Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Terreur Noorwegen , Rechts Extremisme 
nn - 23.07.2011 10:30

Volgens media is de Noorse dader van aanslagen in Oslo en op het nabijgelegen eiland ,afkomstig uit Rechts Extremistische kringen.
Het is nog niet bekend of de dader alleen handelde of dat er een
Rechts Extremistische organisatie achter de aanslagen zit.
Walgelijk 
arend - 23.07.2011 19:56

Het is werkelijk te zot voor woorden dat anonieme lieden hier op Indymedia het simpele feit dat de mogelijke dader van de walgelijke aanslagen in Noorwegen kennelijk bepaalde sympathieën koestert voor Geert Wilders, dit politiek uitbuiten vanwege hun haatgevoelens voor de PVV-leider.

De daad van een individu is nimmer terig te voeren tot een politieke ideologie die hij of zij aanhangt. De PVV heeft niks te schaften met neonazi's en moslimnazi's. Volgens mij is dat een ieder onderhand toch wel duidelijk, tenzij je met een bord voor je kop leeft, zoals de massamoordenaar van Noorwegen.

Als ik IM was had ik dit bericht van 'dearkitty' naar de ruis verplaatst.
politiek = kud 
karel de grote - 23.07.2011 11:38

What it does show is that parties like the PVV really attracts some disturbing individuals


jaja, maak er maar een politiek verhaal van. even stil staan bij de slachtoffers lijkt me een beter idee.
stilstaan bij fan van wilders 
ja - 23.07.2011 11:56

jaja, nu het een fan van wilders blijkt te zijn, wil je dat daar over gezwegen wordt. Lijkt me niets randoms aan: deze blanke jongeman roeit een kamp vol socialistische jongeren uit, nadat hij gebouwen van de door socialisten geleidde regering opblaast, daar heeft'ie vast wel eerst over nagedacht.
best moeilijk, nee 
ja (niet die laatste, die nicks naaapt) - 23.07.2011 18:09

Als er een aanslag wordt gepleegd door islamieten die verklaren dat ze fan zijn van iemand in Nederland, dan zou het zeker het vermelden op indymedia waard zijn en zou dat ook gebeuren, anders waarschijnlijk niet. We gaan hier toch ook niet elke moordpartij door een christen of hindoe neerplempen? sukkel
Politici zijn mede schuldig! 
nn - 23.07.2011 13:19

Schokkend, maar wel rieeel
Schokkend, maar wel rieeel

Allereerst, veel sterkte naar de slachtoffers van de schietpartij en de bomaanslag in Noorwegen.




Ik ben van mening dat politici en de massa media mede schuldig zijn aan de bloedbad gisteren in Noorwegen. De afgelopen jaren hebben Europese politici herhaaldelijk aangegeven dat de multi-culturele samenleving is mislukt. Dit moet wel een impact hebben gehad op de dagelijkse leven van moordenaars zoals die in Noorwegen, die tegen socialisme, multiculti zijn.

De verdachte die gisteren is aangehouden na een aanslag en de bloedbad op een Noorse eilandje schijnt een Wilders sympatisant te zijn die vol lof over Wilders uitspreekt.

Wat mij het meest zorgen maakt is dat Wilders is vrijgesproken van dicriminatie, rassenhaat. Terwijl gisteren duidelijk is geworden dat Wilders en zijn PVV een inspiratiebron is geweest voor de moordenaar die gisteren een bloedbad heeft aangericht(dit laat zien dat Wilders toch moet worden berecht voor zijn handelingen. Hoelang zal het duren dat een keertje in Nederland iemand doordraaid en een bloedbad aanricht ergens in Nederland. Ik denk dat het niet lang zal duren.

Aantal incidenten die in Nederland is gebeurt(afgelopen jaren);

Schietpartij op een moskee
Brandstichtingen in scholen, moskeeen,
Wegpesten van moslim gezinnen
Openlijk discriminatie
Weigeren van moslims die werk zoeken via uitzendbureau's

Wanneer is men wakker, dat men inziet wat er om ons heen gebeurt op politieke vlakte(opkomst Nationaal Socialisme)...?

islamitisch geweld 
nee - 23.07.2011 15:28

@ja: zorg jij er dan voortaan voor dat de dagelijkse islamitische aanslagen op burgers ook gepost worden op indymedia? dank.
PVV aanhanger 
nn - 23.07.2011 12:17

De dader heeft op zijn blog meerdere malen zijn lof voor Wilders en de PVV uitgesproken. Zo roemde hij de partij omdat het 'de enige echte partij voor conservatieven' zou zijn. De PVV die zo hard schreeuwt dat ze bedreigd en gecriminaliseerd worden zorgt voor een hetze tegen linkse structuren. In de eerste plaats tegen sociaal democraten, maar ook tegen bijvoorbeeld groepen als AFA (meerdere kamervragen die er op aansturen om AFA als terreur organisatie aan te merken). Ook heeft Wilders agressieve opmerkingen naar journalisten gemaakt (zo zou hij graag de neus van Clairy Polak eraf gehakt zien) en niet te vergeten 'oplossingen' zoals knieschoten voor Marokkaanse jongeren... Dit leidt tot geweld, Wilders is geweld.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.