Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
@ nebbes - 07.04.2011 12:04 
NN - 07.04.2011 12:26

Leuk dat je toch enige ( waarschijnlijk valse) medelijden toont met omstanders. Je zoekt waarschijnlijk elke smoes om deze dode man tot in zijn graf te schofferen.

Ik denk dat het de bedoeling is geweest van deze man om mensen te traumatiseren. Misschien egoïstisch, maar wanhopige mensen zijn tot wanhopige daden in staat. Misschien moet je je nu even focussen aan wat er mis is met het vreemdelingenbeleid in Nederland. Zo wanhopig wordt iemand niet zomaar.
Zelfverbranding Asielzoeker in Amsterdam 
nebbes - 07.04.2011 12:04

verschrikkelijk....dat de iraanse man dit de andere mensen aandoet, getuigen laten zijn van zijn suicide actie. deze egoist had het lekker op een afgelegen plek moeten doen en omstanders geen trauma moeten bezorgen...
dat zou je wel willen 
drs - 07.04.2011 12:21

@ nebbes: Dat zou je wel willen ja dat niemand wat van de ellende merkt, die het asielbeleid aanricht. Stumpert
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.