Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
NNmgn - 05.11.2010 16:29

18:00 Eetcafé (iedereen die met de auto komt, moet het dubbele betalen)

ik neem aan dat dit een geintje is?
want daar zul je wat mee opschieten, enkele mensen pissig maken alleen omdat toevallig die avond de infoavond over olie gaat. dat auto's slecht voor het milieu zijn weten we, een betaalbaar en milieuvriendelijk alternatief is er echter alleen voor de kortere afstanden (fietsen en de benenwagen). ja, er is nog 'openbaar' vervoer maar dat is al helemaal niet te betalen. samenvatting: er zijn helaas zat redenen voor mensen om tegen hun principes in tóch een auto te moeten aanschaffen/berijden.
dus laat die mier met rust en ga em niet jeweetwellen, want dan word je ook alleen maar aangekeken als sektariër.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.