Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
@TT 
nn - 29.12.2010 18:22

Weleens van solidariteit gehoord?
Het idee dat je alleen "je portomonee" moet opentrekken voor de dingen die je zelf doet is behoorlijk egoistisch... gun die anderen hun pleziertjes, of ben je misschien zelf seksueel gefrustreerd?
is de zorgverzekering de juiste plek? 
JW - 29.12.2010 17:00

De pil is niet de enigste anticonceptie, vele moet je zelf bekostigen andere zaten in de verzekering. Algemeen kan je concluderen dat anticonceptiemiddelen geen geneesmiddelen zijn en daarom sowieso niet in in de ziektenkostenverzekering thuis horen.
En mijn condooms dan? 
nn - 29.12.2010 17:35

Dan wil ik mijn condooms ook in mijn verzekeringspakket hebben!
Basispakket 
TT - 29.12.2010 17:56

Mensen die bijvoorbeeld seksuele onthouding beoefenen hoeven hier echt niet de portomonnee voor open te trekken.

Het is al erg genoeg dat wij verplicht tientallen euro's per maand aan zorgverzekeringmaatschappijen overmaken en hier ampen wat van terug zien zodra we er zelf gebruik van maken om dan ook nog eens voor andermans pleziertjes te gaan betalen.
medisch welzijn 
JW - 29.12.2010 21:17

vergoeden uit de zorgverzekering blijft een vreemde manier. Medisch welzijn, zo ken ik er wel meer: helm bij brommerrijden? handschoenen tegen bevriezing?. Punt is, vruchtbaarheid is geen ziekte, en sexueele omgang een eigen keuzen. Idem met brommerrijden en handschoenen dragen.
kliklink 
idem - 29.12.2010 14:21

 http://www.petitions.com/petition/anticonceptie/
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.