ANNUIT COEPTIS NOVUS ORDO SECLORUM

Ruis, gepost door: nn op 21/12/2011 12:06:35

Wanneer: 21/12/2011 - 07:35

ANNUIT COEPTIS NOVUS ORDO SECLORUM

ANNUIT COEPTIS NOVUS ORDO SECLORUM = IS DE AANKONDIGING VAN DE GEBOORTE VAN DE NIEUW WERELD ORDER VERGEZELD VAN HET JAARTAL 1776 .POLITIEK DEN HAAG GEEFT HAAR LEUGEN PRIJS DOOR WOORD EN SYMBOLIEK.HET VOLK IS EN BLIJFT ONDERDRUKT DOOR MIDDEN VAN HET WOORD EN SYMBOLIEK.

DE WERKELIJKE FEITEN DIE SPELEN

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b8a7TlbwhMY

Ik ben naar de twee kamer geweest voor vergadering bij te wonen als zo genaamde schaap / naïeve slaven burger. de vergadering was tijdelijk op geschort en ik moest tijdelijk wachten voor dat zij mij verder gingen met het bagatelliseren van hun woorden schat. ik was beneden gegaan om de hal te bewonderen die waren bezet met Romeinse pijlers die wel tot aan het dak reikte. Er stonden ook borst beelden in een halve cirkel opgesteld in de tweede kamer hal waar van elke borst beelden bijna even groot was aan elkaar,maar er sprong toch een pietepeuterig klein beeld naar voren. Het beeld spuugden symboliek in mij oog .Dit beeld word ook wel het Thorbecker beeld nummer 1 genoemd die de grondwet had opgericht in 1840 - 1845.Waarom het borst beeld het kleinste was van allemaal is glas helder en tevens zeer duidelijk.We hebben geen grondrechten omdat deze systematische buiten spel worden gezet door de rechter en de zelfde rechter mag nimmer toetsen aan Artikel 120 SV Wetboek Van Strafvordering waardoor de grondrechten van burgers buiten werking worden gesteld in de rechtszalen en tevens daar buiten door creatieve agenten.

ILLUMINATIE EN DE FEITEN

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v39YLbiiXzE

In het midden van de halve borst beelden cirkel stond ook nog een volledige groot naakte mannen beeld opgesteld deze was moeilijk bij te komen en toen ik deze wilde bekijken schopte het beeld mij gevaarlijk symboliek in mijn kloten.

Raad eens hoe het beeld werd genoemd >>>> ILLUSIE <<<< ook wel bij de vrijmetselarij de naakte illusie genoemd.

in de hal stond nog een ander opstaand rond kunststuk op vier poten waar bij aan alle zijkanten in Latijns woorden waren geschreven die een aankondiging van de nieuw wereld regering na mij weten aan kondigde.die staan in zicht voor de politiek kandidaten bij de tweede kamer te den haag in de hal om politiek kandidaten er herhaaldelijk aan te herinneren dat zij zich zelf en hun ziel hebben verkocht aan de nieuw wereld regering. Ik weet dat niemand mij wil geloven maar het is mogelijk zelf een kijkje te gaan nemen in de tweede kamer onder het mom een vergadering bij te wonen als zo genaamde naïeve slaaf burgers zijnde op dinsdag,woensdag en donderdag tijden kantoor uren 10:00 18:00 afspraak maken niet nodig. U komt dan door de hal voorbij de roltrappen de borst beelden en het recht opstaande kunststuk tegen waarover ik had geschreven. U hoeft mij niet te geloven maar doe vooral zelf onderzoek .ik heb eigenlijk nog nooit zo zout gegeten wat de overheid mij heeft voorgeschoteld door middel van woord en symboliek worden wij het volk onderdrukt het is maar dat jullie het weten .Als je naar de tweede kamer gaat is een afspraak maken niet nodig ook een paspoort was niet nodig gebleken maar ik raad aan deze wel mee te nemen mochten de slaven drijvers er om gaan vragen.de symboliek en woorden schat is 100 procent aanwezig deze waren opgericht om de politieke kandidaten herhaaldelijk er aan te herinneren dat zij onder toezicht stonden van de nieuw wereld regering. deze kunststukken in de tweede kamer zijn er neer gezet niet voor voorbijgangers maar voor de politiek die daar werkende zijn niet voor de monarchie en schaduw wereld regering achter de schermen.de politiek zit ook in de vrijmetselarij,rozen kruisers,leeuwen club en Maltezer order aangestuurd door de wereld regering,club van rome,club van parijs en vele ander vertakkingen.Wie: 
nn
Foto: 


Wie: 
nn

Is dit hoe we met mensen omgaan op indy media ?
mensen voor lul zetten ze voor gek verklaren omdat wat ze verklaren misschien een beetje
out of the box is..
Want dan weet ik ook nog wel wat mensen af te zeiken hier .
De schrijver van dit stuk heeft de moeite gedaan om op onderzoek uit te gaan en daar ook nog over te berichten.
De waarheid ligt altijd in het midden....
Dus aan de gene die de zure foto heeft geplaatst je bent of een nazi die een droevige poging doet te trollen of je bent oud links.
Voor mij kunnen beide oprotten jullie tijd is voorbij.....
En nee ik ben niet de uploader van het bovenstaande stuk.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech