Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
geld is een ding, feest vieren iets anders 
nn - 15.03.2011 22:32

geld en donateurs vragen als het moeilijk gaat is oke, dreigen met opdoeken iets anders en met het "gekregen geld een dure nieuwjaarsborrel verzorgen ook.

zie,  http://www.indymedia.nl/nl/2011/01/72650.shtml

Website: http://www.indymedia.nl/nl/2011/01/72650.shtml
 
XminY: Voor activisten, door activisten 
Rutger - 16.03.2011 02:10

We dreigen niet met opdoeken, we vertellen gewoon de waarheid: Als er niet voldoende donateurs zijn, kan XminY niet doorgaan met acties en demonstraties financieel te steunen. Dat is een simpele rekensom. XminY bestaat juist om die acties mogelijk te maken en daar willen we graag mee doorgaan. Niet omdat we dit zelf nou zo leuk vinden, maar omdat we de activisten op de straat een financiële steuntje in de rug willen geven bij hun acties.

XminY bestaat zelf uit activisten die op deze manier andere activisten financieel ondersteunen. Voor activisten, door activisten.

En dat een fondsorganisatie een nieuwjaarsborrel geeft lijkt me niet meer dan normaal. Het is merkbaar dat je de rekening niet gezien hebt, want anders zou je niet spreken van een dure borrel. En het was gezellig hoor, maar een feest zou ik een borrel van 18:00 tot 20:00 niet willen noemen. Een echt feest gaat toch echt door tot in de late uurtje...

Website: http://www.xminy.nl
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.