Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Nou EN? 
Defeatless - 02.02.2011 17:16

Wat is hier nu weer mis mee?

Sorry maar ik vind dit juist WEL een goed idee.
Er zijn legio mensen die al die prietpraat in officiële programma's niet vatten.

Het mag wel van de PVV zijn, waar mijn voorkeur totaal niet ligt, maar dit is iets waar veel andere partijen een voorbeeld aan kunnen nemen.
Jip-en-Janneketaal  
Ingrid - 02.02.2011 17:25

Gelukkig niet het verhullende taalgebruik van de grachten gordel elite.
tja 
ketellinkie - 02.02.2011 17:56

Welnu, wat je overhoudt zijn open deuren als dat het "leuk" is om ergens te wonen "waar geen overstromingen zijn" (of dat we "heel erg" van dieren houden -- "jij ook wel denken wij". Enz. enz., je moet het echt even doorlezen), van het kaliber dat behoeft ook amper meer te worden opgeschreven. De vraag is nou net, wat wou je d'r an doen, en waarin verschilt jouw voorgestelde aanpak van die van een ander.

Maar toegegeven, kennelijk is de hedendaagse mensch wel toe aan een dergelijke benadering. Dus zo oogst men wat men zaait, en ondertussen blijf ik het wel geestig vinden. Aardig zou idd. zijn om de programma's van alle partijen op dit niveau met elkaar te laten wedijveren, en dan zien wat de verkiezingsuitslag is. De strip Heinz had nog eens een running gag waarin op zo'n manier het jeugdjournaal werd geparodieerd, ook wel hilarisch. "Nou, en toen had de minister-president best boos gedoet", van dat werk.

(Alle gekheid op een stokje btw, voor zover de PVV hiermee daadwerkelijk en serieus meent de verstandelijk gehandicapte kiezer te kunnen benaderen en voor zich te winnen, zijn we het er dan over eens dat dit behalve dolkomisch weer eens een schandelijk staaltje kiezersbedrog is, waarmee ze zich overigens wel weer goed te kennen geven?)
Ga dan naast ze staan 
NN - 02.02.2011 18:11

Ga dan naast de kiezer staan, pak haar of zijn hand vast en druk met die hand op het knopje waar je van vindt dat die persoon op moet stemmen.

Denk je werkelijk dat simpel taalgebruik minder verhullend zal zijn?

Een aantal andere versimpelingen voor de PVV:

Vol=vol
Islamieten zijn stom
Rechtse Nederlanders zijn goed
Linkse Nederlanders zijn slecht
Geert Wilders is onze Grote Leider
Wij zullen alles doen voor macht
Wij kennen de politie goed
Als je niet doet wat wij willen, krijg je klappen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.