Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
verzet 
de windenlater - 15.12.2010 12:11

waarom moeten "we" in verzet blijven tegen anti choice? Zou het misschien ook kunnen dat jullie het (een beetje) aan het verkeerde eind hebben? Of komt die optie ùberhaupt nicht im Frage.

zelf ook anti SGP
Waarom geen verzet? 
nn - 15.12.2010 12:47

Nou leg jij dan eerst maar eens even uit waarom we NIET in verzet moeten tegen dit soort walgelijke vertoningen. En waarom zij 'het (een beetje) aan het verkeerde eind" zouden hebben.

Die christenen willen dwingen dat bijvb mijn vriendin niet zelf kan kiezen of ze abortus wilt. Dat kan ze gvd zelf wel bepalen! En daar heeft ze niet de moraal van een geloof waar ze niet in geloofd voor nodig! Kom nou gau.
God 
NN - 15.12.2010 14:16

God heeft nog maar weinig te maken met het feit dat vrouwen hun ongeboren kinderen afmaken anno 2010. In Nederland zijn genoeg sociale vangnetten om tienermoeders op te vangen en is 'geen kind erbij willen' geen reden om abortus te plegen, eerder om te kijken naar beter anti-conceptie middelen.

Daarbij lijkt het alsof jullie abortus provocatus willen kunnen plegen uit 'verzet' tegen het Christelijk geloof in Nederland? Vreemd gegeven.

De Kapitalisten zijn het trouwens met jullie eens over abortus;  http://www.capitalism.org/faq/abortion.htm

Welkom bij de Kapitalistische club. Waar de rechten van het (ongeboren) kind verbonden zijn aan de mate waarin hij van economisch nut kan zijn.

Oh ja, wanneer gaan jullie nou een keer demonstreren tegen de Islam?
Tendentieus Geouwehoer 
nn - 15.12.2010 15:18


Héé, het praat wel maar zegt maar weinig.

"God heeft nog maar weinig te maken met het feit dat vrouwen hun ongeboren kinderen afmaken anno 2010."

Hier beweerd niemand dat ie daar wel wat mee te maken heeft. Dat is nu juist het punt lijkt me. Of je nu wel of niet gelooft in één of meerdere goden, het heeft inderdaad heeft niks te maken met het recht op abortus. Dat was in 1981 al zo en is anno 2010 nog steeds zo.

"In Nederland zijn genoeg sociale vangnetten om tienermoeders op te vangen...

Oh ja, is dat zo? Zo riant is het in Nederland (o.a. dankzij al die Gristelijke partijen) al lang niet meer om als alleenstaande moeder een kind op te voeden. Bovendien, wie wil er in een (sociaal)vangnet? Ik niet, beter vrij om te kiezen in de eerste plaats dan gevangen in jouw "sociaal vangnet".

...en is 'geen kind erbij willen' geen reden om abortus te plegen, eerder om te kijken naar beter anti-conceptie middelen."

Voor jou niet dus...oké. Beter voorlichting en voorbehoedsmiddelen/ de pil gratis verkrijgbaar... daarvoor wil ik best de straat op, ga je mee?

"Welkom bij de Kapitalistische club. Waar de rechten van het (ongeboren) kind verbonden zijn aan de mate waarin hij van economisch nut kan zijn."

Kapitalisme moet te vuur en te zwaard bestreden worden! Helemaal mee eens. Maar omdat kapitalisen (zogenaamd) ook voor keuze vrijheid zijn hoef jij er nog niet tegen te zijn...begrijp je dat?

"...wanneer gaan jullie nou een keer demonstreren tegen de Islam?"

Als islamitische verenigingen die klinieken belagen, beledigen en intimideren een mars organiseren waar het recht op abortus en homohaat centraal staat, dan staan wij daar ook! Maak jij vast het flyertje?


nog meer gezwam 
aa - 15.12.2010 17:24

Op diverse foto's zie ik toch echt slogans die vooral gericht zijn op religie en niet abortus per sé (Zie ook voorgaande nieuwsmeldingen)

Vooral slogans zoals 'God bestaat niet' doen er sterk op lijken dat dit niet zo zeer een protest is tegen regelgeving als het een aanval is op vrijheid van religie en meningsuiting..

Je wilt geen sociaal vangnet maar wel gratis anticonceptie? Waarom wil je wel biologisch maar niet financieel afhankelijk zijn van de overheid?

Al duizenden jaren zijn vrouwen bezig met natuurlijke anticonceptie. Je hoeft echt niet op de overheid te wachten om het allemaal voor je te regelen...

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.