Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Dat heet repressie 
Ema - 07.10.2011 21:17

Het in elkaar slaan van demonstranten heeft ook de bedoeling dat je niet meer demonstreerd, daarom is het ook een aanval op onze grondrechten van de vrijheid van demonstratie. En de media werkt daar nog eens aan mee door demonstranten als criminelen af te schilderen en de politie als heilige boontjes. Terwijl de politie tegen de grondwet geweld misbruikt. Dat er nu molentofcocktails aan de Emlandsgracht zijn gebruikt is super, dat zijn voor mij de helden van de vrijheid.

En het maakt niet uit wat je doet, ook al demonstreer je vreedzaam, je wordt altijd neergezet als crimineel of uitschot ook al kom je op voor je grondrecht. Maar de oplettende burger ziet heus wel dat de politie de werkelijke agressor is in dit land.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.