Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Vrankrijk 
NN - 05.11.2010 19:00

de naam Vrankrijk is redelijk besmet door t hele incident. Is t misschien niet verstandig om voor een andere naam te gaan?
once again.. 
nn - 05.11.2010 18:57

1. Once again, it's a completely new group. It's not "the bar group".
2. The new group obviously does not try to ignore the history of the place.
3. How to avoid similar situations is constantly being discussed by the new group, as people would know if they stopped just repeating the same complaints and tried to inform themselves about the project.
4. In this moment with the squatting ban etc. people should go past their own preassumptions and stereotypes and try to work together constructively instead of trolling on internet message boards.
Once again? 
NN - 05.11.2010 19:08

How do we know that, please in relation with the history...
Present yourself, tell more and tell more that the same thing is not going to happen!
Here we go again! 
NN - 05.11.2010 18:30

Hier gaan we weer.
Er zijn vele mensen die veel kritiek hadden op het reilen en zeilen van de Vrankrijk. Je kan niet de geschiedenis wat er gebeurd is zomaar negeren. Dankzij het debacle van de Vrankrijk heeft de scene in A'dam 2 jaar op zijn gat gelegen. Nu, komt de bargroep met droge ogen vertellen dat zij geen geld hebben en een benefiet willen beginnen.

Zonder eerst maar te spreken over verbeter punten, beveiliging, welke mensen et cetera. Geloof mij je komt er niet makkelijk vanaf! Maak niet dezelfde fouten als de vorige.

Sowieso in tijden van het kraakverbod kunnen wij dit gezeik echt niet gebruiken, maar ga zo door en je zult nog heel wat oosten
leegstand 
NN94 - 05.11.2010 19:15

Waren wij niet juist tegen leegstand ? Het pand staat nu alweer twee jaar leeg, dus een *nieuw* initiatief is meer dan welkom! Ik wens jullie veel succes en hoop dat Amsterdam binnenkort weer een bruisend, actief en sociaal centrum rijker is.

De fouten uit het verleden kunnen niet meer ongedaan gemaakt worden, maar dat mag een betere toekomst niet in de weg staan.
zucht 
nn - 05.11.2010 18:58

Als je eens de moeite zou nemen om je te verdiepen in de zaak in plaats van alleen maar tereaguren op indy zou je weten dat et een volslagen nieuwe groep bezig is met de vrankrijk om te turnen tot socialcenter.

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.