Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
sneeuwballen ruimen 
armoe - 23.12.2010 22:34

Als je niet dat werk heel serieus doet zal je wel weer gekort worden denk ik maar toch even een idee : je hoeft niet per se sneeuw te ruimen met een bezem of schep je kan ook sneeuw ballen maken ( goeie handschoenen ! )
en die naar een passerende politie meneer of zo gooien met daar na vriendelijk verzoek of hij de sneeuwbal of wat er van rest naar het genoemde raadslid wil brengen om aan te tonen dat je sneeuw ruimt.
Snap het ff niet... 
Farid el Nasire - 23.12.2010 20:41

Mag ik vragen wat er mis is met gevangen het vuile werk laten doen, die anders gedaan moeten worden door eerlijke mensen?

E-Mail: farid.vivid@gmail.com
nah 
NN - 23.12.2010 18:07

Hier is natuurlijk helemaal geen sprake van dwangarbeid zoals je dit in bv Birma nog tegenkomt.

Enige mogelijke sanctie is geen gratis geld meer van de gemeente.....
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.