Nazihandelaar Vrolings stopt met grote nazibeurs in Houten

Ruis, gepost door: nn op 15/09/2021 09:12:15

Wanneer: 14/09/2021 - 23:13

TILBURG, 15 SEPT. 2021 - De Tilburgse organisator en nazihandelaar Vrolings stopt met zijn nazibeurs in Houten omdat hij 'afstand neemt van nazisme'. Dat schrijft hij op de site van de beurs, militariabeurshouten.com.


Aanleiding lijkt te zijn een publicatie van het tv-programma Kassa! op 28 augustus waarin via geheime opnamen vele honderden nazispullen op de beurs werden getoond. Daaronder ook twee gele Joodse sterren, die daar te koop waren voor € 2500. Dat gaf veel ophef.

Vorige week verbood Vrolings de verkoop van deze sterren die hij aanduidde als 'holocaust-spullen'. Maar derden wezen hem erop dat die definitie niet houdbaar is en dat alle nazispullen direct of indirect met de holocaust te maken hebben.

Vrolings schrijft op zijn eigen beurssite: "De bedoeling van dit bericht is om duidelijk te maken dat wij ALTIJD op alle mogelijke manieren afstand nemen van alles wat valt onder nazisme, racisme, antisemitisme en alle andere eventuele uitingsvormen van discriminatie."

Jarenlange protestleider Arthur Graaff kan het bericht bijna niet geloven. "Maar als hij het zelf op zijn site schrijft, moet het wel waar zijn,"zegt hij. Graaff voert al enkele jaren actie tegen de beurs en werd er vorig jaar nog op aandrang van Vrolings aangehouden, hoewel hij een kaartje had gekocht en er zwijgend rondliep.

De acties hebben er ook toe geleid dat vorige week de gemeente Tilburg, waar Vrolings zijn naziwebshop gevestigd heeft, een onderzoek startte naar zijn deze Tilburgse naziwebshop, Dutchmilitaria.com. Daar biedt Vrolings o.m.een nazimedaille aan voor € 35.000 (35-duizend). Ook biedt hij daar regelmatig uiterst antisemitische rommel aan, zoals het SS-blad Der Stürmer. In totaal zijn daar bijna 3.000 nazispullen te koop. Of deze site ook zal sluiten is niet bekend.

Bij de protesten zijn ook betrokken AFA Fryslân, de Nederlandse vm. opperrabbijn Raphael Evers uit Düsseldorf, het Simon Wiesenthal Center voor de bestrijding van nazisme uit Jerusalem, het Centraal Joods Overleg en het CIDI. Deze laatste twee hebben na de tv-uitzending aangifte gedaan tegen de nazihandel op de beurs. Volgens Graaff zal dat ook zwaar hebben gewogen voor Vrolings.Wie: 
nn

Och heden, Graaff heeft weer wat bedacht hoor. Nee, Vrolings stopt helemaal niet met die militaria-beurzen, zoals iedereen kan nalezen op de website.
https://militariabeurshouten.com/Wie: 
indy

" Vrolings stopt met zijn nazibeurs " : duidelijk onwaar --> ruis.Wie: 
Bart FM Droog

Arthur Graaff verspreidt, niet voor het eerst, fake nieuws. De volgende editie van de Militariabeur Houten staat gepland op 12 december 2021, zoals op de website van die beurs te lezen is.

Het is maar zeer de vraag welke van de genoemde organisaties écht betrokken zijn bij Graaffs protesten. Het Central Joods Overleg en het CIDI reageerden alleen op een zeer suggestief Kassa-item (zie: https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/cidi-en-centraal-joods-overleg-do... ), niet direct op Graaffs protest. Het Simon Wiesenthal Center keurt weliswaar de handel in nazi-objecten af, maar is zeker niet voor een verbod. Bovendien is de door Graaff aangehaalde Simon Wiesenthal Center-vestiging een bijkantoor van de in Los Angeles gevestigde organisatie. Die zich, volgens Graff, concentreert op "de bestrijding van nazisme uit Jerusalem" (whatever that may be). En of AFA Fryslân echt achter Graaffs acties staat? Dan is het vooral de vraag waarom dat de enige AFA-organisatie uit heel het land is die Graaffs fratsen onderschrijft. Maar goed, waarschijnlijk spreken ze daar alleen Frysk en begrijpen ze niet wat Graaff allemaal uitkraamt.

