Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
nieuwe beelden politiegeweld: AT5 
nn - 11.10.2011 11:31

 http://www.vice.com/nl/vice-news/kraken-in-2011-in-de-hoek-waar-de-klappen-vallen
navolging 
nn - 07.10.2011 00:26

Goed om te zien dat mensen navolging geven aan wat er in amsterdam gebeurt is en proberen om de waarheid naar buiten te krijgen!
maar, en dit is echt niet als gezeik bedoelt, lees voordat je een persbericht verstuurt eerst even dooe wat je hebt geschreven. De stijlfouten in dit stuk worden over het algemeen door reguliere media, die je neem ik aan probeert te bereiken, als erg slordig gezien.
Nog een tip (enkel opbouwend bedoelt) probeer in een persbericht bondiger te zijn, kortere zinnen, dit komt meer over als een opiniestuk. Een opiniestuk dat de juiste onderwerpen aansnijd, dat wel!
hardere axie? 
nn - 06.10.2011 17:46


Van der laan naait ons weer eens!
Misschien tijd voor hardere axie???

ZIJ HEBBEN DE MACHT MAAR WIJ HEBBEN DE NACHT.


media taalfouten 
nn - 07.10.2011 12:04

Quote: De stijlfouten in dit stuk worden over het algemeen door reguliere media, die je neem ik aan probeert te bereiken, als erg slordig gezien.
Antwoord:
Helaas moet ik constateren dat deze conclusie van geen kant klopt.
Het is juist de reguliere media die keer op keer grote taalfouten maakt en de Telegraaf publiceert zelfs zinnen waarin de volgorde van de woorden niet altijd klopt. Zowel landelijke als regionale media hebben sterk bezuinigd op controle op taalfouten en hebben de welbekende "tweede manscontrole" afgeschaft. Ik kan het weten want ik stuur zelf emails om hen te wijzen op de fouten. Die fouten worden daarna ongedaan gemaakt.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.