Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
wellicht 
s - 05.12.2010 19:04

misschien via respect voor dieren:
 http://respectvoordieren.nl/bestel-materiaal.html
mededeling 
Soylent Green - 06.12.2010 07:04

Diervriendelijk vlees bestaat.
Eet mensenvlees!
zucht 
theja - 06.12.2010 23:46

Ok, dat is wel goed zo: kan er niet gewoon weer een automagisch filter komen voor de manische aanvuller "MM"? Geen informatieve toevoeging, geen nieuwswaarde, en al helemaal geen 'eigen nieuws', alleen maar genante ego-triperij.
Ineffectief 
T - 06.12.2010 12:04

De actie van de dierenbescherming is simpelweg informeren.
De actie van de veganisten (Is dat trouwens ongebleekt papier?) is gewoonweg demoniseren.

Mensen hebben meer overéénkomsten met vleeseters dan planteneters en zijn dus herbivoren. Er is genoeg bewijs voor. Daarbij jagen wij al meer dan 40.000 jaar lang wild.

Goed, dat terzijde, deze actie is gewoonweg stom. Probeer te informeren en niet te demoniseren. éénzijdige slogans zijn gewoonweg niet effectief.

Denken jullie echt dat mensen hierdoor eerder minder vlees gaan eten? Het enige dat ze gaan denken is dat de dierenbescherming ook bezig is met een vegetarische-agenda en zullen zij vlees met de sterretjes mijden en het alternatief kiezen. Zonder sterretjes.

Whatever dat dan ook mag betekenen. Is één sterretje goed, slecht of neutral?


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.