Komen we bij voormalig opperrabijn Raphael Evers "uit Düsseldorf". Een man die nogal aan godsdienstwanen lijdt. Recent sprak hij: "We zitten nu in het staartje van die galoet, en de vijfde is op komst, de galoet van Jismaël, genoemd naar de halfbroer van Isaak, veroorzaakt door bewoners van het Midden-Oosten. In de Zohar, de verzameling mystieke commentaren op de Tora, staat dat dit de laatste galoet zal zijn. Dat die op komst was, wist ik, maar ik sta versteld van de massaliteit en de kracht waarmee die zich nu manifesteert. " Om daarna naar Israêl te verhuizen, in afwachting van de komst van de Masjiach (messias), zo berichtte het NIW tweeëneenhalf maand geleden (alhier: https://niw.nl/geen-weg-terug/ ) .

Ieder heeft recht op zijn gekte, natuurlijk, maar het is wel frappant dat aan Graaff de verhuizing van deze rabbijn (eind juni, begin juli) onopgemerkt voorbij is gegaan.

En dan is er nog dat rare zogenaamde oud-verzetsstrijdersclubje, de AFVN, waar Graaff dan weer wél en dan weer niét woordvoerder van is. Wie dat AFVN beter bekijkt (zie: https://www.droog-mag.nl/2020/ag/afvn.html ) ziet dat ze met oud-verzetsstrijders helemaal niets meer te maken hebben; twee van de drie huidige bestuursleden zijn NCPN-ers, hardcore communisten van de ouderwetsch marxistisch-leninistische harde lijn (en we weten na Stalin en Mao wat dat inhoudt). AFNV-redacteur (van de site?) Jan Cleton legde een aantal jaren geleden nog bloemen op het graf van Georgi Dimitrov, de eerste stalinistische dictator van Bulgarije. AFNV-ers deden in het verleden antisemitische uitspraken en bejubelden de Sovjet-inval in Afghanistan, 1979. Fijne lieden (not).

Intussen wordt Graaff steeds radicaler. Hij maakt beursorganisator Gaston Vrolings nu al ruim vijf jaar uit voor "nazihandelaar", terwijl de man niet in nazi's handelt, geen nazi is noch beurzen in Nazi-Duitsland organiseert. Sinds kort stalkt hij zelfs Vrolings - hoe Graaff dat doet is hier te lezen: https://reportersonline.nl/de-radicalisering-van-arthur-graaff-weer-aang...
en valt hier te zien: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=XzVLL4qSaec

Ik houd mijn hart vast voor waar Graaffs radicalisering , waarvan ook bovenstaande bericht een uitvloeisel van is, uiteindelijk toe zal leiden. In ieder geval tot niets dan ellende.Wie: 
nn

graaff begint wanhopig te worden dit bericht staat vol. leugens

dus terwijl wij in Amsterdam tegen baudet demonstreerden viel hij mensn thuis lastig waarom komt dit nog op Indymedia

Dat filmpje laat een persoonlijk vete. zien Graaff je gaat te ver bij mensen thuis ik was ook op beurs toen Graaff gevangen werd genomen en hij was helemaan niet vreedzaam vrolings is een van de meest eerlijke mensen die juist inzet voor een beter wereld kijk eens zijn film of ben je daar ook tegen dan snap je het echt nietWie: 
Bart FM Droog

Kleine correctie: een woordvoerder van AFA Fryslân deelde me mee dat de Friese antifascisten niet langer achter Arthur Graaffs persberichten staan. Volgens de woordvoerder stuurt Graaff zijn persberichten rond zonder eerst te overleggen of de organisaties die hij als "namens" opvoert het met hem eens zijn.Wie: 
Arthur Graaff

Zag dit pas vandaag. Daarom niet getreurd...

