Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Oud nieuws! 
NN - 10.10.2011 21:40

DenHagistan! Jozias al-Aartsen voert sharia in.
 http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/10/goud_voor_uw_inzending_1.html#comments
Censuur? 
Berber - 11.10.2011 15:27

Censuur? Waar heb je het over! Blamage Nationaal heeft toch een eigen website waar ze hun dingen publiceren. Laat ze het daar lekker bij houden. Het merendeel van de lezers hier heeft toch geen behoefte aan Blamage. En die paar die het wel hebben surfen maar naar Blamage zelf.
politie actie 
REM - 10.10.2011 21:43

De salafistische bewegingen krijgen in Nederland alle kansen om hun haat te verspreiden ten koste van de gematigde moslims en vele onschuldigen die hier op termijn door geraakt gaan worden.
De Arabische lente heeft ondertussen geleid tot aanvallen op Kopten(christenen) en ook in Tunesie zaaien zij geweld en terreur.

Ook op links dient men er zorg voor te dragen dat deze bewegingen geen poot aan de grond krijgen omdat ze indirect de oorzaak zij van de opkomst van rechts-populistische bewegingen.
En zgn fout/fout situatie dus.

Het is dan ook vreemd te om te constateren dat de pijlen van oa de AIVD meer op radicaal linkse bewegingen is gericht terwijl de radicaal extreme islam een veel groter gevaar is.
'tuurlijk 
renauld - 11.10.2011 16:44

'tuurlijk, iedereen die het niet met je ranzige fobie eens is zou je het liefst bij de psychiater opsluiten. Maar sinds wanneer is indymedia een forum voor islamofoben die het over sharia en eurabia hebben? Da's alleen maar wildersgepapagaai, laat dat maar lekker aan blamage over en heeft hier niets te zoeken. Ga maar bij geenstijl zeuren hierover, daar vinden ze het geweldig
Eurabia 
NN - 11.10.2011 15:06

Zo te zien is de Sharia wetgeving al van kracht in Den Haag.
precies 
delp - 11.10.2011 13:20

Dus zelfs dat heeft blamage niet begrepen (want zet d'r zelf de kop boven alsof het de politie is). gooi lekker in de prullenbak dit hele item.
Ultra rechts onderonzje 
M. Herzberg - 10.10.2011 20:31

Ultrarechtse geloofsfanaten tegen ultrarechtse modepolitie, allemaal onder het toeziende oog van de ultrarechtse roza rioolpers, belet door de ultrarechtse smeris. De vraag rest waarom Ravage Digitaal zich ermee bemoeid eigenlijk...

ranzig 
drs. putje - 11.10.2011 12:06

Ravage weer op de wilderstour, verder wat Herzberg zegt. Wereldvreemde religieuze sekte krijgt kennelijk niet meer dan een handjevol mensen op de been, enige die het belangrijk vindt (en daar de opkomst van sharia in Nederland in ziet...!) is de blamage, dat we daar ons tijd mee moeten verdoen is misschien nog wel het ergste
dokter in de zaal? 
nn - 11.10.2011 15:48

er zijn hier weer een paar reaguurders (berber, delp) rijp voor de psych...
@nn 
Berber - 11.10.2011 16:43

Goed argument man! Echt!
goed lezen 
drs. P - 11.10.2011 12:56

Voordat er nog meer frustie zeikerds gaan afgeven op Ravage: Het bericht waarnaar gelinkt wordt gaat over belemmering persvrijheid door zowel demonstranten als agenten... dus.
NVU... 
nn - 11.10.2011 12:35

Nee, neem dan de NVU of MDTB, dat zijn pas bewegingen om je ongherust over te maken ... Drs Putje, slaapt en blaat u verder.
lekker dom 
nn - 11.10.2011 14:22

He delp, als je de moeite neemt het bericht te lezen dan had je kunnen weten dat de kop gebaseerd is op de open brief van de journalist gericht aan Van Aartsen... je praat poep en roept op tot censuur, schatje van me.
Huili huili 
nn - 11.10.2011 16:56

Waarom gebruik je toch steeds andere nicknames? Doe maar huili huili hoor, kom maar bij mama. Volgens jouw redenering ben je dus islamofoob en een wildersadept indien je tegen islamitisch fascistisch vrouwonvriendelijk geweld bent... sure. Flikker toch op naar een onbewoond eiland, zieke geest.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.