Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Hmm  
Willem - 21.01.2011 19:26

Jammer dat een groep mislukte hooligans probeerde de manifestatie te kapen. 5 uur journaal helft van de tijd besteed aan de kapers. Gelukkig in 6 uur journaal meer aandacht voor het echte onderwerp. Als ik het goed lees zijn de arrestaties dus niet van de manifestatie, maar van de actie van die daarna was.

jaja 
nn - 21.01.2011 14:40

wat een slap protest..wat een slap gelul .....tis net een schoolreisje....waarom geen demo langs het parlement...
"hooligans"? 
rotte ei voor je kop - 21.01.2011 19:46

Ben jij wel hooli goed bij je hoofd, domme gans?

Beetje met roote eieren gooien en licht vuurwerk, kan niet meer met demonstreren? Wat een vreslijke tijden zijn er in holderknolledorp aangebroken...foto 
nn - 21.01.2011 14:05

fotootje is een link naar een google mailbox...

Die kan je zo niet zien.
Handig: tweetgrid 
indytweet - 21.01.2011 18:05

Korte link:  http://is.gd/gL2Km2

Orginele link:

Website: http://tweetgrid.com/grid?l=8&q1=den+haag&q2=studenten&q3=demonstratie&q4=denhaag&q5=studenten+protest&q6=studentenprotest&q7=kenniscrisis&q8=mobiele+eenheid&q9
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.