Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
nieuws & aktie? 
MM - 04.12.2010 18:06

Is dit nieuws? Heb ik breed uitgemeten wat dagen terug op de BBC World en andere internationale nieuwszenders gezien. Bevat ook geen nieuwe statement van een aktiegroep.

Als je dan toch aktieniews wilt vermelden, leg dan liever een link naar de UK Indymedia site i.p.v. elk Tijdsgeest artikel hier maar simpelweg te droppen.

Student Resistance Spreads 29.11.2010
 http://www.indymedia.org.uk/en/2010/11/469072.html
"A weekend of action against the cuts will take place this Saturday and Sunday, 4/5 December. Students, workers, claimants, pensioners, children and all others are invited to take part in their towns and cities. Day X3 is Thursday 9 December, when Members of Parliament will vote on increasing tuition fees to as much as £9,000 per year for students in England. Protest at Parliament. Protest everywhere. For more information about both these days, ..."

Ja, inderdaad; er zijn nieuwe akties gepland voor vandaag en morgen. Maar je bericht over een eerder incident ipv deze nieuwe akties.

Website: http://www.indymedia.org.uk/
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.