5G

Ruis, gepost door: struikel niet over een staaf dynamiet op 15/06/2020 06:03:33

Zin in een STRALINGSEXPERIMENT?
Geweldig! Meteen doen!

Dus met medewerking van de Gezondheidsraad en het RIVM wil de commercie, de staat en ook de rechter dat het 5G-experiment doorgaat.
Over het voorzorgsbeginsel zei de rechter: "Maar dat beginsel gaat niet zover dat ieder risico voor de gezondheid moet worden voorkomen".
Dat is nou juist wat ik wil. En dat is geen vriendelijk verzoek maar een eis. Geen hoofdpijn, geen kanker. Niet na één dag en ook niet na 30 jaar.
Risico's voor mens en milieu worden gestructureerd in kaart gebracht. Klinkt mooi hè. Er was al eens iemand die precies dat deed. Josef Mengele heette die man. Deze Josef keek ook af van anderen. Probeer je PROEFPERSONEN gerust te stellen. Dit is zeer belangrijk. Dat besefte Josef goed.
Geen behoefte om mee te doen aan dit EXPERIMENT.
Wat die of die of die te vertellen heeft over 5G kan mij totaal niet boeien. Het is allemaal prietpraat.
Een maximum aan de hoeveelheid STRALING zegt mij niks. Het betekent dat je wat later kanker krijgt. En toon dan maar eens aan dat zoiets door 5G komt.
Maak 1 miljoen rapporten over 5G, prima hoor. Als je die STRALING maar bij je houdt.

Er bestaat geen enkele rechtvaardiging of excuus voor de uitrol van het 5G-netwerk.

Want....ik heb gewoon geen behoefte aan die STRALING. Oké?
Zo eenvoudig kan het zijn beste lezer. Dat iemand in de vooruitgang gelooft, het zij zo. Daar kan ik niet veel aan doen maar val mij niet lastig met STRALING.
Als iemand zegt: "Zou je mij alsjeblieft niet willen bestralen". Dan zou die ander gewoon zo beleefd moeten zijn daar gevolg aan te geven. Toch gebeurt dat niet. Heel gek, dat gebeurt niet.
Als het normaal zou zijn om een ander zomaar te bestralen dan kun je van alles wel normaal vinden. Dan kun je mekaar ook wel een sloot in gaan duwen of zo. Dat zou dan ook heel normaal moeten zijn. Maar dat is het niet hè. Nee, natuurlijk niet.
Wat de overheid en commercie vaak zeggen is dat ze heeeeeeel goed zullen luisteren naar de zorgen die er zijn over 5G. Als ze echt goed zouden luisteren dan weten ze allang dat een deel van de bevolking 5G gewoon helemaal niet wil. Zo eenvoudig kan iets namelijk zijn; nee dank je, ik hoef geen STRALING.
Niet moeilijk te begrijpen toch?
En die overheid en commercie zouden dan zo beleefd moeten zijn om 5G af te blazen. Zo zou het moeten gaan. Je gaat ook niet een hele groep mensen onder pissen als sommigen van hen duidelijk hebben laten weten dat ze dat niet willen.
Maar dat gebeurt helemaal niet. Heel gek, het gebeurt niet. Ze zeggen dat ze goed luisteren...en gaan vervolgens heel onfatsoenlijk door met hun STRALING.
Ja hallo zeg!! Wie kijkt dan nog op van een zendmast die in de fik staat.
Elk mens heeft het recht om de bron van STRALING uit te schakelen. Daar is helemaal niks crimineels aan. Nee dank je, ik hoef geen STRALING. Als er niet goed geluisterd wordt dan maar zo. En......bravo. Bravo!!!
Wie zegt dat je zoiets niet mag doen vindt dat de PROEFPERSONEN van Josef Mengele hem niet hadden mogen tegenwerken.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech