Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Ontzettend jammer  
getuige - 24.09.2011 01:28

Ja zo lust ik er nog wel een paar ; achter ons werden onschuldige mensen ingesloten .
Ik was geheel tegen mijn zin getuige van deze actie . Die toch zeer promoverend over kwam.
Het was een fantastische demonstratie waarbij wajongers wsw-ers slachtoffers van de pgb kortingen en stapelingen samen optrokken en hun verhaal deden. Dat jullie juist na afloop van deze demo de media aandacht stalen door deze relachtige actie is niet bepaald iets om trots op te zijn. Nog laffer was het dat jullie je actie starten vanuit een groep zeer kwetsbare mensen die geen idee hadden wat hun overkwam. Een autistische demonstrant die de plotselinge politie inzet niet kon plaatsen en het voor jullie opnam was goed de lul .Jullie lieten hem gewoon achter. Gelukkig staan jullie nu goed herkenbaar in beeld . Zodat jullie bij volgende demonstraties niet weer de media aandacht van echte actievoerders kunnen jatten. Bah


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.