Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
op de kleintjes letten 
Flip - 12.01.2011 18:02

Zo blijft het tenminste wel goedkoop.
sla je slag! 
@MM - 12.01.2011 20:08

De hamsterweken zijn weer aangebroken in de AH.
@ op kleintjes letten 
MM - 12.01.2011 19:43

Waarom ga jij niet voor dat loon als illegaal werken met je collegas, familie kwijtraken en wat al niet meer? Er zijn ook wilde dieren (tigres, slangen), als je het overleeft krijg je geen ziekengeld of invaliden pensioen, maar wordt je er snel uitgegooid.

Andere kant van het verhaal is dat dergelijke bedrijven parasiteren op het volk en land en daar maar weinig aan bijdragen. Men betaalt middels geinstutionaliseerde corruptie nauwelijks belasting en zelden premies; vrijwel alles gaat naar de grote broek van het koloniale varken bovenaan.
"peace!" Oscar Arias & het fruit... 
MM - 12.01.2011 18:55

Uit Centraal-Amerika; Costa Rica aan d egrens met Nicaragua: plantages van de vrienden van Oscar Arias en de geheime politie DIS van zijn familie (meer in suikerriet met supermagnaat Carlos Pellas), zoals sinaasappels van Oro en Jafa en de sap & concentraat fabriek bevinden zich veelal in belastingvrije zones aan de grens. Daar neemt men dan illegale buitenlandse plukkers in dienst die zwaar worden gediscrimineerd, onderbetaald, geen verzekering en er soms op betaaldag uit worden geschopt door Migratie te bellen. Ook vraagt de politie sex aan vrouwelijke illegalen en moet men voor corruptie aan de agenten betalen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.