Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Solidariteit, My @SS................. 
ex-sympatisant - 05.07.2011 17:34

waarom zou ik als individu my laten arresteren en op laten pakken om jullie agendaatje te klaren??

Heb jarenlang met jullie meegekraakt, meegedemoot, meegeschreeuwd, mee geschoonmaakt, mee gekookt in Voku's etc, maar toen es et puntje bij et paaltje bij mij kwam en ik support en solidariteit verwachtte, kwam er NIETS...................

De Kraakbeweging gaat gewoon ten onder aan waar jullie tegen zijn, Bureaucratie in eigen geledingen, opgelegde doctrines vanuit zg leiding gevende figuren, heilige kraak huisjes etc etc

jullie gebruiken mensen naar et in jullie straatje past en et jullie uitkomt!! Shame on You, Kraak beweging!! Daarom verliezen jullie steeds meer support uit de 'gewone'maatschappij.

Verbeter De Wereld, en Begin es in eigen geledingen!!

Sterkte!!
100 
100 - 11.07.2011 22:05

ik heb de 100ste post!!!!! krijg ik nu een nieuwe fiets?
taalgenie 
BN'er - 05.07.2011 17:29

@nn - 05.07.2011 16:44: ik tel 34 taalfouten in een regeltje of zes... best knap.
awd 
anti-tuig - 05.07.2011 10:17

@jaja

Ik zeg ook niet dat iedere kraker tuig is. Maar met heel die heisa zoals het er nu aan toe gaat geeft het niveau al aan. Als zij daadwerkelijk vaardigheden bezitten, bijvoorbeeld het opknappen van een pand, dan kunnen zij ook in de bouw aan de slag, waar momenteel genoeg werk in te vinden is.

Ik heb zelf idd genoeg tijd, ik werk bij een internet provider, voor mij is er momenteel ook geen woning te vinden (i.v.m. wachtlijsten e.d.), dus moet ik maar iemands huis innemen? Leeg of niet doet er niet toe, van andermans spullen blijf je af.

En kraken gaat door, fijne leus, ontruimingen gaan ook door. Altijd fijn die socialisten, moord en brand roepen. De echte fascisten zijn eerder hier te vinden dan in de rechtste hoek.
Zo 1980... 
Alex - 05.07.2011 09:56

Zo sneu en 1980 is dit. Slopen, buren bedreigen, overlast veroorzaken en dan huilen als de politie komt.
awsd 
anti-tuig - 05.07.2011 10:41

@pff

Zoals ik al had vermeld stel ik ook niet dat iedere kraker automatisch tuig is, maar bij een hoop zit er wel een steekje los als het gaat om maatschappelijke verantwoording. Ik ben bekend met de kraakscene, ik ken er genoeg mensen en kom regelmatig in kraakpanden (feestjes, activiteiten etc). Ik praat hier geen poep. Ik weet hoe het gaat, ik doe zelf liever ook niets, ik neem liever ook een groot grachtenpand in de binnenstad, ipv een kamertje wat best te betalen is, zelfs met minimum salaris.

Anarchisme is trouwens nog zo'n mooi woord wat je liet vallen. Een mooi streven. Wat anderzijds dan ook geld is, dat er geen rechten zijn, immers geen macht = geen recht(staat). Nee een prachtige gedachten is dat. U staat mij niet aan, dus ik leg u om, klaar. Ik zal niet gestraft worden, want er is immers geen macht meer.
van der Laan FTW! 
Eerlijke Burgerman - 05.07.2011 10:24

Goede actie van de politie.
Van der Laan FTW!
forum 
ivo - 05.07.2011 11:00

Dit is GEEN forum!
red ik niet 
nn - 05.07.2011 18:42

7 uur red ik niet, maar ik zou wel graag mee willen koken.

Waar/hoe laat?
NOS journaal 
NN - 05.07.2011 10:31

Kraakpanden worden ontruimd:
'Krakers gooiden met flessen naar de ME...'
'Zij werden allemaal opgepakt.'

Heerlijk, hoe de nationale propagandamachine netjes het bericht van de politie overneemt. Zo zou je bijna zelf geloven dat 'alle' krakers met flessen gooiden en daarom werden opgepakt. Geen wonder dat vele 'nette' burgers ervan overtuigd zijn dat het allemaal 'stoute' krakers zijn, die maar flink aangepakt moeten worden.

En dan maar klagen over huurverhogingen.
Lees je in 
nn - 05.07.2011 10:37

Indymedia kent geen "reacties". Slechts aanvullingen en daar wordt heel wat anders van verwacht dan van het commentaar op andere sites.

Meningen (idzv kleine reacties als "oh tof" "mee eens" "dat is maar kut") worden verwijdert, aanvullingen mogen alleen blijven staan als ze ook een aanvulling op het oorspronkelijke nieuwsbericht zijn. Dus nieuwswaardig en informatie bevattend die relevant is voor indymedia EN het artikel en die nog niet in het artikel stond.

Lees je is in, en ga er niet blindelings vanuit dat elke site dezelfde regels kent.


MAW: deze aanvulling van mij zou ook weg moeten :>
asdasdads 
anti-tuig - 05.07.2011 10:29

Fijn trouwens dat mijn reactie is verwijderd, ik had niet anders verwacht. Censuur is ook hier van toepassing ookal vermeld de misleidende disclaimer van niet.
pff 
nn - 05.07.2011 10:25

wie zegt dat die mensen die een onnodige ontruiming proberen tegen te houden niet bijvoorbeeld in de bouw zouden werken? Zou me niks verbazen als er tussen die 120 arrestanten tot nu toe wel iemand bij zit die in de bouw werkt.

Zoals de voorganger al zei; je neemt een huis niet in, maar in bruikleen. Als je het pand netjes behandeld, zijn veel eigenaren er juist blij mee. De eigenaar waarvan ik het pand gekraakt hebt heeft zelfs alle kapotte ramen vervangen. Beter nette krakers die het pand bewoonbaar maken of er leuke activiteiten organiseren dan een leeg, verkrottend pand, toch?

en fascisten? Leer eerst maar eens wat dat inhoud  http://nl.wikipedia.org/wiki/Fascisme Ook zullen de meesten zich niet eens socialistisch noemen, maar eerder Anarchistisch (niet het media-anarchisme, maar het echte, pure anarchisme)





Niet de bedoeling 
nn - 05.07.2011 10:35

Dit topic is bedoeld om mensen op de hoogte te houden van het verloop van de ontruimingsronde, niet om meningen te spuien en 'ideologische' discussies te voeren. Indymedia: kunnen jullie dit topic niet ruisen? Dit bericht mag dan ook geruisd worden ;)
reactie op demo 
sonic - 05.07.2011 16:36

Waar en wanneer vanavond?

E-Mail: ivovandijk@live.nl
fiets 
nn - 12.07.2011 01:53

100ste post
ik wil een fiets, hoeft geen dure te zijn, vouwfiets mag ook
Van der Laan vraagt erom 
nn - 05.07.2011 15:06

Van der Laan vraagt erom
Van der Laan vraagt erom

Fotofuck van eerdere post
He! 
anti-tuig - 05.07.2011 09:42

Hey tuig, ga eens werken, ipv andermans huis stelen en 9/10 ook nog naar de tering helpen, hoe zou u het vinden als uw huis wordt getrashed? Ow wacht, u bent te lui, om te werken, of u bezit geen vaardigheden, tja dan maar huizen stelen niet?
jaja 
nn - 05.07.2011 09:54

er zijn volgens AT5 nu zo'n 80 mensen gearresteerd. Iemand bevestiging hiervan?

''@anti-tuig - 05.07.2011 09:42

Hey tuig, ga eens werken, ipv andermans huis stelen en 9/10 ook nog naar de tering helpen, hoe zou u het vinden als uw huis wordt getrashed? Ow wacht, u bent te lui, om te werken, of u bezit geen vaardigheden, tja dan maar huizen stelen niet?''

- dat iemand een dag vrij heeft van school of werk betekent niet dat diegene niet werkt. Immers; uzelf hebt blijkbaar ook tijd over om te reageren.

- plus dat ik mij afvraag hoe je een huis kan stelen? In je rugzak stoppen en hard weg rennen? Nee, krakers nemen een huis in bruikleen; totdat de eigenaar er iets mee gaat doen.

- huis trashen? Waarschijnlijk heeft u het over de rotte appels tussen de kraakbeweging. Ooit in een kraakpand geweest? De meeste panden worden prima onderhouden totdat de eigenaar er weer gebruik van gaat maken.

- en geen vaardigheden, én lui? Heeft u ooit een lang-leegstaand-pand van binnen gezien? Er zijn heel wat vaardigheden en tijd nodig om dat op te knappen, dus spreek daar maar niet over. :)

Nou, mijn hele (korte) pauze opgegaan aan een reactie op uw nutteloze bijdrage. Bent u nu blij? ;)
mensen moeten mee bij de demo 
nn - 05.07.2011 16:47

bij het begin van het jaar, er was een paar lawaai demos gevierd met heel weinig mensen. de eerste nacht was er twintig mense en de volgende nacht derdig. op de tweede nacht waren vijftien mensen opgepakt.

Kom op mens, laten jullie solidariteit zien
razzia / welten 
nn - 05.07.2011 15:18

150 demonstranten gearresteerd (RAZZIA) wegens verstoring opnebare orde. Dit is zo'n vaag gegeven, waar je alle kanten mee uit kunt. De kwade genius is de hoofdcommissaris Welten, van der Laan en hoofdofficier zitten er net. Welten is een hielenlikkend individu die naar de pijpen danst van een ieder die macht uitoefend en bang is zn positie te verliezen.

Een razzia is een door de overheid (politie, leger) georganiseerde, groots opgezette, opsporing en jacht op een groep mensen. In het Nederlands taalgebied is het woord tijdens de Duitse bezetting algemeen verbreid geworden.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.