Massaal muziekaal protest tegen vreemdelingendetentie kamp Zeist

Nieuws, gepost door: Verslag Pieter Wout op 18/12/2012 12:05:01

Wanneer: 17/12/2012 - 00:00

Kamp Zeist was het toneel van de "How to jail a refugee"-party. Maar het was geen feestje. het collectief van howtothrowachristmasparty.nl heeft, in samenwerking met de anvb.org , een concert georganiseerd bij kamp Zeist. Speciaal voor de uitgeprocedeerde en onschuldig opgesloten asielzoekers in kamp Zeist.
En om ook bij jongeren in Nederland aandacht te vragen voor deze schrijnende situatie. Er was een grootste opkomst, ruim 250 mensen. Ook nu weer, net als bij de wakes, de communicatie met de mensen binnen. Zij weten dat er aan hen gedacht wordt, maar ook dat er voor rechtvaardigheid wordt gestreden. Een van de liederen is hier te zien en horen:
Over zo'n 2 weken is er weer een wake om 16.30 uur bij Kamp Zeist. Om precies te zijn op 6 januari. En ook kun je de mensen aandacht geven door hen een extra communicatiemiddel te geven.

Ook dit jaar is er weer de telefoonkaartenactie voor vreemdelingen in detentie. Doel is geld in te zamelen om alle onschuldig opgesloten mensen in kamp zeist een telefoonkaart te geven, zodat ze men vrienden en familie kunnen bellen met de kerst. Uw bijdrage kunt u overmaken op giro 7454020 ten name van "Stichting steuncomite asielzoekers en vluchtelingen in Zeist (SAVIZ). (Graag volledig adresseren, anders wordt het niet goed geboekt). Vermeld bij uw bijdrage dat het voor de telefoonkaarten is
nb Foto s en tekst vrij van rechten te gebruiken met dank aan Slotstadnieuws

Tags: vreemdelingendetentie


Wie: 
nn

Goed idee, alleen schijnen Cobra telefoonkaarten niet meer te werken sinds Kamp Zeist een overeenkomst heeft gesloten met Telio. Nu is (meen ik) nog de enige manier om de mensen aan beltegoed te helpen, om eerst geld te geven (via de balie, dan moet je dus ook volledige naam enz van diegen weten), daaarna moet diegene dat geld uitgeven aan een telefoonkaart in de monopolie-winkeltje van de bajes.Wie: 
JK

DJI heeft met Telio een contract voor vrijwel alle bajessen. De Telio telefonie is dit jaar overal ingevoerd. Uitzondering is in elk geval het DC Rotterdam, dat een eigen telefonie contract heeft. Dat komt doordat DC Rotterdam is gebouwd met publiek private samenwerking. Het consortium DC16 heeft zelf een bedrijf voor de telefonie gecontracteerd.Wie: 
nn

dat klopt maar geld aan de balie brengen werkt ook niet meer in kamp zeist. geld moet overgemaakt worden op rekening van justitie (bank of scotland) ondervermelding van naam gedetineerde detentie nummer en cel nummer. ik weet het want ben net vrij uit zeist :).


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech