Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
links-rechts = Hegels klootjesvoer 
MM - 24.12.2010 01:20

Onderbuikgevoelens worden ze wel eens genoemd, of het nu links of rechts is, maakt voor de term niet uit:
 http://nl.wikipedia.org/wiki/Onderbuikgevoel

Schiet toch niets op; protestgroepjes waarvan een grote meerderheid zelf niet eens weet hoe ze e.e.a. nu willen oplossen, laat staan een goed uitgewerkt concept als men inderdaad tot revolutie weet te komen.

Diegenen die het wel weten, zijn vaak bestuurd om een beweging te framen. En dan is er revolutie en change; OK, erg fijn & wat voor perfect mooi nieuw systeem hebben deze 'voormalige vandalen & straat-relschoppers' of hun bemiddelaars dan te bieden?

Werk toch eerst een systeem uit dat wel beter is dan het huidige, in plaats van met revolutie mogelijk (meestal) slechtere systemen te installeren.

P.S.: dit is opbouwende kritiek, want ik mis de oplossing.
Pas op! 
AKC Niet Oke - 08.01.2011 05:07

Het "Anti-Kapitalistisch Collectief" plaatste eind vorig jaar een oproep voor deze demo (link naar oproep bijgesloten). Het lijkt er zelfs op dat ze mogelijk bij de organisatie betrokken zijn, gezien de overeenkomsten in de stijl van hun oproepen en de links naar de Tilburg Protest blog.

Het Anti Kapitalistisch Collectief (AKC) is een dubieus clubje; ze zeggen tegen het "kapitalistisch marxisme" te zijn, betreuren het verlies van nationale identiteit waarvan zij globalisering de schuld geven en werd de Libische militaire dictator Kolonel Gadaffi in het zonnetje gezet. Bijna alles wijst erop dat het AKC in feite een nationalistisch georienteere organisatie is. Mogelijk betreft het hier een poging van de NSA voet aan de grond te krijgen in linkse en anarchistische kringen.

Let op de demo goed op "bekende" gezichten en tekens en teksten op buttons, vlaggen, spandoeken!

Website: http://antikapitalistischcollectief.blogspot.com/2010/12/demonstratie-tilburg-08-01-2011.html
 
Geen AKC! 
DemoTilburg - 08.01.2011 11:38

Het AKC zit niet in de organisatie! Informeer jezelf beter...
Fasco's niet welkom!

De rest kom naar Tilburg!

Website: http://demotilburg.wordpress.com/
 
prof 
nn - 30.12.2010 18:16

Jong en rechts>geen hart
Oud en links>geen hersens
trol! 
NN - 08.01.2011 12:11

Kan die trol geen ban krijgen? Met zijn AKC en dat ze bij de organisatie betrokken zijn. Het feit dat deze demo niet in amsterdam plaatsvind en je de organisatie dus niet kent wil niet zeggen dat het extreem rechts betreft... Grootstedelijke arrogante LUL
marcheren 
- - 23.12.2010 20:04

Ze willen in ieder geval iets met laarzen: "al marcherend een weg uitstippelen!"
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.