Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
meer tank dan gummieknuppel 
Henk - 27.11.2010 19:42

Duyvendak gaat wel een poepie verder dan het verdedigen van gummieknuppels. Deze voormalige antimilitarist heeft als kamerlid van GroenLinks voor de defensiebegroting gestemd, en daarmee tot de vele bombardementen op Afghaanse burgers.
Mossad style voor Roemer 
Will - 23.11.2010 22:00

Mijn hemel, want een op de borst klopperij. Alsof de acties hier ook maar iets hebben uitgehaald.

Het hele ophemel gebeuren alhier doet me ook weer sterk denken aan die spandoeken met 'jullie wetten, niet de onze'. Ik vraag me dan altijd af wanneer iemand met een knuppel wat huis gaat houden bij zo'n bende rapalje of men dan nog steeds er net zo over denkt. Blijkbaar namelijk is alles geoorloofd als je het ergens niet mee eens bent en waarom zou dat alleen voor linkse activisten gelden?

Op naar brandbommen bij inburgeringslokalen en plekken waar immigranten worden gehuistvest in afwachting van een verblijfsvergunning. En waarom geen brandbom in het huis van een politicus die voorstander is voor een ruimer toelatingsbeleid? Het is niet mijn beleid dus heb ik het recht met alle middelen dergelijke activiteiten te stoppen.

Wat mij betreft zou de nederlandse regering net zoals de mossad met WWII oorlogmisdadigers gedaan heeft gewoon een paar AIVD gasten naar Venuzuela mogen sturen en hem daar gewoon ontvoeren, zodat hij hier terecht kan staan.
Wat een ventje die Roemersma op teevee. 
nn - 23.11.2010 00:30

Een bonsje, arrogante kwast overtuigd van zijn eigen gelijk die shagrokende mompelende roemersma. Echt een botte boer! Negatief mannetje.

Maar....RARA was oke!

viva RARA
Waarheid kan soms pijnlijk zijn :-) 
Cengiz - 28.11.2010 22:10

Een goed stuk van Joke; hoe pijnlijk de waarheid ook mag zijn het blijft de waarheid en moet ook uitgesproken worden. Dat HET volk afgleidt naar een niveau waar Nazi Duitsland uit de jaren 40 - 45 niet eens van durfde te dromen wil niet zeggen dat dit niveau goed / beter is. Dit hebben mensen gewoon nodig; af en toe een spiegel die voorgehouden wordt. Helemaal mee eens, goed stuk.....
Eigen richting 
Pim Jaarsma - 24.11.2010 09:46

Mevrouw heeft waarschijnlijk haar hele leven al geteerd op wat anderen voor haar verdienen in 'n soort van slavernij die maatschappij heet.
Merkbaar geen enkel besef dat het vernielen van dingen alleen erin resulteert dat anderen daar onder lijden (of zo arrogant dat het haar helemaal niet interesseerd).
Duidelijk ook geen echte dichter, want die will zaken duiden en zeker nooit zinloos kapotmaken.
Maar dat zal voor mevrouw waarschijnlijk een onbegrijpelijke en onuitstaanbare gedachte zijn.

Tsja, hoe dom kun je zijn.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.