Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Een goed verstaander ................. . 
Wouter ter Heide. - 23.06.2011 13:34

Het is duidelijk sprookjesschrijver dat je niet gecharmeerd bent van mijn bijdragen. Gelukkig heeft dit op mij geen ontmoedigend effect. Integendeel! Je stimuleert mij juist tot het schrijven van stukjes die nog korter zijn dan je van mij gewend bent, ervan uitgaande dat een goed verstaander maar een half woord nodig heeft. Als voorbeeld daarvan bied ik je graag onderstaand stukje ter lezing aan.

Tijdgeest.

Getuige de geest van onze tijd, die doortrokken is van de mensenrechten, is te voorzien dat het recht van de sterkste dat de wereld draaiende houdt, zowel politiek (wie regeert dicteert) als economisch (wie betaalt bepaalt), het uiteindelijk zal afleggen tegen de democratische rechten van de mens. Tegen de tijdgeest is nu eenmaal geen kruid gewassen. We kunnen er dan ook gevoeglijk van uitgaan dat de mensenrechten het laatste woord zullen krijgen, dus de drijvende kracht achter het wereldgebeuren zullen worden. Met alle consequenties van dien voor het geloof in de houdbaarheid van het partijpolitieke en economische bestel.


E-Mail: wouterterheide@telfort.nl
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.