Re: Nazihandelaar Vrolings stopt met grote nazibeurs in Houten
wo, 15/09/2021 - 11:12
geplaatst door: Bart FM Droog

Wie:
Bart FM Droog

 1. Arthur Graaff verspreidt, niet voor het eerst, fake nieuws. De volgende editie van de Militariabeur Houten staat gepland op 12 december 2021, zoals op de website van die beurs te lezen is.
  1. AG: onjuist 1, eigenlijk: leugen, aanname, ongecheckt, geen hoor-wederhoor - het gewraakte artikel heb ik niet geplaatst. bewijs ontbreekt
 2. Het is maar zeer de vraag welke van de genoemde organisaties écht betrokken zijn bij Graaffs protesten. Het Central Joods Overleg en het CIDI reageerden alleen op een zeer suggestief Kassa-item (zie: https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/cidi-en-centraal-joods-overleg-do... ), niet direct op Graaffs protest.
  1a AG: onjuist 2, eigenlijk: leugen, aanname, ongecheckt, geen hoor wederhoor - de directeur vh CJO heeft mij bevestigd, dat hij druk in overleg is met de Duitse ambassade om div. aanpassingen aan Ysselsteyn door te voeren. Onze klacht dat Ysselsteyn oude stijl vooral neerkomt op holocaustontkenning, doordat nergens over nazisme, oorlogsmisdrijven of de holocaust iets gemeld wordt, onderschrijft hij en daar wordt nu aan gewerkt.
 3. Het Simon Wiesenthal Center keurt weliswaar de handel in nazi-objecten af, maar is zeker niet voor een verbod.
  2. AG: onjuist 3 - bewijs ontbreekt - het SWC is voor een verbod.
 4. Bovendien is de door Graaff aangehaalde Simon Wiesenthal Center-vestiging een bijkantoor van de in Los Angeles gevestigde organisatie. Die zich, volgens Graff, concentreert op "de bestrijding van nazisme uit Jerusalem" (whatever that may be). 2a.
  3. AG: verdraaiing 1, neerbuigend - de directeur vh SWC Jerusalem, dr Efraim Zuroff, en ik kennen elkaar al sinds 2012. Vanuit Jerusalem werkt dr Zuroff in Europa, vooral O-Europa, maar hij komt ook wel eens in Nederland. Hij steunde ook de actie 'Gauck niet, Faber wel' (GN-FW naar Breda - Gauck was de Duitse president en kwam de 5-mei-rede in Breda uitspreken; Faber was een in NL veroordeelde en in 1952 uit Breda ontsnapte SS-moordenaar die vrijelijk leefde in Duitsland en net als alle andere daarheen gevluchte NL oorlogsmidadigers niet werd uitgeleverd. De actie 'GN, FW' kwam in ongeveer 500 Duitse media.) Het SWC heeft op mijn verzoek al ruim anderalf jaar terug een bevestiging van hun protest en hun steun aan ons gestuurd.
 5. En of AFA Fryslân echt achter Graaffs acties staat? Dan is het vooral de vraag waarom dat de enige AFA-organisatie uit heel het land is die Graaffs fratsen onderschrijft. Maar goed, waarschijnlijk spreken ze daar alleen Frysk en begrijpen ze niet wat Graaff allemaal uitkraamt.
  4. AG: aannames - geen bewijs - geen hoor-wederhoor - AFA Fryslan steunt de acties al jaren en is niet strak georganiseerd, maar heeft anarchistoische wortels. Dus een echte zegsman kan iedereen daar zijn. Het is dus best mogelijk dat sommige deelnemers er niet achter staan. Noem een naam!
 6. Komen we bij voormalig opperrabijn Raphael Evers "uit Düsseldorf". Een man die nogal aan godsdienstwanen lijdt.
  5. AG: beledigend 1 - geen hoor-wederhoor - opperrabbijn Evers is niet voor niets dat geworden. Hij heeft zowel psychologie als theologie gestudeerd en is een zoon van drs Bloeme Evers, bekend thearoeute voor Joodse mensen met een oorlogstrauma. Of iemand aan 'godsdienstwanen' lijdt, kan alleen een psychiater vaststellen, en de jongeheer Droog is dat niet. Dit lijkt me beledigend bedoeld.
 7. Recent sprak hij: "We zitten nu in het staartje van die galoet, en de vijfde is op komst, de galoet van Jismaël, genoemd naar de halfbroer van Isaak, veroorzaakt door bewoners van het Midden-Oosten. In de Zohar, de verzameling mystieke commentaren op de Tora, staat dat dit de laatste galoet zal zijn. Dat die op komst was, wist ik, maar ik sta versteld van de massaliteit en de kracht waarmee die zich nu manifesteert. " Om daarna naar Israêl te verhuizen, in afwachting van de komst van de Masjiach (messias), zo berichtte het NIW tweeëneenhalf maand geleden (alhier: https://niw.nl/geen-weg-terug/ ) .
