Reageer op:

iK zelf ben fotografe en was

iK zelf ben fotografe en was aanwezig bij police for freedom . Hier ontmoete ik een stelletje die aan t flyeren waren voor de Demo van Sammy. Ze vertelde mij het bij behorende verhaal wat er gebeurd was met Sammy. Het greep mij erg aan. Ik heb namelijk 1 zoon in dezelfde leeftijd als Sammy ook had mijn zoon dit kunnen overkomen. Dus ik kan mij heel goed verplaatsen in de moeder van sammy.. Op zaterdag 13 augustus trok ik dus van ergens in dit land. Samen met 2 vriendinnen richting Amsterdam. Mijn bedoeling was even een hart onder de riem te steken van deze ouders. Ik heb respect voor hun. Want ik geloof als iemand mijn zoon had vermoord ik geen enkele politie agent nog vriendelijk in de ogen kon kijken ...Ik wilde graag de hele demo filmen dit ook voor mijn eigen portofolio maar ook voor de familie van Sammy ter herinnering. En had dus van te voren al via het koppel aan de ouders laten vragen of ze hier toestemming voor gaven. Wat ook goed gekeurd was. Zelf ben ik ook in t bezit van een pers pas. Aangekomen op de dan waren er al een paar mensen aanwezig ook het koppel wat ik had ontmoet van wie ik de flyer had gekregen alsmede de ouders van Sammy. Daar heb ik even persoonlijk kennis mee gemaakt na een flinke knuffel tevens nog n keer gevraagd of hun het goed vonden dat ik filmde. Dit was okay. Terwijl ik bezig was om mijn statief van de camera klaar te zetten. Liepen mijn 2 vriendinnen wat over het plein. Ze waren met hun facebook live aan t gaan om te laten zien aan het thuis front dat ze bij de Demo waren. Toen ik op eens een (laat het ik t netjes houden) een dame op mijn vriendin zag aflopen en commentaar gaf op haar telefoon. Ik liet mijn statief staan naast het podium en ben er naar toe gelopen. Hier hoorde ik dat de dame mijn vriendin zei dat ze stoppen moest met filmen en dat ze eerst toestemming moest vragen . Ik vroeg netjes aan wie moeten we toestemming vragen . Haar antwoord gewoon ik wil niet dat er gefilmd word. Mijn antwoord was maar ik heb toestemming van de ouders dus ik mag dat. Mijn vriendin maakte tegelijk haar telefoon uit...De dame liep naar een grote vent met een mondkapje op , en ik zag ze wijzen naar mijn vriendin. Ik probeerde op te vangen waar ze het over hadden . Hier hoorde ik hun zeggen , Die en wijzend op mijn vriendin .Die plukken we dadelijk het eerste er uit om af te rammelen. . Het was een groepje die allemaal een mondkapje droegen . Wat erg vreemd is want bijna niemand droeg er een mondkapje op dat moment . Dus je kon ze er zo tussen uit filteren. Ik liep er netjes op af om te vragen wat het probleem is met mijn vriendin. De grote vent antwoorde dat ze n tshirt aan had ...waar op stond ..tekst .. ..
Ik gebood mijn vriendin om meteen haar shirt te wisselen. Wat ze ook deed. Ik liep weer op de groep af en vroeg of het nu okay was. Toen ik bij iemand op het shirt de tekst antifa zag staan wist ik dat het foute boel was. Die vent zei dat hij wilde dat wij nu oprotten vooral omdat ik een fotograaf was. Ik zei netjes okay dan stop ik mijn camera wel weg want ik wil geen zeik. Ik ben hier voor Herdenking aan Sammy en voor zijn familie/ouders. Waarop hij antwoorde ik wil niet dat jij alleen oprot maar iedereen hier ook de Sammy groep. Er kwamen toen wat meerdere van dat zootje om mij heen staan. Daar ik ervaring heb in observeren zag ik ook dat de groep een rugzak bij hun hadden waar duidelijk te zien was dat daar geen normale dingen in zaten. Daar ik de verantwoordelijkheid had om mijn vriendinnen veilig thuis te krijgen besloten we om beter weg te gaan en huiswaarts te keren. Ik nam afscheid van de familie en vertelde hun dat ik beter kon gaan daar ik het gevoel had dat er onrust zou komen en omdat hun hadden gezegd dat ik moest gaan. De vrouw die mij de flyer had gegeven vroeg mij wie het had gezegd en liep er op af. Ik zei haar nog doe het niet het is Antifa. Maar ze luisterde niet ze vroeg netjes waarom moeten hun weg hier. De vent draaide zich om met het antoord hun gaan weg en jullie gaan ook nu jullie moeten allemaal weg. hier. Haar antwoord was ja FUCK YOU. Ik dacht nu gebeurt het dus ik maakte dat ik weg kwam ik waarschuwde nog vlug haar man om te zeggen u vrouw staat tussen de Antifa.. Wij gingen op een flinke afstand op een bankje zitten. Ik probeerde nog wat fotos te maken van de groep. Onder tussen belde ik mijn man om te zeggen wat er aan de hand was. Ik vertel hier niet wat zijn beroep is. Daar ik deze site ook niet geheel vertrouw. Ik stuurde hem de foto's door en hij vertelde mij dat het uit de hand kan lopen en dat het beter was om naar huis te keren. Op politie hulp hoefde ik ook niet te rekenen. Daar Antifa namelijk juist word gesubsidieerd door Amsterdam en ingehuurd worden om te rellen. Hun zijn namelijk ook voor black live matters en de zwarte pieten beweging allemaal door onze overheid gesubsidieerd. Mocht iemand of de ouders een klacht willen indienen bij de polite of wat voor zaak dan ook . Dan raad ik dat af ,. het is een verloren zaak.

Groetjes van een Wappie
WAPPIE staat voor wakker. alert, persoonlijkheid , pienter, intelligent ,Evenwichtig

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech