Foto's scholierenstaking

Hier kun je discussieren over Foto's scholierenstaking.
Scholierenstaking! Volgende week weer!


Naar Den Haag

De politiek en het grote geld hebben overduidelijk gemaakt dat zij denken goedkoper uit te zullen zijn om de chaos, verwoesting en onrust die de klimaatcrisis met zich meebrengt te bestrijden dan er wat aan te doen.

Valt op dat Indymedia

Valt op dat Indymedia voornamelijk wordt gebruikt door de oudere lui. De jongeren zijn er vandoor, misschien maar goed ook.

Ouderen bashen en jong tegen

Ouderen bashen en jong tegen oud uitspelen wie schiet daar mee op. Als nou de stelling word genoemd dat " jongeren " zeg iedereen die van af 1990 is geboren een totaal gebrek aan politiek bewustzijn vertoond dan kan ik daar wel in mee gaan. Er word wel gesteld dat die " jongeren " minder reden hadden om in opstand te komen omdat ze het materieel goed hadden / hebben dat is betrekkelijk. Er was wat meer betaald werk voor jongeren met de " juiste " opleiding en achtergrond. De GREED IS GOOD generatie op vakantie naar de Costa' s met klasgenoten en in een hotel daar na het eind examen van school . Zuipen vandalisme drugs. Ik verbaas me daar over want het kost wat. Dat beeld dus. Het klopt maar ten dele. Dat jongeren voor een deel zich makkelijk laten uitbuiten door commercie dat klopt wel denk ik. Het is hard wakker worden voor een aantal van de " kids " als ze eenmaal 18 jaar zijn. De volwassenheid uitstellen hoe doen ze dat tegenwoordig ? Thuis blijven wonen te gemakkelijk bij ma blijven ?

Re: Foto's scholierenstaking

niet het klimaat maar de AOW gaat naar de tering. Waarom protesterende deze "middenstands" meeloopkinderen met een rollende "r" daar niet tegen?

omdat ze gezien hebben dat

omdat ze gezien hebben dat jou generatie geen ene fuck om een ander geeft en zeker niet voor jongeren. Ga zelf maar naar het malieveld en stop met afzeiken van jongeren.

owowow, was vorige week bij

owowow, was vorige week bij de fnv om voor jouw aow te strijden. waar was jij?

Dit jaar heb we een verhoging

Dit jaar heb we een verhoging van de energie rekening opgedrongen gekregen in kader energie transitie.
Ik moet van mn Bijstand uitkering Euro 99,- meer betalen over 2019. Waarom is onduidelijk. Energie transitie of zo.
Velen waar onder ik komen nooit meer van het bestaansminimum af. Dus zou ik maar de hele dag in mn sociale huur hok in de kou moeten zitten "voor het klimaat " tot de dood er op volgt. Blijkbaar. Mn verhuurder woningstichting doet bijna niks nul aan energie zuiniger maken van woningen hoog uit enkele woningen die nog enkel glas hebben aanpakken maar dan denk ik niet met de duurste glas oplossing. Ik slaap op een zolder die erg koud is en vd zomer extreem warm. Slecht voor mn nachtrust en al gehele gezondheid. Dan de AOW ers. Ouderen hebben behoefte aan meer warmte door kachel / cv. Die moeten dan blijkbaar maar eerder dood want dat is het gevolg van in de kou zitten de hele dag en nacht. De gemeente sociale dienst schrijft me op mijn vraag dat er GEEN compensatie komt van uit de gemeente. Ik denk dat een gevolg is dat de schulden van Bijstanders gaan toenemen en dat het voor " het klimaat " niks uitmaakt. Bovendien die hele stemming " het einde van de wereld is na bij " die word gemaakt staat me tegen. Ik zou er bijna aan mee gaan doen. Opmerkelijk genoeg is kern bewapening geen onderwerp meer in NL bijv. dat er atoombommen op Volkel liggen wat wel een acuut gevaar is. De thermostaat vd cv gaat nu vaker op 20 of 21 graden het voelt als verzet ! Ook douche ik nu vaker en langer. Kijk da tik toch de thermostaat op 20 zet wil niet zeggen da tik niet bang ben voor de energie rekening.
uit angst heb ik maar een nieuwe koelkast A+++ gekocht mn oude deed het nog en was 18 jaar oud. Ik vermoed dat er meer zijn die die stap uit angst nemen terwijl ze zich geen nieuw apparaat kunnen veroorloven !!! Sinds wanneer hebben de demonstranten - en anderen - hart getoond bij hun demo deze week voor mensen die vd Bijstand leven noodgedwongen . Ik heb er niks van gezien.

P.s. de nieuwe koelkast A+++

P.s. de nieuwe koelkast A+++ staat uit ik heb wat spulletjes te koelen gelegd in een plastic boxje met deksel buiten het is nu koud genoeg buiten en er is geen groot ratten en muizen probleem op mn buiten ruimte. Ook geen katten gelukkig.

die scholieren staking heeft

die scholieren staking heeft ook nog een seksistische tint; ik zag teksten als "Fuck Me, Not the Climate" en "Ik val op mannen met een kleine (voetafdruk)." In een andere context had de MeToo beweging zich allang geroerd. Is er echt zo'n groot verschil met "daar moet een piemel in?" Misschien wel, misschien niet. Omdat het schattige scholieren met een rollende "r" zijn wordt veel door de vingers gezien.

Ik lach letterlijk de ballen

Ik lach letterlijk de ballen uit mijn broek. Sta je daar dan met je ultra feministische groepje.. Wat nou topless verbod, wat nou niet praten over seks (zonder dat je het voel krijgt of je een litanie van een SGP-lid aanhoort). Helaas boze medegeneratie genoten, jullie tijd is voorbij en laat deze kids met rust. Deze hoeven niet lastig gevallen te worden door een hard afkalvend groepje boze sektarische mensen. Tot in de geschiedenisboekjes.

Kusjes,

p.s. Zijn de Grakra's al verbrand, want daar stond ook zoveel foute teksten is

Comment was hidden

zeiksmurf in actie

Treat the Youths Right

'Cause if you treat the youths right
you could be sitting on a bomb
https://www.youtube.com/watch?v=rNs8NCkrK0o

Hoezo volgende week?

De reaguurders doen weer hun best om te suggereren dat het hier om een scholieren versus bijstandslijders of generatiekloof gaat...
Wat ik me afvraag is of we die kindjes op 10 maart ook bij de klimaatmars in Amsterdam gaan zien.

ja, inderdaad, ik zag op DWDD

ja, inderdaad, ik zag op DWDD een kliek van aankomende VVD-ers en toekomstige werklozenjagers, goodlooking jongeren met gladde kuiven en rollende "R" die alvast aan de weg timmeren. Plus natuurlijk een paar duizend meelopers die een dag avontuur willen.

Geeft precies weer hoe los je

Geeft precies weer hoe los je geslagen bent van realiteitszin. Laat die kinderen met rust. Onze generatie is op zijn retour.

Kinderen? Ik zag jong

Kinderen? Ik zag jong volwassenen en meelopers, net als het Indymedia volk.

wat een gezeik

Vele duizenden scholieren spijbelen om te demonstreren tegen het naar de klote helpen van onze aarde..En hier barst er alleen maar gezeik los. Wat ontzettend triest.

idd, zuur klimaatje hier!

idd, zuur klimaatje hier!

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Optyfen met die Breivik

Optyfen met die Breivik apologeet

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech