Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
tegenstellingen 
stephan - 25.02.2011 15:46

Het gaat om de boodschap mensen. Zolang er tegenstellingen van dit formaat zijn dan is georganiseerde strijd/verzet in mijn ogen een plicht. Of het nu de AIVD, Rutte, Bea of een andere pooier/drel van het volk is maakt dan ook niet meer uit.
Sluit je aan, zoek het historisch perspectief en zoek de verbanden waarmee dit soort kapitalisten hun zakken vullen over de rug van ..... en daarmee tegenstellingen van formaat weten te organiseren.
ALLE SCHIJTLUIZEN van NEDERLAND VERENIG U
Je zult zien dat er niets gaat gebeuren!! Of misschien nog meer misbruik van het alfabet in de media en politiek.
Iedereen de groeten en hou eens op met apzwansen en steek de rabo,abn,ing in jullie buurt in de fik. Doe eens wat!
Groeten Stephan


E-Mail: joris001@tomaatnet.nl
oeps 
nn - 22.02.2011 17:06

kinden toch...
als je moeder er achter komt dat je met deze jongens speelt, dan mag je 2 weken niet naar buiten en ze neemt je je barbies af.
Succes! 
nn - 22.02.2011 21:29

Opzich wel origineel, elke brand/aanslag bij dergelijke bedrijven die achteraf met opzet veroorzaakt blijken te zijn gaan opeisen...
Geeft je wel een Ideaal Alibi mocht je ooit gearresteerd worden, niemand die kan bewijzen dat je het had gedaan omdat je er nooit werkelijk geweest bent :p
Kinders 
NN - 22.02.2011 18:03

Beste kinders, welke aanvallen hebben jullie dan aangericht dan een halve poging tot de ruiten in gooien op de middenweg? Dat wat ik en meerdere al deden toen ik nog in het skatepark rond hing...
Pas op voor provocateurs 
nn - 22.02.2011 21:29

Drie mogelijkheden uit welke hoek dit afkomstig is:

- Idioten die revolutionairtje spelen.
- AIVD die revolutionairtje spelen.
- Idioten die opgehitst door de AIVD revolutionairtje spelen.

tuurlijk joh 
dinges - 26.02.2011 10:29

'Tuurlijk Joker, het wachten was nog slechts op de Bilderberggroep en de tin foil hat-brigade.

Ondertussen heeft kennelijk ook de AIVD vastgesteld dat het allemaal gelul is, zie ook laatste aanvullingen inmiddels bij de "definitieve" verklaring op  http://indymedia.nl/nl/2011/02/74035.shtml .

NRC: AIVD: Conspiracy Cells of Fire niet achter brand Rabotoren,  http://www.nrc.nl/nieuws/2011/02/25/aivd-brand-rabo-toren-niet-door-anarchisten-aangestoken/ .

Maar goed, er wordt daar inmiddels al gesuggereerd dat nu juist dát een AIVD-complot is, teneinde ons allen een rad voor de ogen te draaien... Plezier d'r mee.
elitair 
joop - 22.02.2011 18:23

want? iemand die niet goed kan spellen zal in andere dingen ook wel niet zo goed zijn?

Zelfs als het hier om kinderen gaat, en zelfs al zou dit (het claimen en misschien zelfs de actie zelf) op onbeholpen wijze zijn uitgevoerd, dan nog is het toe te juichen en aan te moedigen...

Natuurlijk is het mogelijk dat het om een hoax, gaat, net als met iedere andere claim die op indy wordt gepost.

Er vanwege spellingsfouten van uit gaan dat het een hoax is, is een typisch voorbeeld van elitair gedrag van nederlandse intelectuele activisten
staybehindgladiool 
grapjas - 22.02.2011 17:25

weghalen svp dit soort onzin
dinges - 22.02.2011 17:22

Um, laten we zeggen dat gezien het niveau van het Nederlands zowel als het Engels in bovengaande, alsmede het gebrek aan enige samenhangende logica, het wel een hoax moet betreffen.
Groen bankieren 
AA - 22.02.2011 17:45

Was het oproepen om te kiezen voor Triodos bankieren niet makkelijker geweest?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.