BRADLEY MANNNG

Nieuws, gepost door: K. op 19/10/2012 10:02:26

Wanneer: 19/10/2012 - 15:30

BRADLEY MANNING, nu 863 in de bak zonder rechtzaak, leve de USA, Grrrrrrrrrrrrrrrr................!
Hier wat nieuws over de zoveelste hoorzitting, of zoiets van eergisteren.
Misschien, wordt het Februari 2013 en dan ook nog voor een Militaire rechtbank!

Bradley Manning terug naar Ft. Meade vandaag voor een andere bewegingen horen. Rechter Lind zal morgen uitspreken over de verdediging motie om getuigen te dwingen in de volgende zitting en van de vraag of een auteur gemaakt Collateral Murder inhoud van publiek ten minste een jaar voor arrestatie Bradley's.

Door Nathan Fuller. 17 oktober 2012.

Om de huidige beweging hoorzitting voor PFC Bradley Manning, Rechter Denise Lind vatte voor de pers en het publiek wat er heeft plaatsgevonden sinds rechtbank voor het laatst in sessie te starten. 1) Na de herziening van de ongeveer 700 Quantico e-mails dat het openbaar ministerie had geprobeerd om terug te houden van de Defensie, Lind uitgesproken tegen de vervolging, het vinden van alle maar 12 relevant waren. 2) Op 28 september Lind grotendeels verleend van de overheid redacties en substituties voor DHS, Ministerie van Buitenlandse Zaken, en de CIA documenten. 3) Voor het procederen in de verdediging snel proces beweging , moeten de partijen het eens worden over een chronologie van relevante gebeurtenissen tot nu toe. De aanklager stuurde de verdediging van een 231-pagina's tellende document, dat werd verworpen omdat het een niet-doorzoekbare PDF, meestal bestaande uit vreemde inhoud. Voortzetting van hun strategie van voortdurende vertraging, de vervolging stuurde een 20-pagina Word-document nog steeds met irrelevante informatie, die de verdediging zal worden gedwongen te herzien en te ontzenuwen in een geschikte tijdlijn.

Het openbaar ministerie weigert een nauwkeurige weergave van de voorhechtenis tijdlijn te bieden, omdat, zoals Coombs merkte in zijn beweging, de vervolging is herhaald en niet te rechtvaardigen vertragingen wijzen "onmiskenbaar tot de conclusie dat wettelijke en constitutionele snelle PFC Manning proef rechten zijn voeten getreden met straffeloosheid. "

Onschuldig tot het tegendeel bewezen: kunnen anderen verantwoordelijk zijn geweest?

Een belangrijk punt van vandaag was David Finkel's 2009 boek The Good Soldiers , die de verdediging zegt ook letterlijk verslag fragmenten van de video van de 'Collateral Murder'. De regering gelooft niet dat de rechter dient te erkennen dat de transcripten zijn "letterlijk" en niet geloven dat ze definitief bewijzen dat Finkel in het bezit was van de video voor zijn 2010 release. Rechter Lind vergelijkt de video en het boek uittreksels en regeren morgen over de vraag of zij zal voor kennisgeving aan Finkel het schrijven van een "letterlijke" transcript te nemen.

Op voorstel van de verdediging om getuigen te dwingen, zal Lind regeren morgen bij de rechtbank hervat om 1:00 pm EST. De gevraagde getuigenverklaring zou geven meer achtergrondinformatie over uitgebreide en potentieel illegale de aanklager pretrial vertragingen.

Vervolging blijft blokkeren bewijs gebrek aan schade.

Uit angst dat het bewijs worden ingevoerd met Bradley Manning op een klokkenluider verdienen rechterlijke bescherming zijn, de vervolging haar pogingen bleef gag alle verwijzingen naar het gebrek aan schade veroorzaakt, in het bijzonder een verdediging lijst van verklaringen van overheidsfunctionarissen. Deze omvatten opmerkingen van het Ministerie van Defensie is Geoff Morrell, een Witte Huis persbericht, brieven tussen minister van Defensie Robert Gates en senator Carl Levin, een ministerie van Defensie briefing, een ministerie van Buitenlandse Zaken briefing, Andrea Mitchell's interview van Joe Biden, en een afschrift van Congreslid John Conyers spreken tot de Tweede Kamer over de gunstige effecten van WikiLeaks 'releases.

De regering in eerste instantie afgewezen meeste van dit bedrag, omdat de verdediging diende een aantal nieuwsartikelen vermelding van de offertes aan de orde zijnde, het aanroepen van de nieuwsberichten "horen zeggen" die niet direct overeen met de overheid posities. Maar sinds Coombs is nu voorzien van de overheid slips zelf, de vervolging tegen het merendeel van de uitspraken over relevantie gronden. De aanklager kapitein Morrow leek kwestie te nemen met een artikel van CNN, in tegenstelling tot een krantenartikel (zoals van de New York Times ), omdat de CNN bericht verscheen op het internet in plaats van op papier.

De enige reden dat de overheid wil onderdrukken deze al-publieke verklaringen, Coombs stelt, is het feit verhullen dat de klokkenluider die deze kabels vrijgegeven WikiLeaks geen kwaad gebracht voor de Amerikaanse nationale veiligheid.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech