Reageer op:

" multiculturelen en

" multiculturelen en inclusiefe stadt voor iedereen " zo te zien worden ook de semi analfabeten niet vergeten.
Wie gaat er nog Nederlands studeren ? Bijna niemand meer.
Interpunctie werkwoord vervoeging bij mij ook sleets en dan ook nog typ fouten. Werk woord vervoeging twijfel is dat een woord of twee woorden ? Ik houd het op twee woorden.
Even controleren ... Ja !Twee woorden . dan ben ik nog native speaker en uit een blank milieu. Blank milieu ?! Moet dat niet politiek correct wit milieu zijn ? Nee niet wat mij betreft het gaat immers om cultuur en niet om huidskleur in deze. Dan de migrant die een zwarte school bezoekt in een ghetto woont die zal nooit Nederlands leren . Hooguit straat taal.
Inclusief ? Homo ' s zoeken elkaar op Afrikanen zoeken elkaar op Turken enz. Wat is er nog gemeenschappelijk.
Zie :
https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2263537-leerlingenkloof-in-het-onderwij...
Geld er in pompen is dat de oplossing van die problematiek zo als de studiebeurs door de NL Overheid de arbeidersjeugd
in de jaren zeventig vorige eeuw voor een deel toegang gaf tot de universiteit om er te studeren ? Ik denk niet dat dat een oplossing is immers NW Europa heeft een lange ontwikkeling doorgemaakt van ontkerkelijking en emancipatie
van vrouwen en arbeiders die pas zeer recent werkelijk vruchten heeft afgeworpen. De constante instroom van groepen uit delen van de wereld die die ontwikkeling nog nauwelijks zijn begonnen en of waar een regressie is te zien heeft gevolgen . Het duurt generaties voor dat die migranten onder invloed van de mainstream hun cultuur uit land van herkomst los laten. Ondertussen ? Als je het geld hebt om je aan de negatieve gevolgen van die instroom te ontrekken dan ben je een gelukkig mens. Ik heb dat geld niet helaas.
Ik kan me herinneren ik ging in de jaren tachtig enkel keren naar het KMAN in Amsterdam. Daar waren toen Linkse Noord Afrikanen te vinden die niks hadden met godsdienst. Niks meer over te horen in het nieuws over en van die Linkse Noord Afrikanen in Nederland. Logisch dat heeft alles te maken met het failliet van Links ? In het nieuws alleen nog Islamisten en conservatieve aanhangers Islam. Ook de generaties die in Nederland geboren uit migranten ouders keren zich af van progressiviteit Humanisme en dergelijke.
Daar ligt toch een taak voor progressieven die vrouwen emancipatie en Humanisme en dergelijke een warm hart toedragen. De Vrije gedachte en het Humanistisch Verbond het steld niks voor in Nederland niet wat betreft aantal georganiseerde aanhangers ook niet wat betreft aanwezigheid in de Media en in belangrijke discussies. Beken kleur zeg ik dan. Je kan bezwaren hebben als " Islam bashen " maar zeg er dan bij waar je zelf staat wat je eigen overuiging is of je zelf Islamiet bent of andere godsdienst aanhanger of niet en wat dan wel je overtuiging is. Christelijke stromingen zijn in het defensief in NL aan het verdwijnen er is er nog een die wel de trom roert tegenwoordig en dat zijn de conservatieve Islam aanhangers . Die er vrij plotseling waren recent in NL immers in de tachtiger jaren nauwelijks in het nieuws.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech