Van 1,5 meter naar dictatuur

Ruis, gepost door: Nederlandse bevolking op 02/06/2020 06:09:09

Wanneer: 02/06/2020 - 07:43

In 2015 zijn wij begonnen de Nederlandse regering te adviseren over een methode om het begrotingstekort te dichten zonder te bezuinigen. Gaande weg werd duidelijk dat de €6 miljard die Rutte II moest bezuinigen niet het begrotingstekort van de overheid was, maar van de Tweede Kamer. De gehele overheid blijkt ook een begrotingstekort te hebben. Maar die is veel groter. Ongeveer €140 miljard.

Tijdens de griep pandemie van 2017/2018 overleden er wereld wijd 100.000.000 mensen https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6022378/ Maar het stond niet in de krant en dus was er niemand in geïnteresseerd. Er ontstond geen paniek en er was geen lockdown.
In normale jaren overlijden er in Nederland 140.000 mensen, waarvan ongeveer 10.000 aan de griep.
Maar alle nieuwsmedia in de wereld willen meer winst en paniek verkoopt…
Een ander feit: De €6 miljard die Rutte II moest bezuinigen was niet het begrotingstekort van de overheid, maar van de Tweede Kamer. De opbrengst van die bezuinigen, het “meevallertje” van €6 miljard, is niet gebruikt om het begrotingstekort te dichten. Maar is gebruikt om de burger een belasting voordeeltje te geven. Per 1 mei 2016 werd duidelijk dat het nieuwe begrotingstekort van de Tweede Kamer €7 miljard bedroeg. Rutte heeft dat begrotingstekort in oktober 2017 gedicht.
Daarmee is Nederland echter nog lang niet uit de brand. De gehele overheid heeft ook een begrotingstekort. Dit begrotingstekort bedraag ongeveer €140 miljard https://smartsavings.store/2019/02/25/cover-budget-deficits/ Bij de volgende verkiezingen krijgt de Nederlandse bevolking dit te horen. De enige manier om dat te voorkomen is door de verkiezingen “uit te stellen”.
Op 1,5 meter afstand wordt het erg moeilijke om politieke bijeenkomsten te organiseren.
Op 1,5 meter afstand wordt het zo goed als onmogelijk om verkiezingen ter organiseren.
Op 1,5 meter afstand wordt het onmogelijk om de Tweede Kamer te laten vergaderen.
Op 1,5 meter gaan productie en fabricage bedrijven failliet. Omzet betaald niet alleen voor salarissen maar ook voor huisvesting, gereedschappen, grondstoffen en verzekeringen. Allemaal posten die niet door de nood subsidie gedekt worden.
Op 1,5 meter gaat de horeca failliet. Zelfde probleem als bij productie bedrijven.
Op 1,5 meter gaan scholen en gesubsidieerde instellingen failliet. De subsidie is afhankelijk van het aantal aanwezige leerlingen/cliënten. Met 30% van de leerlingen/cliënten aanwezig krijgen instellingen 30% van de subsidie. Ook deze subsidie betaald voor meer dan alleen salariskosten.
Op 1,5 meter gaat de voedsel producerende industrie failliet. Dat veroorzaakt grotere problemen dan alleen maar werkloosheid.
Het enige dat wij op dit moment zeker weten is dat Covid-19 levensgevaarlijk is voor 65+ met een onderliggende lijden. Dat is vervelend voor hen. Maar is dat een dictatuur waard?
Dankzij de ervaringen van Argentinië en andere Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse landen weten we dat verkiezingen nooit alleen maar worden uitgesteld. Als verkiezingen niet door gaan veranderd een land.
Mensen zullen protesteren. Al snel zal Rutte zich, net als Trump, geroepen voelen om eerste de politie en vervolgens het leger in te zetten om de “ontevreden elementen” onder controle te houden. Langzaam veranderd hij in een dictator. Daarna gaat het van kwaad tot erger… Binnen een paar jaar worden internet en vrije nieuwsgaring afgeschaft en daarna “verdwijnen” er mensen.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech