Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
staat deed mee 
nn - 20.02.2011 13:51

sorry,
maar de smeris heeft de blokkadebouw zomaar toegelaten, de staat misbruikt de afa's als 5e colonne.
nadat het gelukt was wilde men de orde herstellen, dus pakte men de nuttige idioten alsnog aan.
droom verder 
nn - 20.02.2011 19:45

a) ze misbruiken jullie protest enkel om hun noodtoestand te verklaren, immers willen ze nog de schijn van een rechtstaat ophouden (vrijheid van.... ) - dus moeten ze tenminste voor de schijn ongeliefde demo's toelaten
b) feit is, dat de meesten blokkades oogluikend werden toegestaan (bijvoorbeeld aan de Bergstrasse, daar werden om 8u steiger , europallets en afvalcontainer op de straat gegooid , de riotcops deden niks)
c) de meesten blokkades werden pas geruimd toen de nazi’s of weg waren of tenminste al duidelijk was dat ze niet meer lopen , met uitzondering van economisch belangrijke kruispunten, die werden ook eerder geruimd (of dachten jullie echt, dat de kapitalisten zich lieten schaden ??? )
gelul 
nuttige idioot - 20.02.2011 14:55

De smeris was ernstig onderbezet omdat er ook een aantal high-risk voetbal wedstrijden waren dit weekeinde en vooral omdat heel veel agenten niet ingezet mochten worden ivm het feit dat duizenden agenten heel veel overwerk hebben gedraaid tijdens de castor transporten.
Van af het begin af aan hebben ze de blokkades aangevallen met pepperspray, knuppels en waterkanonen maar ze waren gewoon niet tegen de massa opgewassen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.