.

En er mag altijd over alles gediscussieerd worden, niet enkel wat Joke cum suis vinden dat er bediscussieerd moet worden. Als je de discussie niets vind, dan HOEF je er niet aan deel te nemen. Dan kijk je er maar meewarig naar.

Je kunt anderen echter niet ontzeggen dat ze een recht hebben om over Joke en het (al dan niet vermeende) spam gedrag te praten. Anders vraag je maar een takedown aan van Indy of zo.

Ik had mijn vragen hier

Ik had mijn vragen hier gepost omdat dit het laatste JK bericht was. En ging er dus vanuit dat het hier vaker gelezen zou worden dan in een ouder bericht :-)

Ik snap dat het over iets anders ging maar dat is een beetje het punt. Over de oorzaken, gevolgen en mogelijke oplossingen van de problemen waardoor al die mensen deze kant op komen gaat het namelijk nooit. Het gaat alleen maar over JK en hoe zielig het voor haar is dat ze zo wordt tegengewerkt. Nu heb ik weleens op de website gekeken en daar stond echt niets op waaruit ik iets over de problematiek zou kunnen opmaken, ik vond het alleen maar woede en frustratie.

Als ik haar hoor roept ze een beeld bij me op van het type persoon dat 45 straatkatten in haar 3 kamer appartementje opneemt omdat het zo zielig is. Dat het appartement vervolgens vervuild raakt, de katten ruimtegebrek hebben en ze niet genoeg geld heeft voor voer en de dierenarts, daar hoeft blijkbaar niet over nagedacht te worden. Ze roept iig niet het beeld van een boegbeeld bij me op.

Volgens mij zou de discussie niet over haar woede en frustraties moeten gaan maar over wat we zouden moeten willen voor anderen, voor onszelf, voor de natuur etc. De vragen des levens zeg maar. Kan zijn dat jij dat genant vind maar ik vind het terechte vragen en ik zie ze nooit gesteld worden. Lijkt me ook een stuk interessantere discussie trouwens.

Ik vind het zelf een groot onrecht dat de homo sapiens, omdat ie net wat slimmer is dan de andere levende wezens, de hele wereld inneemt. We zijn nu met 17 miljoen mensen in nederland en kunnen niet eens meer genoeg eten verbouwen om onze eigen bevolking te voeden. In zuid amerika ruilen ze regenwoud in voor sojateelt om ons te voeden, gestoord als je het mij vraagt. En toch zegt niemand wat.

Vergeet maar dat er iemand je

Vergeet maar dat er iemand je een zinvol antwoord gaat geven;

ik weet niet welke kleur hemden die steuntroepen van Joke Kaviaar hebben, maar het zal in elk geval bruin ruiken.

Heel zielig wel tijd besteden aan 'a troll is a troll' postjes maar op geen enkele manier *iets* zinvols willen beantwoorden.

Joke Kaviaar is met haar knokploegen niks anders dan een Wilders die steun krijgt omdat ze tegen een grotere 'vijand' aan duwt.

Er zit niet meer inhoud in en de technieken van volksmanipulatie zijn volledig hetzelfde.

Het is een voorstander van fascisme, waarbij je nog eens grotere kans op geweld hebt ook, die Joke en die 13 september club.

Ik zal je niet verwijten dat

Ik zal je niet verwijten dat je niet alle persberichten en andere stukken van groepen op dit gebied hebt gelezen de afgelopen jaren. Daar is echter wel degelijk een duidelijke lijn in te ontdekken mbt deze problematiek en wordt consequent geageerd tegen het mondiale kapitalistische systeem dat mensen tot vluchten dwingt. En van daaruit wordt opgeroepen om in actie te komen om dit systeem af te breken en daarmee een bijdrage te leveren aan het wegnemen van vluchtredenen zowel als het wegnemen van de muren die vluchtelingen tegenhouden. Je kunt niet zeggen, nooit, dat mensen hier niet mogen komen omdat het land dat niet aankan en daarmee direct de verantwoordelijkheid nemen mensen buiten te sluiten ten gunste van rijke westerlingen. Dit laat onverlet dat het beter zou zijn als mensen niet zouden hoeven vluchten, maar het gaat niet aan om als westerse landen aan de ene kant ellende te veroorzaken in grote delen van de wereld en mensen die daarvoor vluchten vervolgens buiten de deur te houden.

Dat ageren tegen het

Dat ageren tegen het mondiale kapitalistische systeem was me natuurlijk wel opgevallen maar dat vind ik te makkelijk. Het huidige systeem is sinds de middeleeuwen geëvolueerd tot wat het nu is. Dat is niet iets wat je zo overboord kan zetten en al helemaal niet als je geen redelijk alternatief hebt. Komt bij dat een mondiaal kapitalistisch systeem impliceert dat er een afhankelijkheidsrelatie is tussen afrika en europa op basis van de handel die we met afrika drijven waardoor we hen zouden uitbuiten.

Het probleem is volgens mij juist dat we nauwelijks handel met ze drijven. Hoofdzakelijk olie en grondstoffen, niet echt iets wat aan de bevolking ten goede komt. Als afrikanen naar hartelust voor ons konden produceren dan zouden ze allemaal een baan en inkomen kunnen hebben. Dat levert dan weer stabiliteit en verhoging van de levensstandaard op. Wat dan weer kan leiden tot betere scholen, ziekenhuizen etc. De geschiedenis leert ons ook dat mensen, als ze het goed hebben, minder zin in oorlog hebben. Kijk naar de chinezen, ze begonnen met het maken van spotgoedkope rommel die al uit elkaar viel als je ernaar wees. Nu zijn we 20 jaar verder en ze hebben meer in te brengen dan die hele EU van ons.

De reactie van de Anti Troll

De reactie van de Anti Troll Brigade / ML is zelf ook een vorm van trollen/provoceren. Er wordt zelfs tot censuur opgeroepen. Alsof we in Noord-Korea leven.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Re: Zo makkelijk is censuur dus! Juridische achtergrond take-dow

Grappig dat Indymedia altijd de mond vol heeft van censuur maar zelf graag voor anderen bepaalt wat zij mogen lezen en vinden. Dit artikel bijvoorbeeld; https://www.indymedia.nl/node/1807 is naar de ruispagina verplaatst. Andersdenkenden worden namelijk standaard door Indymedia gedemoniseerd en krijgen meteen een etiket opgeplakt: 'rechts', 'antisemiet', 'christen', 'racist', 'terrorist'. Op Indymedia is enkel plaats voor gelijkdenkenden. Indymedia is zo een ideaal vehikel tot verdeel en heers in plaats van samen sterk. Als dictator zou ik met Indymedia het ideale instrument daartoe in handen hebben. Verandering in onze maatschappij? Vergeet het maar. Van de Indymediasekteleden hoef je het in elk geval niet te hebben! Er is slechts één waarheid; dat is het Indymedia-evangelie.

Nou nou

Misschien kwam dat gewoon omdat je alleen 2 regels introductie en een linkje hebt gepost in plaats van een heel artikel? Dat gaat namelijk altijd de ruis in, dat heeft niks te maken met wat je wel en niet zou mogen vinden.

etiket

Er worden wel eens zaken in de ruis gezet, maar daarbij worden nooit dergelijke etiketten opgeplakt.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech