"NEURENBERG 2."....EENKANKERPROCES!!!!!!

Ruis, gepost door: nnJ.1913.75.603 op 06/02/2021 02:03:08

Wanneer: 06/02/2021 - 15:31

Na mijn artikel op o.a. Indymedia, LinkedIn en Facebook, " Crime of the Century'", met daarin de informatie over de illegale doorstart van het in de jaren 90 "zgn. Opgeheven" G.L.A.D.I.O.-NETWERK, (zie o.a. Wikipedia) opgericht in 1947, tegen een inval van Stalin, de SCHOKKENDE Conclusie die ik met mijn afgelopen min. 28 jaar slachtoffer ervaring heb getrokken. WAAROM ZIJN SINDS MIN. 1969 ZO'N 200 MILJOEN KANKERPATIËNTEN ONNODIG OVERLEDEN!!!?!!!

NEURENBERG 2!!!?????.......HET KANKERPROCES ZONDER ZYKLON B!?!

Beatrix, met inteelt bril, en Willem Alexander, hebben bij elkaar, door het ondertekenen van de geheimhouding van G.L.A.D.I.O., , inclusief de geheime doorstart van G.L.A.D.I.O,, nadat het zgn. was opgeheven, met minimaal de apparatuur die ik heb beschreven in mijn LinkedIn artikel "Crime of the Century" ,meer dan 1.5 miljoen Nederlanders ONNODIG laten omkomen aan kanker de laatste 50 jaren,, door ze voor "genezing" van die kanker bloot te stellen aan Chemo(waarvan 1/3 dodelijk is, en 1/3 niet aanslaat) en röntgen behandeling. Onnodig.
Terwijl bij die G.L.A.D.I.O. apparatuur een electro-magnetisch lasersysteem zit(zoals ik in Crime of the Century. heb omschreven), waarmee je volgens mij kanker kan genezen ZONDER Chemo en Röntgen te gebruiken.
Dit lasersysteem kan volgens mijn ervaringen als slachtoffer daarvan(al min. 27 jaar slachtoffer), en volgens een documentaire over de C.I.A., dwars door een plafond een letter in een boek mee lezen.
Als jij dwars door een plafond een letter n een boek mee kan lezen, kan je n principe ook alles in een lichaam zien bij een mens.
Ik heb jaren geleden eens gelezen, hoe een 19 jarig Amerikaans meisje, een methode had ontwikkeld, dat een substantie gebruikt, die zich kan binden aan kankercellen.
Ze zijn al jaren aan het testen, hoe je anti- kanker medicijnen aan deze substantie kan koppelen, en ze zo aan de kankercellen kan binden, om ze te vernietigen.
Ik zeg echter, bindt een onschuldige kleurstof aan haar uitvinding, die oplicht onder de G.L.A.D.I.O. Electro-magnetische laser, zodat als haar substantie met die oplichtende effecten, zich aan een kankercel bindt, dan zie je dus onder die G.L.A.D.I.O. Electro-magnetische Laser, een kanker cel die licht geeft.
Dan kan je het oplichtende kankergezwel, met die G.L.A.D.I.O. Laserl,, zonder allerlei "kasten" er om heen(zoals b.v. bij de M.R.I. het hinderlijke geval is) , het oplichtende kanker gezwel verwijderen met b.v. ultra-soon geluidsgolven( gebruikt tegen kanker in o.a. G.B.) kruisende micro-waves, (gebruikt tegen kanker in o.a. NL), of zelfs Electro-magnetische golven en transporteerbare electriciteit.
De temperatuur van de kankercellen wordt dan verhit tot ong. 45-50 graden Celsius. Na een korte bewerking onder dit systeem, zou je kanker vrij zijn voor alle gezwellen, behalve bloed/vochtkankers( Leukemie, etc.) .
GEEN GIFTIGE, DODELIJKE CHEMOTHERAPIE/RÖNTGEN ALS KANKER OPLOSSING, MAAR EEN VERDOVINGSPRIK EN EEN BEETJE WARM GEVOEL,(als bij de tandarts).
Ik heb zelf verder ook nog ontwikkeld, dat kanker tegen heel weinig kosten, heel simpel opgespoord kan worden.
Honden worden gebruikt, om kanker er " uit te ruiken" maar zijn maar 80% succesvol daarin.
Ik heb echter een onderzoek gelezen, waarbij bijen werden gebruikt, om explosieven op te sporen, deze zijn daar erg zuiver in.
Als je dus de methode zou combineren, waarbij de training van bijen om explosieven te detecteren,, verandert van explosieven naar kanker opsporen, en zou combineren met de opleidingen van honden om kanker te ruiken, alleen deze methode ook op de bijen zou toepassen, dan krijg je dus een enorm zuivere biologische methode om kanker te detecteren met "bijen neuzen".
Een Israëlisch bedrijf heeft voor die explosieven opsporing met bijen, een heel mooi apparaatje ontwikkeld, waarbij je min.6 bijen laat ruiken voor de gezochte substantie(b.v.kanker), maar het kunnen er ook 100 of meer zijn.
Dus een hond ruikt tachtig % van de kankers uit poep van patiënten. 1 Honingbij ruikt zuiverder dan een hond, maar m'n.6 Bijen tot over de 100 bijen in 1 detectiesysteem, on kanker versus 1 hondenneus op te sporen uit mensenpoep, is bijna 100 % kanker detectie.
Dus je stuurt je poep op voor kanker controle, de volgende dag " ruiken" honderd Honingbijen of je kanker hebt. Als dat zo is, wordt, na afspraak, mijn omschreven methode toegepast, waarmee het kankergezwel oplicht onder de geheim gehouden C.I.A. /G.A.D.I.O. Electro-magnetische laser.
Beetje gerichte 3-D ultrasone, Electro-magnetische of electrische pulsen, waarbij het kankergezwel wordt verhit tot ong. 45/50 Celsius, en je kanker is verholpen.
Nabehandeling met mijn kennis over Fyto/supplementen/ voeding/ beweging en verdere natuurgeneeskunde, en de eventuele achtergebleven losse kankercellen zijn ook opgelost.
( Zelfs Leukemie is met Fyto genezen, klinisch aangetoond, en ik heb vele aanvullingen bedacht om dat natuurgeneeskunde proces te verbeteren.)
Kortom, omdat de gebrilde Beatrix (als je een bril draagt, ben je afkomstig van een Inteelt lijn, en Inteelt is verboden bij de Zittende Adel) en Willem Alexander, deze Electro-magnetische Laser, die C.I.A./G.L.A.D.I.O. nog steeds op mij ( en anderen) gebruikt voor spionage, niet heeft overgedragen aan de Medische wetenschap, hebben zij in Nederland de afgelopen 50 jaren ong. 1.5 Nederlanders ONNODIG aan CHEMO EN RÖNTGEN BEHANDELING Blootgesteld voor het behandelen van Kanker, die daar aan overleden zijn.
Daar zijn er zo'n 200 miljoen wereldwijd, de afgelopen 50 jaar. ONNODIG.!!!
Hadden ze wel het Fatsoen n hun lijf gehad, al die "LIJDERS" der G.L.A.D.I.O STATEN, om deze Electro-magnetische Laser doorkijk techniek, te overhandigen aan de Medische Professie, i.p.v. het tot nu aan toe geheim te houden voor hun G.L.A.D.I.O. spionage en onderdrukking systeem, dan zouden honderden miljoenen kankerpatiënten sinds de ontwikkeling van de lichtlaser(1963) nog in leven zijn, i.p.v. VERMOORD!!!!!!!!!!!!!!!
En waarom, Adell wetgeving zegt, Als je een Adelzetel hebt( Koning, Baron, etc,) en er wordt geconstateerd dat je naam/geno-feno type van Inteelt afkomstig is, dan moet je binnen bepaalde tijd vertrekken, of je koppie eraf. Ook mag je geen directe opvolger zijn als familie verband, als je moeder Koningin bril was, dan mag haar zoon het niet overerven (Willem A!).
Bijna alle Koningshuizen in Europa hebben een " Zittende Bril', en moeten dus al jaren oprotten (lees mijn artikel ; " Den Briel...All 7 and we watch Them Faill) .
Wat maakt hen, illlegaal zittend, een paar dooie kankerpatiënten dan nog uit. Niemand weet toch van hun geheime G.L.A.D.I.O. afspraken en apparatuur!!!!!!
Sterker nog, Ronald Reagan had in de jaren 80 kanker als zittend president der U.S. Hij genas miraculeus van kanker door, volgens zijn entourage, Kombucha te drinken. Dat is wereldwijd verder amper iemand gelukt. Ik zeg bedrog, hij heeft zich laten genezen met de mij omschreven apparatuur en methode, kon niet zeggen dat hij met diezelfde kankerziende G.l.A.D.I.O lasertechniek Gorbatsjov in zijn kruis zat te kijken, genas zichzelf, en liet, als nog zittend President miljoenen van zijn landgenoten met kanker nodeloos overlijden. Reagan zou zich bij zijn proces kunnen beroepen op dementie, maar de om die reden zijn tekst influisternde Nancy.... Has to be fried!!!!!

Dus ik wil een wereldwijd " NEURENBERG 2-PROCES"", ter zuivering van de daders uit onze verscheurde maatschappij.

Omdat ik al afgelegd wordt van B.V.D. tijden tot nu ,A.I.V.D, voelen de heersende machten in dit mij illegaal beleggende Staatsdiensten, nationaal en internationaal, water.
Dus Prinses Beatrix, en Willem Alexander, die minimaal levenslang krijgen in Scheveningen, hebben voor zich een ontsnapping strategie bedacht, ong. hetzelfde zoals Koning Faoudi van Saoudi heeft gedaan.
Hij kreeg ter oren, mijn conclusie, dat een bril inteelt is, gaf zijn Troon snel door aan zijn broer.
Ik zei toen, lijkt veel op hem , die broer, zou die ook geen bril kunnen hebben, en toe ging de Troon naar de broer zijn zoon, en die koopt voor 100 mld. Wapens van de U.S. en start een oorlog tegen Noord- Jemen.
Veel ellende, en iedereen in Saudi Arabië vergeet dat die Troon met bril moest aftreden. Want hun land wordt nu bedreigt, en in Noord- Jemen een hongersnood is ontstaan die erger is dan de Afrikaanse Biafra- hongersnood.(Behalve Bin Laden en familie, want die schijnen weer in lijn te zijn voor de Saudische Troon bij aftreden Faoudi's)

Zo heb ik vernomen, dat komt mijn feitelijke onderzoek in de kranten, dan willen. Beatrix, Willem Alexander en consorten, de belangrijkste gemalen/ dijken/ sluizen opblazen, uit mom van de ISLAMITISCHE STAAT, als daders, zodat 1/3 van NL onder 2.5 meter water komt te staan, en ong. 13 miljoen Nederlanders blootstaan aan verdrinking.....Wie heeft het dan nog over een Valse Adellijke lijn op de Troon en paar dooie kankerpatiënten door onnodige CHEMOTHERAPIE EN RÖNTGEN.
Dus hoe k het ook wendt of keer, ik, als Individu, zal altijd verliezen van de Powers that Be, als ik geen enkele steun krijg...

Tabee van, een in HART al EX-NEDERLANDER!!!
MIJN OPLOSSING STAAT IN MIJN ARTIKEL, "WE DO NOT INHERIT......HET PAMFLET....." OP LINKEDIN OF OP MIJN FACEBOOKPAGINA.
Je steunt mij, of het doorlopende GRAFvan de ONBEKENDE KANKERPATIËNT..... Zo'n 100 NL ers per dag ONNODIG laten sterven aan kanker, Ong. 5000 per dag WERELDWIJD!!!!!!!!!!

GEKKEN EN DWAZEN SCHRIJVEN OP FACEBOOK EN LINKEDIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech