Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
advocaat 
@nn - 01.05.2011 12:46

De arrestantengroep regelt een goede, betrokken advocaat en houdt daar contact mee. En we gaan niet haar/zijn hele doopceel lichten in een arrestantenflyer.
Het staat je natuurlijk vrij een andere advocaat te nemen, net zoals het je vrij staat wel of niet van de ondersteuning van de arrestantengroep gebruik te maken.

E-Mail: utrecht@arrestantengroep.org
Je eigen advocaat. 
nn - 01.05.2011 12:21

Met " je eigen advocaat " wordt bedoelt de genoemde Milan van Hulst neem ik aan. Wie is dat Milan van Hulst ? Even zoeken via Google :

 http://nl.linkedin.com/pub/milan-van-hulst/b/654/276

Dat lijkt mij in ieder geval een deel van die persoon.

Is het ook een kwalitatef goede advocaat ?
Ik zie hem niet staan bij de partners op de site van Buitenhof advocaten.
Wat betekend dat ? Onervaren ? Is het een strafrecht specialist ?
De echte ervaren ouwe rotten in het strafrecht doen heb ik de indruk liever drugs dealers dat schuift beter. Van die figuren met pakken
papier geld los op zak die zo 1000,- contant betalen. Met andere woorden
blijf kritisch naar je advocaat toe. Maar niet gaan schelden daar houden ze niet van. Vaak hebben strafrecht advocaten piket dienst en kunnen ze dus wegggeroepen worden in dat kader.
Ik zou zeggen kijk effe bij strafrecht advocaten en zoek zelf een alternatief voor in geval van nood.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.