  Ieder heeft recht op zijn gekte, natuurlijk, maar het is wel frappant dat aan Graaff de verhuizing van deze rabbijn (eind juni, begin juli) onopgemerkt voorbij is gegaan.
  6. AG: onjuist 4, onzin, onwaar, geen bewijs voor - geen hoor-wederhoor. De jongeheer Droog is bovendien geen psychiater.
 8. En dan is er nog dat rare zogenaamde oud-verzetsstrijdersclubje, de AFVN, waar Graaff dan weer wél en dan weer niét woordvoerder van is. Wie dat AFVN beter bekijkt (zie: https://www.droog-mag.nl/2020/ag/afvn.html ) ziet dat ze met oud-verzetsstrijders helemaal niets meer te maken hebben; twee van de drie huidige bestuursleden zijn NCPN-ers, hardcore communisten van de ouderwetsch marxistisch-leninistische harde lijn (en we weten na Stalin en Mao wat dat inhoudt).
  7. AG: onjuist 5, onzin, verdraaiing: geen bewijs - geen hoor-wederhoor, Droog weet niet hoeveel leden/contribuanten er zijn en kent evenmin hun relatie tot oorlogssslachtoffers. Overigens was de oud-vz vd AFVN-BvA, Céline van den Hoek, een Auschitw-overlevende.
 9. AFNV-redacteur (van de site?) Jan Cleton legde een aantal jaren geleden nog bloemen op het graf van Georgi Dimitrov, de eerste stalinistische dictator van Bulgarije.
  8. AG: verdraaiing 2 - Dimitrov stond terecht in het Rijksdagbrandproces, samen met Marinus van der Lubbe, maar werd vrijgesproken omdat hij zich - als communist - met hand en tand verdedigde. dat alleen al is bloemen waard...
 10. AFNV-ers deden in het verleden antisemitische uitspraken en bejubelden de Sovjet-inval in Afghanistan, 1979. Fijne lieden (not).
  8. AG: verdraaiing 3 - is de AFVN-BvA aansprakelijk voor alle daden ooit van alle leden? Dit zijn wel heel oude koeien. Dit speelde waarschijnlijk in 1980... als je zover terug moet gaan, dan is er kennelijk niets ergers of actuelers te vinden. dan zijn dus de daders zelfs al dood...Dit soort dingen is dus verjaard.>>
 11. Intussen wordt Graaff steeds radicaler.
  9. AG: verdraaiing 4, framing, stemmingmakerij - geen hoor-wederhoor - ik word niet radicaler, zoals jongeheer Drog steeds graag tettert, maar de acties waar ik bij betrokken ben, vallen meer op en hebben enig succes en Ysselsteyn en de nazibeurs in Houten raken meer bekend, ook doordat het ons leukte om nazibeurzen in Huizen en Duiven gesloten te krijgen. En dan natuurlijk de uitzending van Kassa! over nazihandel dd 28 aug 2021
  https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/cidi-en-centraal-joods-overleg-do...
 12. Hij maakt beursorganisator Gaston Vrolings nu al ruim vijf jaar uit voor "nazihandelaar", terwijl de man niet in nazi's handelt, geen nazi is noch beurzen in Nazi-Duitsland organiseert.
  10. AG: verdraaiing 5 - Vrolings heeft in 2016 een kort geding tegen mij aangespannen om de term 'nazihandelaar' uit te bannen. De rechter keurde die term echter goed. Zie hier: https://www.afvn.nl/tweede-vrijspraak-voor-bussumse-antifascist-graaff-n...
  Beetje flauw dat jongeheer Droog begint over 'niet in nazi's handelt'.. Organisatoren van een babybuers handelen niet in baby's, en die van een huwelijksbeurs niet in huwelijken, en die van een loodgietersbeurs niet in loodgieters en die... Maar we zullen het jongeheer Droog niet te zeer kwalijk nemen... hoe doet wat hij kan...
 13. Sinds kort stalkt hij zelfs Vrolings - hoe Graaff dat doet is hier te lezen: https://reportersonline.nl/de-radicalisering-van-arthur-graaff-weer-aang... en valt hier te zien: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=XzVLL4qSaec
  11. AG: onjuist 4, smadelijk, lasterlijk, en verdraaiing 5 - ik ben nooit vervolgd, aangeklaagd of veroordeeld voor 'stalking ('belagen'). We hebben geflyerd in de buurt rond zijn bedrijfsadres, en dat is Europlaan 26, Tilburg, (zie KvK-gegevens) nadat onze demo bij zijn bedrijfsadres verboden werd (zie kopie KJvK hieronder).
Foto: 


