Reageer op:

Kom onder die steen vandaan

Ahem, voordat de oplettende Indy schoonmakers dit weer als 'rechtse drek' weghalen, toch even wat dingen rechtzetten (links zetten? ha ha).

Het is duidelijk dat een aantal mensen hard bezig is om hun eigen solidariteitsbeweging in rap tempo buitengewoon impopulair te maken. Jullie maken het ook steeds lastiger om uit te leggen dat deze beweging niet antisemitisch is.
"hun eigen solidariteitsbeweging", ja ja. Laat me raden, jij was tot nu toe als aardige witte man bezig om aan de zionisten uit te leggen dat deze beweging niet antisemitisch is. Lastig lastig voor je. Pfioe. Maar nu:
Het tot twee keer toe met rode verf bekladden van een standbeeld van Anne Frank is hiervan een ander goed voorbeeld. Een goed voorbeeld dat jij het moeilijk krijgt, ok. Maar toch zeker geen goed voorbeeld van een antisemitische aanslag. Immers de 'bloed aan je handen' actie was duidelijk gericht tegen een aantal standbeelden: Gandhi, de verzetshelden op de Apollolaan, Anne Frank, zelfs de Jongen met de Konijnen. Ik interpreteer dat als "hen die deze historische voorbeelden hoog in het vaandel dragen, maar vandaag niet een keiharde stand tegen Israel nemen, hebben bloed aan hun handen." Misschien niet jouw standpunt, maar antisemitisch? Dat is wat jíj ervan maakt. Dat is natuurlijk wat de zionisten ook doen, maar die doen dat al de hele tijd systematisch. Verder:
Hysterisch gegil door die klote-megafoons, agressief en intolerant gedrag. Jezelf uitdossen als een soort Hamas-terrorist en dan Israeliërs gaan belagen in het centrum van Amsterdam? Hou toch op, het is gewoon zo fucking antisemitisch! En dat noemt zich antifascist, laat me niet lachen! Ai ai ai, zie maar weer hier een klassiek voorbeeld van plat colonialistisch denken: jij hebt al door dat deze solidariteitsbeweging niet de jouwe is (je zegt immers zelf 'hun eigen solidariteitsbeweging'), en nu geef je ook toe dat je je niet helemaal thuis voelt in hun manier van actievoeren. Zij gillen door megafoons in plaats van beleefd deel te nemen aan een of ander discussie zeker? Bah. Ze dossen zich uit als een soort Hamas-terrorist, yeah sure, en iedereen die met een kuffiyah rondloopt is immers een terrorist, of steunt op zijn minst het in zee gooien van een oude joodse man in een rolstoel? En hop nu worden "Israeliers belaagd in het centrum" en dat is dan natuurlijk weer "antisemitisme"? Ook hier neem je klakkeloos de sleetse desinfo van zionisten over, alsof het gaan zwaaien met Israel vlaggen tijdens de Pride Walk niet problematisch zou zijn. Oh maar wacht:
Wat er in Gaza gebeurt is afschuwelijk en dieptriest, maar het is geen genocide. Mensen willen het alleen zo noemen omdat het zo pikant is om Joden te beschuldigen van genocide. Maar wandel gerust verder aan het handje van stalinistische clubs als het PFLP of islamitische fascisten als Hamas, daar schiet de mensheid echt heel erg mee op. Aaah, natuurlijk, er is helemaal geen genocide volgens jou, dus waarom doen 'die mensen' daar zo hysterisch over? Dat zelfs de VN vanuit verschillende gelederen constateert dat er gerede kans is dat de manier waarop Israel deze oorlog voert, straks de geschiedenis ingaat als genocide, dat hoef jij natuurlijk niet serieus te nemen. En die gebombardeerde scholen en ziekenhuizen, die waren zeker schuilplaatsen voor 'Hamas-terroristen', daar heb je geen twijfels over. En dus wandel jij gerust hand in hand met lui als Trump, Netanyahu en IBG. Nee, dààr schiet de mensheid wel mee op, immers lui als IBG hebben er helemaal geen moeite om te verkondigen dat arabieren geen mensen zijn, en voila, de cirkel is rond.

Ik schat zo in dat jij bij de hopeloze verwarde oude garde hoort die denkt dat je tegen deze oorlog kan zijn maar ook voor behoud van de staat Israel kan zijn. Lui die niet door hebben hoe verschrikkelijk extreemrechts (of zal ik gemakshalve 'fascistisch' zeggen?) de huidige Israelische samenleving is. Diep racistisch ook. Echt, er zijn helaas genoeg mensen in Israel die een genocide op moslims en arabieren zonder meer steunt. Die hebben doorgaans ook een hekel aan bijv. Joden uit Afrika (de Falasja, zo je wilt) en vinden dan ook dat deze niet tot het 'uitverkoren volk' behoren. Enz. Kijk en leer eens van de huidige anti-coloniale beweging at large, en begin te beseffen dat er een moment is waar je moet toegeven dat het stichten van 'westerse' staten in postcoloniale settings een grote mislukking is. We moeten onder ogen zien dat het tijd is om constructies als Israel (of als de Nouvelle Calédonie om maar een willekeurig voorbeeld van coloniale absurditeit te noemen) te dumpen. En als je dat zegt, dan zeg je helemaal niet dat je blij bent met het 'gooien van joden in de zee' (of met het uitroeien van niet-witte Kanaki's als we bij Nieuw Caledonië blijven).

Maar goed als ik al twijfels had over jouw beweegredenen om solidariteitsactie met de Palestijnen af te kraken, dan wordt ik door je laatste alinea al helemaal een beetje misselijk:
Queers for Palestine, m'n reet. Die hele pro-Palestijnse coalitie hangt van pure homohaters aan elkaar, van Erdogan tot Iran, van de Houthis tot Nasrallah.
Hier een bericht over een moordpartij op homo's door de Houthi's, jullie bondgenoten:
https://www.hrw.org/news/2024/03/27/yemen-houthis-sentence-men-death-flo...
Of wat te denken over de toespraak van de queer-ally Nasrallah, vorig jaar?
https://www.hrw.org/news/2023/08/01/anti-lgbt-rhetoric-undermines-rights...
Dus veel plezier met al jullie progressieve nieuwe bondgenoten, beste Queers for Palestine, Useful idiots!

Dus jij denkt dat het cool is om mensen die zich duidelijk als 'queer' identificeren aan te spreken met "m'n reet"? Wat hebben de queers for Palestine in hemelsnaam (pun intended) te maken met 'de Houthi's' of met Nasrallah? Ongeveer evenveel als jij met Sharon en Yigal Amir (ervan uitgaande dat dit referenties zijn die jouw ingeschatte leeftijd aanspreekt).

Ach nee joh, de idiot ben je zelf, and a useless one at that.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech