Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Nee, geen ontwikkelingswerker 
nina - 03.02.2011 03:46

Je ziet (gelukkig) verrassend weinig ontwikkelingswerkers in Paraguay. De bevolking van Paraguay heeft altijd grote mengeling gekend: er wonen groepen van Libanese, Japanse, Oost-Europese en Braziliaanse afkomst, ook witte mensen dus. De vrouw in geel shirt is zijn dochter: wel 'Paraguayaans' genoeg? Deze man is dus iemand die onder Stroessner in de gevangenis gezeten heeft en gemarteld is, waar de hele familie onder geleden heeft.
Witte man met strohoed 
NN - 03.02.2011 00:38

Witte man met strohoed die de leiding geeft is zeker een goed betaalde ontwikkelingswerker.
@die andere nn 
nn - 03.02.2011 09:08

Wat zou het leven toch ingewikkeld zijn als onze huidskleur niet zou zeggen wie we zijn en wat onze intenties zijn. Ikzelf zie dat nooit zo goed, maar gelukkig kunnen we op figuren als jij rekenen om ons aan de hand van huidskleur te vertellen waar we mee te maken hebben.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.