Wie: 
Arthur Graaff

Zag dit pas vandaag. Daarom niet getreurd...

Re: Nazihandelaar Vrolings stopt met grote nazibeurs in Houten
wo, 15/09/2021 - 11:12
geplaatst door: Bart FM Droog

Wie:
Bart FM Droog

 1. Arthur Graaff verspreidt, niet voor het eerst, fake nieuws. De volgende editie van de Militariabeur Houten staat gepland op 12 december 2021, zoals op de website van die beurs te lezen is.
  1. AG: onjuist 1, eigenlijk: leugen, aanname, ongecheckt, geen hoor-wederhoor - het gewraakte artikel heb ik niet geplaatst. bewijs ontbreekt
 2. Het is maar zeer de vraag welke van de genoemde organisaties écht betrokken zijn bij Graaffs protesten. Het Central Joods Overleg en het CIDI reageerden alleen op een zeer suggestief Kassa-item (zie: https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/cidi-en-centraal-joods-overleg-do... ), niet direct op Graaffs protest.
  1a AG: onjuist 2, eigenlijk: leugen, aanname, ongecheckt, geen hoor wederhoor - de directeur vh CJO heeft mij bevestigd, dat hij druk in overleg is met de Duitse ambassade om div. aanpassingen aan Ysselsteyn door te voeren. Onze klacht dat Ysselsteyn oude stijl vooral neerkomt op holocaustontkenning, doordat nergens over nazisme, oorlogsmisdrijven of de holocaust iets gemeld wordt, onderschrijft hij en daar wordt nu aan gewerkt.
 3. Het Simon Wiesenthal Center keurt weliswaar de handel in nazi-objecten af, maar is zeker niet voor een verbod.
  2. AG: onjuist 3 - bewijs ontbreekt - het SWC is voor een verbod.
 4. Bovendien is de door Graaff aangehaalde Simon Wiesenthal Center-vestiging een bijkantoor van de in Los Angeles gevestigde organisatie. Die zich, volgens Graff, concentreert op "de bestrijding van nazisme uit Jerusalem" (whatever that may be). 2a.
  3. AG: verdraaiing 1, neerbuigend - de directeur vh SWC Jerusalem, dr Efraim Zuroff, en ik kennen elkaar al sinds 2012. Vanuit Jerusalem werkt dr Zuroff in Europa, vooral O-Europa, maar hij komt ook wel eens in Nederland. Hij steunde ook de actie 'Gauck niet, Faber wel' (GN-FW naar Breda - Gauck was de Duitse president en kwam de 5-mei-rede in Breda uitspreken; Faber was een in NL veroordeelde en in 1952 uit Breda ontsnapte SS-moordenaar die vrijelijk leefde in Duitsland en net als alle andere daarheen gevluchte NL oorlogsmidadigers niet werd uitgeleverd. De actie 'GN, FW' kwam in ongeveer 500 Duitse media.) Het SWC heeft op mijn verzoek al ruim anderalf jaar terug een bevestiging van hun protest en hun steun aan ons gestuurd.
 5. En of AFA Fryslân echt achter Graaffs acties staat? Dan is het vooral de vraag waarom dat de enige AFA-organisatie uit heel het land is die Graaffs fratsen onderschrijft. Maar goed, waarschijnlijk spreken ze daar alleen Frysk en begrijpen ze niet wat Graaff allemaal uitkraamt.
  4. AG: aannames - geen bewijs - geen hoor-wederhoor - AFA Fryslan steunt de acties al jaren en is niet strak georganiseerd, maar heeft anarchistoische wortels. Dus een echte zegsman kan iedereen daar zijn. Het is dus best mogelijk dat sommige deelnemers er niet achter staan. Noem een naam!
 6. Komen we bij voormalig opperrabijn Raphael Evers "uit Düsseldorf". Een man die nogal aan godsdienstwanen lijdt.
  5. AG: beledigend 1 - geen hoor-wederhoor - opperrabbijn Evers is niet voor niets dat geworden. Hij heeft zowel psychologie als theologie gestudeerd en is een zoon van drs Bloeme Evers, bekend thearoeute voor Joodse mensen met een oorlogstrauma. Of iemand aan 'godsdienstwanen' lijdt, kan alleen een psychiater vaststellen, en de jongeheer Droog is dat niet. Dit lijkt me beledigend bedoeld.
 7. Recent sprak hij: "We zitten nu in het staartje van die galoet, en de vijfde is op komst, de galoet van Jismaël, genoemd naar de halfbroer van Isaak, veroorzaakt door bewoners van het Midden-Oosten. In de Zohar, de verzameling mystieke commentaren op de Tora, staat dat dit de laatste galoet zal zijn. Dat die op komst was, wist ik, maar ik sta versteld van de massaliteit en de kracht waarmee die zich nu manifesteert. " Om daarna naar Israêl te verhuizen, in afwachting van de komst van de Masjiach (messias), zo berichtte het NIW tweeëneenhalf maand geleden (alhier: https://niw.nl/geen-weg-terug/ ) .
  Ieder heeft recht op zijn gekte, natuurlijk, maar het is wel frappant dat aan Graaff de verhuizing van deze rabbijn (eind juni, begin juli) onopgemerkt voorbij is gegaan.
  6. AG: onjuist 4, onzin, onwaar, geen bewijs voor - geen hoor-wederhoor. De jongeheer Droog is bovendien geen psychiater.
 8. En dan is er nog dat rare zogenaamde oud-verzetsstrijdersclubje, de AFVN, waar Graaff dan weer wél en dan weer niét woordvoerder van is. Wie dat AFVN beter bekijkt (zie: https://www.droog-mag.nl/2020/ag/afvn.html ) ziet dat ze met oud-verzetsstrijders helemaal niets meer te maken hebben; twee van de drie huidige bestuursleden zijn NCPN-ers, hardcore communisten van de ouderwetsch marxistisch-leninistische harde lijn (en we weten na Stalin en Mao wat dat inhoudt).
  7. AG: onjuist 5, onzin, verdraaiing: geen bewijs - geen hoor-wederhoor, Droog weet niet hoeveel leden/contribuanten er zijn en kent evenmin hun relatie tot oorlogssslachtoffers. Overigens was de oud-vz vd AFVN-BvA, Céline van den Hoek, een Auschitw-overlevende.
 9. AFNV-redacteur (van de site?) Jan Cleton legde een aantal jaren geleden nog bloemen op het graf van Georgi Dimitrov, de eerste stalinistische dictator van Bulgarije.
  8. AG: verdraaiing 2 - Dimitrov stond terecht in het Rijksdagbrandproces, samen met Marinus van der Lubbe, maar werd vrijgesproken omdat hij zich - als communist - met hand en tand verdedigde. dat alleen al is bloemen waard...
 10. AFNV-ers deden in het verleden antisemitische uitspraken en bejubelden de Sovjet-inval in Afghanistan, 1979. Fijne lieden (not).
  8. AG: verdraaiing 3 - is de AFVN-BvA aansprakelijk voor alle daden ooit van alle leden? Dit zijn wel heel oude koeien. Dit speelde waarschijnlijk in 1980... als je zover terug moet gaan, dan is er kennelijk niets ergers of actuelers te vinden. dan zijn dus de daders zelfs al dood...Dit soort dingen is dus verjaard.>>
 11. Intussen wordt Graaff steeds radicaler.
  9. AG: verdraaiing 4, framing, stemmingmakerij - geen hoor-wederhoor - ik word niet radicaler, zoals jongeheer Drog steeds graag tettert, maar de acties waar ik bij betrokken ben, vallen meer op en hebben enig succes en Ysselsteyn en de nazibeurs in Houten raken meer bekend, ook doordat het ons leukte om nazibeurzen in Huizen en Duiven gesloten te krijgen. En dan natuurlijk de uitzending van Kassa! over nazihandel dd 28 aug 2021
  https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/cidi-en-centraal-joods-overleg-do...
 12. Hij maakt beursorganisator Gaston Vrolings nu al ruim vijf jaar uit voor "nazihandelaar", terwijl de man niet in nazi's handelt, geen nazi is noch beurzen in Nazi-Duitsland organiseert.
  10. AG: verdraaiing 5 - Vrolings heeft in 2016 een kort geding tegen mij aangespannen om de term 'nazihandelaar' uit te bannen. De rechter keurde die term echter goed. Zie hier: https://www.afvn.nl/tweede-vrijspraak-voor-bussumse-antifascist-graaff-n...
  Beetje flauw dat jongeheer Droog begint over 'niet in nazi's handelt'.. Organisatoren van een babybuers handelen niet in baby's, en die van een huwelijksbeurs niet in huwelijken, en die van een loodgietersbeurs niet in loodgieters en die... Maar we zullen het jongeheer Droog niet te zeer kwalijk nemen... hoe doet wat hij kan...
 13. Sinds kort stalkt hij zelfs Vrolings - hoe Graaff dat doet is hier te lezen: https://reportersonline.nl/de-radicalisering-van-arthur-graaff-weer-aang... en valt hier te zien: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=XzVLL4qSaec
  11. AG: onjuist 4, smadelijk, lasterlijk, en verdraaiing 5 - ik ben nooit vervolgd, aangeklaagd of veroordeeld voor 'stalking ('belagen'). We hebben geflyerd in de buurt rond zijn bedrijfsadres, en dat is Europlaan 26, Tilburg, (zie KvK-gegevens) nadat onze demo bij zijn bedrijfsadres verboden werd (zie kopie KJvK hieronder).
Foto: 

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech