CRIME OF THE CENTURY

Ruis, gepost door: J. 191375603 op 28/10/2019 10:04:29

Wanneer: 01/01/2000 - 00:00

Een geneutraliseerde Ethiopiër die zomaar iemand op straat neersteekt, omdat de overheid "door zijn ogen kijkt", een bajesklant die zijn medegevangene vermoordt, omdat de "muren hem daar opdracht toe gaven", zomaar een reeks van krantenartikelen die ik in de afgelopen 26 jaar ben tegengekomen. Ook persoonlijk ken ik veel van die verhalen en mensen, die niet echt weten hoe het nu precies met ze zit, of wel, maar worden allemaal "gek" verklaard. Hieronder een tipje van de sluier van een hele grote "GEK"

Crime of the Century

Kort berichtje uit "Auswitsch" . Jaren 90, na de val van de muur, werd G.L.A.D.I.O. (zie Wikipedia) opgeheven....Maar niet heus... Ze hielden nog een geheim netwerk van geselecteerde ambtenaren(waaronder bert M., een neefje van mij wonend in Leiden,Gladio kapitien, sinds 1992, en na de opheffing in het geheime niet-opgehven Gladio-netwerk is gegaan, al 27 illigaal( als de Russen zouden binnenvallen, die het verzet zouden moeten leiden.)
UIt mijn afgelopen 26 jaar slachtoffer van deze "gekkentijd" is mijn conclusie, dat ze nog steeds actief zijn, met de volgende wapens;
1) Een Cia doorkijk techniek die volgens de documentaire en mijn aangeleide ervaring, dwars door een plafond een letter in een boek kan lezen, en dus ook sleutels kunnen kopieren, dwars door muren, code woorden voor toegang(computer), etc.( Dit kunnen de normale wetenschappers sinds kort ook. Ze hebben een vastgeplakt manuscript , 2"pagina"s , van 1000 jaar oud ontdekt, en ze wilden weten wat er op de binnenkant van de vastgeplakte pagina's stond, zonder ze te scheuren. HIer hebben ze een electromagnetisch apparaatje voor uitgevonden, dat dat kan. Bouw daar een een grotere scanner/laser van , en je komt tot die al tientallen jaren geheim gehouden CIA_doorkijktechniek, waar ik al jaren "gek "mee gemaakt wordt.
2) Radio-projectie techniek die op metaal, dwars door muren, geluid kunnen produceren, ook stemmen. Volgens een krantenbericht kunnen ze dit zelfs op vullingen.( op de metalen kerkdaken bij de zondagsdienst, komen gewone zendpiraten per ongeluk door via de weerkaatsing van de daken)( Ze tetteren al 26 jaar tegen , 24/7, van de een op de andere dag, maar met alle technieken tegelijk.
3) Een afluistertechniek (elec. magn. laser), die dwars door muren iemand kan afluisteren.( Van licht kan je een laser maken, licht is net zo te kaatsen als magnetisme en electronen, en dus kan je een electro-magnetische laser maken.Met een lichtlaser kan je afluisteren, met een electro-magnetische laser, dus ook , alleen dan dwars door muren)/
4)Een electromagnetische projectie techniek die dwars door muren en je oogleden heen gaat( doe je ogen maar eens dicht, en kijk even goed wat je dan ziet.... het is niet helemaal donker, maar je ziet een bepaald lichtspectrum.....normaal?!? doe dat eens in je raamloze douche/w.c., licht uit, en doe dan langzaam je ogen open terwijl je naar dat licht blijft kijken...dan zie je het in de donkere ruimte gewoon aan alle kanten rond je heen, met je ogen open....probeer maar eens, een tip van een empirische gek.)
5( Psychotronische wapens, electromagn. pulsen en micro-waves, waarmee je de mens dwars door muren echt van alles kan aandoen, qua lichamelijk gevoel,"hersenstandjes", ect.
Dus ze beheersen 3 van de 5 zintuigen met wapentechnieken, geen mens of huis is veilig, waar dan ook, als Gladio Undercover, tegen de Russen. Maar het is een eigen leven gaan leiden, dat geheime netwerk, een soort slechte versie van 1984 G. Orwell.
Kom op zeg, ik had nergens last van, en opeens staan "buren" door je hoofd te tetteren, dag en nacht, dat b.v. je handoek die je in je gesloten badcel oppakt, roze streepjes heeft.... Buren met een CIA doorkijktechniek, 26 jaar aan 1 stuk lastig gevallen tot het gekke af...… Rot op, dat is het nog steeds actiefe (zgn. opgeheven) Gladio-netwerk, ze hebben in de jaren 90 het Gladio kleingeld opgegeven, maar een nog steeds actief Gladio-netwerk met het grootgeld , de 5 geheime technieken.
Het ergste is nu, die Gladio doorkjik techniek, daar kan je dwars door een plafond een letter in een boek mee lezen......Dus als ze die Gladio-techniek aan de medische stand hadden doorgegeven, dan had je dwars door een lichaam een gezwel kunnnen zien, en met aanpassingen die ik daarop heb bedacht, 3-d ultrasoon of micro-wave techniek als "interne brand/snijtechiek" en een bestaande techniek die ik in theorie heb aangepast om de ontdekte gezwellen met een lichtgevende substantie onder de scan op te laten lichten.
Daarnaast heb ik de informatie hoe je heel goedkoop en heel secuur biologisch op grote schaal kanker op kan sporen, ook een eigen idee....Dus dan kan je je poep, opsturen, de volgend dag, krijg je de uitslag, en een oproep om de tumor, te laten verwijderen, zonder chemo of snijen, en je kan de zelfde dag nog naar huis.
Dus ze fucken mij van gekkenhuis naar gekkenhuis, terwijl ik de oplossing voor kankertumoren zonder chemo en radio-röntgentherapie gewoon heb. Maar dit verhaal heb ik al veel verteld, ik kan alle technieken persoonlijk als bestaand aantonen, maar als je die zgn. psychiaters dit allemaal vertel, zeggen ze , je hoort dingen, je ziet dingen, je voelt dingen , je bent paranoide schizofrenide, jouw verklaring daarvoor staat niet in onze psychiatrieboeken.....Jjj bent GEK.
Maar dit leed wordt mij te veel, 80 mensen sterven iedere dag aan kanker, 80 overleven die chemie horror ternauwernood...iedere dag.... Al jaren.... Al die mensen die ze hadden kunnen redden, ....al dat leed, al die mensen die iedere dag hun Kleine Grote Liefdes in Het Ronald MCdonald huis zien smeken of die chemo ellende eindelijk ophoudt....tot ze ze kunnen begraven....Johan Cruijf, David Bowie, Bob Marley ,Sjoukje Hooijmaaier...Allemaal kanker....allemaal onnodig en met een chemo hell naar hun graf... Hoofddader ...Chemo-Pillem Willen van Cyclon-B Oranjepillen...daarvoor zijn Mengele-Moesje Chemo-Tricks....en de verantwoordelijke mede-ondertekende premiers die samen de daad besloten om onder hun verantwoordelijkheid die Internattionale Gladio-coup tegen de bevolking van U.S. en Europa (Nato)als geheime wetgevigsbekrachtiging hebben ondertekend....

Wat ik achteraf kan herinneren, nu op mijn 50ste, is dat toen ik als kind van 5 /6 altijd s avonds bij mijn Buurman zat, kwamen die relaties van Ex Kaiser-Bischmarck…..Groot is nu hun achternaam(Hij was in de jaren 30 zijn bodyguard)… en die zeiden tegen hem : "Heb je het al gehoord, Gladio, dat is heel wat, ...Bernhard zit er ook bij,( hoezo, het koningshuis niet alleen eindverantwoordelijke voor die doorgaande Gladio-coup, maar privaat zaten ze er ook al bij).
Dus ik zit hier in mijn "Auswitsch-lichaam" de kleinste grootste bajes ter wereld, waar ik ook ben, ze zitten altijd in 3 van mijn 5 zintuigen te etteren met die technieken.landelijke dekking, satelieten, etc. Want ja, de Russen kunnen in 1984 wel komen.....
Dus, 80 onnodige kankerdoden per dag in Nl, 2000 per dag wereldwijd, omdat de macht zo lekker rolt met die techniek....onnodig...
Ik ben bang, dat met de dingen die ik weet, en dat weten de dagelijkse Gladio-ploegen ook, mij op een dag "berekend ongelukje" overkomt, ( IK ben al een keer aangereden door een doorrijder, die duidelijk wist dat hij me geraakt had, op 4 plaatsen gebroken been) want in CIA- Amerika,, staan Clinton, Bush jr. en Obama op 4 mln. kankerdoden per regeerperiode, Trump heeft er "pas" 1.5 mln. op zijn naam staan....Daar staat in de US de doodstraf op, plus al te vallen regeringen en hun verantwoordelijken.....GA jij in je eentje maar de Crime of the Century oplossen, omdat je alles weet, maar daarom ook Alles van die lui tegenhebt.
Dit is maar een sumiere samenvatting van mijn afgelopen 26 jaar "Gekkenervaring"' , dus informeer als je meer wil weten....deel dit in ieder geval zo veel mogelijk.
....Gekken en Dwazen schrijven op Linkedin en Facebook...GR.J.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech